Tikrai gerai kerpa Saule ( Saules grozio studija, Jonazoliu g. 8 ). As ja pazistu daugiau nei 10 metu, kai dar dirbo Seskines poliklinikoje buvusioje kirpykloje. Periodiskai pasilankau ir pas kitas rekomenduojamas kirpejas, bet vis pas ja sugriztu, geriau manes niekas nei apkerpa, nei nudazo. Paskutini karta uz ilgu plauku ( zemiau peciu) dazyma sruogomis ir kirpima sumokejau 170 litu, bet pas mane daug plauku, reikia daug dazu.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 04, 09:41)
Sveikos
Rašau vėl su atsiliepimu. Norėjau padėkoti kelioms forumietėms, kad kažkada rekomendavo kirpėją Jurgą, dirbančią salone Figaro, Gedimino 9. Dabar truputį gaila, kad anksčiau jos neišbandžiau ir ėjau pas Mindaugą.
Mano plaukai beveik siekia pečius ir ketinu juos truputį atsiauginti, kad būtų nežymiai ilgesni. Plaukai visiškai tiesūs, gana stori, stiprūs. Jurga iškart paprašė papasakoti apie savo plaukus (priežiūrą, ar lengvai su jais susitvarkau, kokio rezultato tikiuosi). Po to įvertino plaukus, pasiūlė kokius 4 kirpimo variantus. Tai mane labai nustebino, nes anksčiau aplankyti kirpėjai yra pasiūlę daugiausiai 2. Dirbo labai kruopščiai, kaip ir rašė forumietės savo atsiliepimuose. Labai stengėsi nenurėžti per daug, vis klausinėjo, ar viskas tvarkoj. Kadangi kirpčiukus darė asimetriškus ir aš sunkiai įsivaizdavau rezultatą, tai irgi pradžioj padarė taip, kad esant nepatinkančiam rezultatui dar galėtų pataisyti. Kėdėje praleidau apie 1.5 valandos (mane tik kirpo), smagiai paplepėjom. Sumokėjau 70 litų.
Dabar žiūrėsiu, kaip plaukai atrodys atauginėdami. Anksčiau turėjau bėdą, kad apsilankius pas kirpėjus šukuosena kokį mėnesį atrodydavo gerai, o po to prarasdavo formą ir pradėdavo prašytis žirklių. Dabar mane patikino, kad ši turėtų gražiai nuauginėti. Jei taip ir bus, tai tada tikrai bent jau kuriam laikui apsistosiu ties Jurga.
Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers
Rašau vėl su atsiliepimu. Norėjau padėkoti kelioms forumietėms, kad kažkada rekomendavo kirpėją Jurgą, dirbančią salone Figaro, Gedimino 9. Dabar truputį gaila, kad anksčiau jos neišbandžiau ir ėjau pas Mindaugą.
Mano plaukai beveik siekia pečius ir ketinu juos truputį atsiauginti, kad būtų nežymiai ilgesni. Plaukai visiškai tiesūs, gana stori, stiprūs. Jurga iškart paprašė papasakoti apie savo plaukus (priežiūrą, ar lengvai su jais susitvarkau, kokio rezultato tikiuosi). Po to įvertino plaukus, pasiūlė kokius 4 kirpimo variantus. Tai mane labai nustebino, nes anksčiau aplankyti kirpėjai yra pasiūlę daugiausiai 2. Dirbo labai kruopščiai, kaip ir rašė forumietės savo atsiliepimuose. Labai stengėsi nenurėžti per daug, vis klausinėjo, ar viskas tvarkoj. Kadangi kirpčiukus darė asimetriškus ir aš sunkiai įsivaizdavau rezultatą, tai irgi pradžioj padarė taip, kad esant nepatinkančiam rezultatui dar galėtų pataisyti. Kėdėje praleidau apie 1.5 valandos (mane tik kirpo), smagiai paplepėjom. Sumokėjau 70 litų.
Dabar žiūrėsiu, kaip plaukai atrodys atauginėdami. Anksčiau turėjau bėdą, kad apsilankius pas kirpėjus šukuosena kokį mėnesį atrodydavo gerai, o po to prarasdavo formą ir pradėdavo prašytis žirklių. Dabar mane patikino, kad ši turėtų gražiai nuauginėti. Jei taip ir bus, tai tada tikrai bent jau kuriam laikui apsistosiu ties Jurga.
Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers
Man ir reikia pakeist kirpima, ieskau kitos kirpejos su nauju poziuriu Ar ilgai laukt pas Jurga eileje? O kazi kaip su dazymu pas ja?
QUOTE(lenusicek @ 2012 05 07, 15:51)
O kokie atsiliepimai apie Angel Spa Sothys salona? Gal kam teko apsilankyti?
Grožio kuponų temoje išdėtas į šuns dienas berods šitas.
QUOTE(lenusicek @ 2012 05 07, 14:51)
O kokie atsiliepimai apie Angel Spa Sothys salona? Gal kam teko apsilankyti?
Man labai gerai ten antakius sutvarkė , na ir masažas buvo geras. Apie kirpėjas nieko pasakyt negaliu
Gal kas turite atsiliepimu apie hair culture salona Vilniuje,senamiestyje?
O kaip Jurga iš Figaro (Gedimino 9) dažo? Gal turite kokių atsiliepimų?
QUOTE(eja @ 2012 05 04, 14:10)
Labai išsamus aprašymas, o gal dar galėtumėtė įdėti šukuosenos nuotrauką?
Nesupykit, bet ne. Niekada nekeliu asmeninių nuotraukų į viešus forumus - tiesiog toks mano nusistatymas
Papildyta:
QUOTE(Zarazka @ 2012 05 08, 13:48)
O kaip Jurga iš Figaro (Gedimino 9) dažo? Gal turite kokių atsiliepimų?
Kiek aš atsimenu iš atsiliepimų (kuriuos pati skaičiau), tai buvo giriama ir už spalvos parinkimą. Bet daugiau nieko pasakyti negaliu - manęs nedažė
Papildyta:
QUOTE(Jurciukas @ 2012 05 07, 16:18)
Man ir reikia pakeist kirpima, ieskau kitos kirpejos su nauju poziuriu Ar ilgai laukt pas Jurga eileje? O kazi kaip su dazymu pas ja?
Neilgai laukiau. Tiesiog paskambinau telefonu ir užsiregistravau kitai savaitei
Kalbant apie požiūrį, tai man labai priimtinas jos požiūris į darbą - pirmiausiai, kad patiktų klientui, o ne pačiam kirpėjui. Tokio įsiklausymo man iš kitų kirpėjų kažkaip pritrūkdavo.
Gal kas turi atsiliepimų apie Bliss Fashion saloną (prie mokytojų namų)?
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 07, 21:06)
Gal kas turite atsiliepimu apie hair culture salona Vilniuje,senamiestyje?
Lankiausi pas Rimą tenai prieš metus ar dvejus. Labai patiko. Nusiskundimų neturiu. Na, man svarbu buvo, kad būtų lengva susitvarkyti su plaukais pačiai. Tiksliau, kad tereiktų išsiplauti galvą ir daugiau nieko nedaryti . Tai vat šito ir pasigendu, nes kiek lankausi kitur, tai nebūna po visko taip paprasta.