Sveikos
Rašau vėl su atsiliepimu. Norėjau padėkoti kelioms forumietėms, kad kažkada rekomendavo kirpėją Jurgą, dirbančią salone
Figaro, Gedimino 9. Dabar truputį gaila, kad anksčiau jos neišbandžiau ir ėjau pas Mindaugą.
Mano plaukai beveik siekia pečius ir ketinu juos truputį atsiauginti, kad būtų nežymiai ilgesni. Plaukai visiškai tiesūs, gana stori, stiprūs. Jurga iškart paprašė papasakoti apie savo plaukus (priežiūrą, ar lengvai su jais susitvarkau, kokio rezultato tikiuosi). Po to įvertino plaukus, pasiūlė kokius 4 kirpimo variantus. Tai mane labai nustebino, nes anksčiau aplankyti kirpėjai yra pasiūlę daugiausiai 2. Dirbo labai kruopščiai, kaip ir rašė forumietės savo atsiliepimuose. Labai stengėsi nenurėžti per daug, vis klausinėjo, ar viskas tvarkoj. Kadangi kirpčiukus darė asimetriškus ir aš sunkiai įsivaizdavau rezultatą, tai irgi pradžioj padarė taip, kad esant nepatinkančiam rezultatui dar galėtų pataisyti. Kėdėje praleidau apie 1.5 valandos (mane tik kirpo), smagiai paplepėjom. Sumokėjau 70 litų.
Dabar žiūrėsiu, kaip plaukai atrodys atauginėdami. Anksčiau turėjau bėdą, kad apsilankius pas kirpėjus šukuosena kokį mėnesį atrodydavo gerai, o po to prarasdavo formą ir pradėdavo prašytis žirklių. Dabar mane patikino, kad ši turėtų gražiai nuauginėti. Jei taip ir bus, tai tada tikrai bent jau kuriam laikui apsistosiu ties Jurga.
Tikiuosi, kad kam nors atsiliepimas pravers