Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos smile.gif Gal zinote gera kirpeja Baltupiuose? Gal zinote apie Oceanijos kirpejas? Is anksto dekoju uz info smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės;)

Aš vis iki šiol neatradau savo kirpėjo... Buvau ir pas Andriu iš SATE, ir pas Renata iš YURI, ir neatrandu to vienintelio.

Dabar mąstau apie Mindaugą, bet vėl bijau nusivilti..
O ar kas nors kirposi gal pas tą stilistą Martyną iš KM, kokie atsiliepimai?

Žinau tik kad noriu jaunatviško, įdomaus kirpimo. Taip pat noriu, kad nenutrumpintu plaukų.
Ir ne pasiteisinimas, kad jei nori ilgų plaukų, tai kaip mes čia tave pakeisim. Geras meistras turi matyti kas žmogui tinka, atrasti ką galima šukuosenoje pakeisti, atnaujinti.

Bet aš vis dar tokio nerandu...

Ar mergaičių yra panašios patirties, gal galit ką patart, pasiūlyti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 24, 14:11)
Čia už kruopštų darbą buvo labai giriama Jurgita iš Gedimino 9 esančio Figaro salono. Tai kitą kartą pabandysiu pas ją užsirašyti. Bus pirma kirpėja moteris mano gyvenime biggrin.gif

Papildyta:
Mindaugas dirba Kirpimo meistruose Ašmenos gatvėje. Ir dirba tikrai profesionaliai smile.gif

4u.gif Dėkui.

Buvau čia kažkada apsikirpti ir nusidažyti pas labai išgirtąjį Laimį, kuris SEB arenoje darbuojasi. Šiaip smagu su juo pakalbėti, bet... Kažin ar daugiau eisiu. Gal kadanors, kai pamiršiu biggrin.gif ir parašysiu kodėl. Tiesiog nepadarė nieko, ko iš jo prašiau, nors prašiau nieko tokio ypatingo. Gal čia jo tokia maniera g.gif Kur kiekvienas su savais dalykais.
Atsakyti
pupyle- aš taip pat apmąstymuose. Irgi buvo minčių pabandyti nueiti pas Mindaugą, tik nežinau, koks jo stilius, ar jis mokėtų parinkti šukuoseną trumpesniems plaukams smile.gif Ar verta pas jį nueiti?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 27, 01:07)
4u.gif Dėkui.

Buvau čia kažkada apsikirpti ir nusidažyti pas labai išgirtąjį Laimį, kuris SEB arenoje darbuojasi. Šiaip smagu su juo pakalbėti, bet... Kažin ar daugiau eisiu. Gal kadanors, kai pamiršiu biggrin.gif ir parašysiu kodėl. Tiesiog nepadarė nieko, ko iš jo prašiau, nors prašiau nieko tokio ypatingo. Gal čia jo tokia maniera g.gif Kur kiekvienas su savais dalykais.

Tikrai labai įdomu, kas ten pas Laimį nutiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zoory @ 2012 01 27, 02:18)
Irgi buvo minčių pabandyti nueiti pas Mindaugą, tik nežinau, koks jo stilius, ar jis mokėtų parinkti šukuoseną trumpesniems plaukams smile.gif Ar verta pas jį nueiti?

Tai kirpėjas juk ne vyras, kurį sunku pakeist biggrin.gif Nueisit, pabandysit ir pažiūrėsit, ar jis Jums tiks ir patiks. Jei neatitiks lūkesčių, tiesiog susirasit kitą kirpėją, o pabandyt visada verta. Šiaip jis profesionalas, bet kiek atitiks Jūsų asmenius kriterijus, tai jau kitas klausimas. Į jį atsakymą tik nuėjus ir galima sužinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 03:02)
Tai kirpėjas juk ne vyras, kurį sunku pakeist biggrin.gif Nueisit, pabandysit ir pažiūrėsit, ar jis Jums tiks ir patiks. Jei neatitiks lūkesčių, tiesiog susirasit kitą kirpėją, o pabandyt visada verta. Šiaip jis profesionalas, bet kiek atitiks Jūsų asmenius kriterijus, tai jau kitas klausimas. Į jį atsakymą tik nuėjus ir galima sužinot smile.gif

Kaip tik man-kirpėjas labai svarbus žmogus 4u.gif ir kai pastoviai nusivyli, baisu pasidaro kur nors eiti. Plaukai taip greit neatauga, kaip norisi, kad būtų galima nuo vieno, pas kitą kirpėją lėkt. Norėtusi atrasti pagaliau savąjį...

Gal kas gali papasakoti koks Mindaugo stilius? Ar jis pasiūlo šukuosena, ar reik pačiam nuėjus pasakyt ko nori? ax.gif
Atsakyti
Nieko labai tragiško nenutiko. Dažė - nenudažė, kirpo - nenukirpo biggrin.gif Šiek tiek atsainumo, šiek tiek pernelyg didelio pasitikėjimo - rezultatas nulis sveikų. Tik tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 27, 12:17)
Nieko labai tragiško nenutiko. Dažė - nenudažė, kirpo - nenukirpo biggrin.gif Šiek tiek atsainumo, šiek tiek pernelyg didelio pasitikėjimo - rezultatas nulis sveikų. Tik tiek biggrin.gif

Chi chi, tai ir vėl paieškose biggrin.gif Nors šiaip perskaičiusi tą dalį „kada nors, kai pamiršiu, ir parašysiu“ pagalvojau daug blogiau - kad ne apie kirpimą čia, o priekabiavo ar ką lotuliukas.gif Turiu fantazijos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupyle @ 2012 01 27, 11:11)
Gal kas gali papasakoti koks Mindaugo stilius? Ar jis pasiūlo šukuosena, ar reik pačiam nuėjus pasakyt ko nori? ax.gif

Ir viena, ir kita. Jei nepasakysit, tai pasiūlys. Jei pasakysit, tai aptarsit su jo pasiūlymais ir kažką nuspręsit. Aišku, galutinis žodis visada kliento.

O apie Mindaugą prirašyta buvo daug senoje temoje, ypač paskutiniuose jos puslapiuose. Merginos labai daug rašė apie jį ir labai smulkmeniškai, aš ir pati beveik ištisą romaną parašius. Nepatingėkit ją pavartyti ir tikrai sužinosit daugiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,pasiulykit prasau gera kirpeja (butent kirpeja, o ne kolorista).Esme tame.kad turiu ilgus tiesius plaukus, kurie man jau ziauriai nusibodo smile.gif ilgis man patinka,tik noretusi pakarpymo,kad plaukai kitaip kristu.Turiu foto,kaip noreciau kad mane nukirptu,tik beda kad ne visi ir pagal foto moka doh.gif

tai pasiulykite,kuom tikrai butu galima pasitiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 01 27, 16:18)
Sveikos,pasiulykit prasau gera kirpeja (butent kirpeja, o ne kolorista).Esme tame.kad turiu ilgus tiesius plaukus, kurie man jau ziauriai nusibodo  smile.gif ilgis man patinka,tik noretusi pakarpymo,kad plaukai kitaip kristu.Turiu foto,kaip noreciau kad mane nukirptu,tik beda kad ne visi ir pagal foto moka  doh.gif

tai pasiulykite,kuom tikrai butu galima pasitiketi  4u.gif

Paskaitykit senas temas, jos juk visos čia yra. Štai paskutinioji - ČIA. Nes tikrai yra nemažai kirpėjų, kurie jau buvo labai plačiai aptarti. Paskaičius galima ir pagal savo kriterijus išsirinkti, tai toms, kurios jau rašė tuos atsiliepimus, tiesiog nebereikės kiekvienam puslapyje kartotis su savo įspūdžiais apie tuos pačius kirpėjus.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 20:08)
Paskaitykit senas temas, jos juk visos čia yra. Štai paskutinioji - ČIA. Nes tikrai yra nemažai kirpėjų, kurie jau buvo labai plačiai aptarti. Paskaičius galima ir pagal savo kriterijus išsirinkti, tai toms, kurios jau rašė tuos atsiliepimus, tiesiog nebereikės kiekvienam puslapyje kartotis su savo įspūdžiais apie tuos pačius kirpėjus.

visas temas idemiai pati seku,taciau gal atsirastu kas pasiulytu kitoki varianta nei cia dazniausiai minimi Mindaugas,Renata ar Laimis rolleyes.gif pas Laimi pati ne karta buvau ir "vau" ispudzio negavau,pas Renata neiciau nes nenoriu likti be plauku,nu apie Mindauga daugiausiai pasisake trumpaplaukes,taigi gal yra cia moteru,kurios turi ilgus plaukus ir galetu is savo patirties rekomenduoti kirpeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 01 28, 11:37)
visas temas idemiai pati seku,taciau gal atsirastu kas pasiulytu kitoki varianta nei cia dazniausiai minimi Mindaugas,Renata ar Laimis  rolleyes.gif  pas Laimi pati ne karta buvau ir "vau" ispudzio negavau,pas Renata neiciau nes nenoriu likti be plauku,nu apie Mindauga daugiausiai pasisake trumpaplaukes,taigi gal yra cia moteru,kurios turi ilgus plaukus ir galetu is savo patirties rekomenduoti kirpeja  4u.gif

Na aš tai irgi tą patį Mindaugą galėčiau rekomenduoti, nes kol kas iš buvusių patiko labiausiai biggrin.gif Radau mane sudominusią informaciją apie Jurgitą iš Gedimino 9 Figaro, tai dabar bandysiu eiti pas ją.

O šiaip tiesa, daugiausiai tie patys žmonės kartojasi smile.gif
Atsakyti