Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Claude @ 2012 05 01, 21:42)
gal kas zinot,ar Yury galima kortele atsiskaityt? biggrin.gif

Pries pora menesiu dar nebuvo galima atsiskaityti, bet minejo, kad ateity bus galima ir kortelem atsiskaitinet. Tik neaisku ar ta ateitis jau atejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2012 04 29, 13:43)
Iskilo toks kvailas klausimas  thumbup.gif  bigsmile.gif  Jei einat i kirpimo salona, mokat po 100 ar daugiau litu uz apkirpima, ar reikia palikti "arbatpinigius" paciam kirpejui?? Ir jeigu reikia, tai kiek mazdaug  wub.gif
Aciuks uz atsakymus

Karta ir as buvau cia toki klausima iskelusi, kaip susidariau ispudi, tai dauguma arbatpinigiu nepalikineja. As pati ziuriu pagal situacija, jei labai patiko rezultatas, kirpejas nuosirdus ir paprastas palieku apie 10 proc...Tiesa, yra buve, kad rezultatas patinka, bet kirpejas buna, na, kaip cia pasakius, labai mandras, tai kazkaip net nesiryztu su tokiais grashiais jo varginti:)
Atsakyti
as palieku 10-20 lt priklausomai nuo bendros kainos. kazkaip nepatogu buna nepalikt
Papildyta:
QUOTE(Claude @ 2012 05 01, 20:42)
gal kas zinot,ar Yury galima kortele atsiskaityt? biggrin.gif

ne. bet bankomatas uz kampo yra
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2012 04 29, 15:43)
Iskilo toks kvailas klausimas  thumbup.gif  bigsmile.gif  Jei einat i kirpimo salona, mokat po 100 ar daugiau litu uz apkirpima, ar reikia palikti "arbatpinigius" paciam kirpejui?? Ir jeigu reikia, tai kiek mazdaug  wub.gif
Aciuks uz atsakymus

As palieku 10 lt , kartais kai labai patenkinta ir dar nuolaida padaro tai 20 lt smile.gif
Atsakyti
Taigi ,nugirdau šioje temoje apie Kirpimo Meistrų stilistą Mindaugą.Jau tryniau delnais,kaip aš pas jį eisiu .Bet KM internetiniame puslapyje kainos nuliūdino. Kirpimas 140 , dazymas 300= 440lt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktiks @ 2012 05 03, 15:54)
Taigi ,nugirdau šioje temoje apie  Kirpimo Meistrų stilistą Mindaugą.Jau tryniau delnais,kaip aš pas jį eisiu .Bet KM internetiniame puslapyje kainos nuliūdino. Kirpimas 140 , dazymas  300= 440lt verysad.gif

Kažką netaip pažiūrėjot, pas Mindaugą kirpimo su dažymu kaina 220-300lt
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2012 05 03, 19:28)
Kažką netaip pažiūrėjot, pas Mindaugą kirpimo su dažymu kaina 220-300lt

Tai vadinasi jis ne vyriausiasis stilistas. Dėkui už informaciją, jau būčiau numojus ranka. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Rašau vėl su atsiliepimu. Norėjau padėkoti kelioms forumietėms, kad kažkada rekomendavo kirpėją Jurgą, dirbančią salone Figaro, Gedimino 9. Dabar truputį gaila, kad anksčiau jos neišbandžiau ir ėjau pas Mindaugą.

Mano plaukai beveik siekia pečius ir ketinu juos truputį atsiauginti, kad būtų nežymiai ilgesni. Plaukai visiškai tiesūs, gana stori, stiprūs. Jurga iškart paprašė papasakoti apie savo plaukus (priežiūrą, ar lengvai su jais susitvarkau, kokio rezultato tikiuosi). Po to įvertino plaukus, pasiūlė kokius 4 kirpimo variantus. Tai mane labai nustebino, nes anksčiau aplankyti kirpėjai yra pasiūlę daugiausiai 2. Dirbo labai kruopščiai, kaip ir rašė forumietės savo atsiliepimuose. Labai stengėsi nenurėžti per daug, vis klausinėjo, ar viskas tvarkoj. Kadangi kirpčiukus darė asimetriškus ir aš sunkiai įsivaizdavau rezultatą, tai irgi pradžioj padarė taip, kad esant nepatinkančiam rezultatui dar galėtų pataisyti. Kėdėje praleidau apie 1.5 valandos (mane tik kirpo), smagiai paplepėjom. Sumokėjau 70 litų.

Dabar žiūrėsiu, kaip plaukai atrodys atauginėdami. Anksčiau turėjau bėdą, kad apsilankius pas kirpėjus šukuosena kokį mėnesį atrodydavo gerai, o po to prarasdavo formą ir pradėdavo prašytis žirklių. Dabar mane patikino, kad ši turėtų gražiai nuauginėti. Jei taip ir bus, tai tada tikrai bent jau kuriam laikui apsistosiu ties Jurga.

Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 gegužės 2012 - 09:08
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 04, 09:41)
Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers 4u.gif

dėkui
man pravers
aš vis norėjau, bet nedrįsau pas ją eiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaio @ 2012 04 26, 23:37)
Gal galite parekomenduoti kirpeja kuri/s tikrai gebetu elgtis su garbanotais plaukais, reikia kad atsviezintu smile.gif Zvirblyte tai moka? ar klystu?  4u.gif

Dar moka Laimis, kur Teniso akademijoje, Ąžuolyno g.
Atsakyti
Labai išsamus aprašymas, o gal dar galėtumėtė įdėti šukuosenos nuotrauką? 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 05 04, 09:41)
Sveikos 4u.gif

Rašau vėl su atsiliepimu. Norėjau padėkoti kelioms forumietėms, kad kažkada Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mamos ir ne tik!
O ką mąstot apie kirpėjus praktikantus? Aš kaip tik pradėsiu praktiką Figaro salone ir ieškau klienčių. Kaina tikrai nesikandžiotų, realiai viskas už savikaina. tik tiek, kad tektu ilgiau pasėdėt nei pas patyrusi meistrą. Jie moka viską daryti greitai smile.gif jei kas susidomės, tai būtinai man parašykit arba prisijunkit prie fb, aš ir kolega turim grupę : R&P@Figaro, ten bus ir mūsų kontaktai tikslesni wub.gif
Atsakyti