Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Hsemera @ 2012 04 12, 12:46)
Manau cia  asmeniniai lukesciai - vienos laukia kazko wow ir negauna ir kirpejas  blogas , kitoms  apkerpa  ir viskas patinka. As  kerpuosi visada pas Jevgeniju iz Bomond , mano pusseserei labai patinka kaip atrodau , bet ji du kartus nuejo ir abu kartus  liko nepatenkinta tikejosi kazko kito .
Tai kad kiekvienam savo.

Tai tiesa, taciau noreciau, kad kirpejas, kuriam moku 100 litu, parodytu nors maziausia susidomejima, duotu nors viena patarima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid @ 2012 04 12, 13:19)
matyt LABAI patiko, kad net čia užsiregistravote, kad ją išgirtumėt..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tą patį norėjau parašyti... Labai jau įtartinai tie pagyrimai nuskambėjo...
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 14, 16:43)
Gal galit sąrašiuku pasidalinti?

smile.gif Dabar trauksiu burtus Egle is Carolina ar Misa is My Studio smile.gif Eisiu persidazyt po menesio smile.gif Mano plaukai garbanoti, tai kirpimo srityje kur reikstis nelabai yra... Vis tiek nelabai matos biggrin.gif bet spalvos noriu kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2012 04 16, 10:39)

Miša aš bandžiau, kai jis dar dirbo Toni&Guy - man lūkesčių nepateisino verysad.gif
Atsakyti
Hmm gal jau patobulejo smile.gif Sikart man esme norima plauku spalva... nueisiu pries tai pasitart ar isivaizduoja kaip padaryt tai ko noriu...
Atsakyti
Gal kas žinote K. Rimdžiaus kontaktus? Jo kirpyklos adresą, pavadinimą, telefono numerį užiregistruoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mayo @ 2012 04 18, 11:21)
Gal kas žinote K. Rimdžiaus kontaktus? Jo kirpyklos adresą, pavadinimą, telefono numerį užiregistruoti?  4u.gif

KUKLA. Pasigooglinkit kontaktus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chateau: 18 balandžio 2012 - 20:42
QUOTE(chateau @ 2012 04 18, 21:41)
KUKLA. Pasigooglinkit kontaktus.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2012 04 12, 15:38)
Ar būtų atsiliepimų apie VIP ART salono kirpėjas?  mastau.gif

Man irgi butu idomu suzinot atsiliepimus, nesinoretu 300 moket uz sudarkyma
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 04 10, 06:14)
Eglė dažo puikiai. Ir kerpa gerai. Aš po pirmojo karto nenusivyliau ir jau užsirašiau už poros savaičių kitam vizitui. Manau kuriam laikui tikrai apsistosiu ties šia kirpėja.

O kokia dazymo kaina pas ja? Kokios firmos dazais dazo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2012 03 09, 12:33)
Gal žinot kur išėjo kirpėja-stilistė Alina iš "Monikos" grožio salono?

Mane irgi domina (ji cia sm kaip stella lyg ir buvo, ar kazkaip panasiai). Jei kas zino jos nauja darbo vietą - prašau man až smile.gif
Atsakyti
Merginos gal zinote kas gerai daro chemini susukavima?Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maria2: 22 balandžio 2012 - 13:47