Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(madumuazelka @ 2012 04 21, 19:49)
O kokia dazymo kaina pas ja? Kokios firmos dazais dazo?  unsure.gif

Gi viskas tame pačiame puslapyje surašyta... wink.gif

QUOTE(Elenora @ 2012 04 10, 13:34)
160 Lt, o plaukai mano nestori (bet jų daug), iki pečiu.
Bus įdomu ir jūsų atsiliepimus išgirst.
QUOTE(Elenora @ 2012 04 10, 19:26)
nepaminėjau, kad man pirmiausia šviesino šaknis, o tada dažė visą galvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 23 balandžio 2012 - 07:45
Galiu pasigirti,kad mane labai gerai apkirpo Sigitas Zygio g. Sumokejau nemazai, bet buvo verta. Turejau atsiauginusi nemaza kupeta plauku tai labai gerai sutarem del stiliaus,is puses zodzio suprato, neikyriai pasiule savo varianta, islekiau kaip ant sparnu, tooookia stilinga jauciuosi,mano drauge jau daug metu pas ji kerpasi, tai rekomenduoju, nes kita syki planuoju sugrizti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pichouette: 24 balandžio 2012 - 09:46
QUOTE(kvyka @ 2012 04 22, 12:02)
Mane irgi domina (ji cia sm kaip stella lyg ir buvo, ar kazkaip panasiai). Jei kas zino jos nauja darbo vietą - prašau man až smile.gif

Pagooglinus radau štai ką:
http://www.estetikos...o...s&Itemid=13
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2012 04 10, 20:59)
Na užsirašiau pas L. Žvirblytę, gaila tik 21 dieną laiko turėjo, o taip jau knietėjo greičiau smile.gif Nunešiu savo nušiurusią galvą, įdomu ką pasiūlys smile.gif
dėkoju už komentarus  4u.gif

Gal jau galit pasidalinti ispudziais? 4u.gif
As siuo metu irgi ieskausi naujos kirpejos, nes maniske is Alondz salono labai mazai bedirba, tai norisi naujos pastovios g.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti Astos is Sarma Style Lvovo gatveje.
Ejau su kuponu kirptis karstomis zirklemis, tai nieko ypatingo nesitikejau. Patiko, kad nusake plauko struktura, koki kirpima rinktis, kad kasdien butu paprasta susitvarkyti - man tai aktualu, nes plaukas puciasi, tai jei iskarpytu, is viso nesusitvarkyciau. Dar patiko, kad parode, kas tinka prie veido formos, ir siaip smagiai pasisnekuciavom, kol tvarke galiukus.
Manau, grisiu pas ja ir ne tik kirptis karstomis zirklemis. As naturali, nemegstu esktrymo, tai esu tikra, kad is jos neiseiciau visiskai nutrumpinta ir iskarpyta. Deja, nieko negaliu pasakyti apie ja kaip modelinio kirpimo ar dazymo meistre ax.gif
Atsakyti
Labas,
aš irgi turėjau tokią pačią bėdąsmile.gif, bet šiuo metu atradau vieną kirpėją, kuri sugeba padoriai nukirpti, net ne tai, kad nukirpti, o gražiai iškarpyti. Kirpėja Inga, Angel SPA salonas, www.angelspa.lt Tik su plauku šviesinimu kažkaip nelabai jai gaunasi, aba čia mano plaukai problematiški.
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kirpeja kuri/s tikrai gebetu elgtis su garbanotais plaukais, reikia kad atsviezintu smile.gif Zvirblyte tai moka? ar klystu? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų patarti gerą kirpėją Vilniuje, gražiai šviesinančią sruogom? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Iskilo toks kvailas klausimas thumbup.gif bigsmile.gif Jei einat i kirpimo salona, mokat po 100 ar daugiau litu uz apkirpima, ar reikia palikti "arbatpinigius" paciam kirpejui?? Ir jeigu reikia, tai kiek mazdaug wub.gif
Aciuks uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2012 04 29, 14:43)
Iskilo toks kvailas klausimas  thumbup.gif  bigsmile.gif  Jei einat i kirpimo salona, mokat po 100 ar daugiau litu uz apkirpima, ar reikia palikti "arbatpinigius" paciam kirpejui?? Ir jeigu reikia, tai kiek mazdaug  wub.gif
Aciuks uz atsakymus

Aš visuomet palieku kokių 10 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as noriu pasigirti,apsilankiau pas Kirpeja Liana moletu plente Narune,man rekomendavo drauge,ji jau senai pas ja lankosi ir labai patenkinta,man irgi pakeite stiliu,likau labai patenkinta,tai dabar lankysiuos pas ja
Atsakyti
gal kas zinot,ar Yury galima kortele atsiskaityt? biggrin.gif
Atsakyti