Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(grmarti @ 2012 04 10, 13:26)
O iškarpė labai plaukus? Kokias naujoves įnešė? Kaip po galvos plovimo plaukai krenta, ar esat patenkinta rezultatu? Rytoj einu pas ją kirpis unsure.gif Pas mane irgi gan griežtas kirpimas.

ne, iskarpo lygiai tiek, kiek susitariate, as pasakiau, kad auginuosi, kad gale nukirptu tik tiek, kiek reikia, kad grazus butu galai, tiek ir padare. pakeite man kirpciu forma ir prieki iskarpe.

QUOTE(Elenora @ 2012 04 10, 13:34)
160 Lt, o plaukai mano nestori (bet jų daug), iki pečiu.
Bus įdomu ir jūsų atsiliepimus išgirst.

as uz ilgu plauku dazyma (tonavima) + sruogavima sumokejau 150 lt smile.gif likau labai patenkinta, ziuresiu, kaip dazai nusiplaudines.
Atsakyti
Buvau pas Mindauga is Kirpimo meistru, labai nusivyliau. Nieko nepasiule, nepatare, i klausimus atsakinejo nenoriai. Tiesiog patrumpino buvusia sukuosena (mano nuomone, net ja sugadindamas) ir paeme 100 litu. NEREKOMENDUOJU!
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 10, 15:37)
as uz ilgu plauku dazyma (tonavima) + sruogavima sumokejau 150 lt smile.gif likau labai patenkinta, ziuresiu, kaip dazai nusiplaudines.

nepaminėjau, kad man pirmiausia šviesino šaknis, o tada dažė visą galvą.
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 04 10, 19:26)
nepaminėjau, kad man pirmiausia šviesino šaknis, o tada dažė visą galvą.

tai man irgi is pradziu sviesino sruogom, po to tonavo, kitaip ir nedaroma smile.gif
Atsakyti
Na užsirašiau pas L. Žvirblytę, gaila tik 21 dieną laiko turėjo, o taip jau knietėjo greičiau smile.gif Nunešiu savo nušiurusią galvą, įdomu ką pasiūlys smile.gif
dėkoju už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2012 04 10, 20:59)
Na užsirašiau pas L. Žvirblytę, gaila tik 21 dieną laiko turėjo, o taip jau knietėjo greičiau smile.gif Nunešiu savo nušiurusią galvą, įdomu ką pasiūlys smile.gif
dėkoju už komentarus  4u.gif

Tai čia skaitosi, kad labai neilgai lauksit , nes anksčiau ir po mėnesį ar net ilgiau eilė prieidavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 04 10, 21:29)
Tai čia skaitosi, kad labai neilgai lauksit , nes anksčiau ir po mėnesį ar net ilgiau eilė prieidavo doh.gif

O aš iš tų kuriom reikia dabar ir čia lotuliukas.gif man ilgai atrodo. Jo šiaip vėliau rašė bet įsiprašiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 03 18, 15:41)
Lauksiu atsiliepimų kaip sekėsi pašviesint smile.gif

Nutariau ir aš parašyti paskaičius, turiu pačia nerealiausia kirpėją-stilistę š.miestelyje. negaliu atsidžiaugt , beje ji Žvirblytės mokinė smile.gif jau ka ka , bet šita mergina su plaukais išdarinėja kažka tokio...
Vytautė - labai maloni , isiklauso į tavo pageidavimus ir pasiūlo savo varianta, esu begalo patenkinta. jei kam idomu 868631678 jei ka duokit žinia man atgal kaip patiko labai noriu sužinoti kokie kitų atsiliepimai , nes man tai tinka idealiai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dansu dansu @ 2012 04 10, 21:29)

868631678 Vytaute NEREALI kaip išsiaiškinau tos pačios Žvirblytės mokinė kažkada buvo
Atsakyti
QUOTE(vilniete2012 @ 2012 04 10, 23:26)
Nutariau ir aš parašyti paskaičius,  turiu pačia nerealiausia kirpėją-stilistę  š.miestelyje. negaliu atsidžiaugt , beje ji Žvirblytės mokinė smile.gif  jau ka ka , bet šita mergina su plaukais išdarinėja kažka tokio...
Vytautė - labai maloni , isiklauso į tavo pageidavimus ir pasiūlo savo varianta, esu begalo patenkinta. jei kam idomu 868631678 jei ka duokit žinia man atgal kaip patiko labai noriu sužinoti kokie kitų atsiliepimai , nes man tai tinka idealiai smile.gif

Papildyta:
868631678 Vytaute NEREALI  kaip išsiaiškinau tos pačios Žvirblytės mokinė kažkada buvo

O kokiam salone ji dirba? Kokiais dažais dažo? Kokios kainos? Jei taip giriat, tai prašom išsamiai viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2012 04 10, 21:23)
O aš iš tų kuriom reikia dabar  ir čia  lotuliukas.gif  man ilgai atrodo. Jo šiaip vėliau rašė bet įsiprašiau wink.gif

Bukit gerute, tik nepamirskit parasyti atsiliepimu blush2.gif labai gundaus ir as Zvirblyte..beje, kokie jusu plaukai ir ka su jais noretumet pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2012 04 10, 18:16)
Buvau pas Mindauga is Kirpimo meistru, labai nusivyliau. Nieko nepasiule, nepatare, i klausimus atsakinejo nenoriai. Tiesiog patrumpino buvusia sukuosena (mano nuomone, net ja sugadindamas) ir paeme 100 litu. NEREKOMENDUOJU!

Prieš kelias sav. irgi buvau “Kirpimų meistruose” pas Mindaugą, kurį visos čia giria. Taipogi jaučiuosi nusivylusi. Negaliu pasakyti, kad apkirpo neprofesionaliai arba kad negražiai. Bet tikėjausi iš kirpyklos išeiti graži, pavasariška, atsinaujinusi. O išėjau kaip visada. Prašiau patarimų, kaip naujai turėčiau apsikirpti, kad tikrų prie veido formos ir kokia spalva tiktų prie odos spalvos, bet taip nieko konkretaus Mindaugas nepatarė. Jis primygtinai sakė, kad man labiausiai tinka mano dabartinis kirpimas ir jo nereikia keisti, o daugiau pasiūlymų neturėjo... Spalva išėjo graži, bet ir ją išsirinkau pati, nes jis nieko gero patarti negalėjo.Už kirpimą ir dažymą mokėjau 240 litų, jaučiuosi paišlaidavusi biggrin.gif Dabar galvoju, kad už tokią kainą galima susirasti tikrai geriau. Mindaugą rekomenduočiau toms, kurios nieko naujo nenori daryti savo šukuosenai. Nors, aš vis tiek galvoju, kad už paprastą kirpimą ir dažymą ir nevykusią stilistinę konsultaciją tiek mokėti yra per daug. Ieškau kirpėjo stilisto, kad kas galėtų patarti, koks kirpimas gražiai atrodytų pagal veido formą, kokios spalvos tiktų, o pasirodo net su tokiais kukliais reikalavimais sunku surasti profesionalą. Juk tikrai galima rasti ne vieną tinkantį kirpimą ir spalvą, kaip man buvo su Mindaugu. Žodžiu čia pamoka man, kad nereikia užsikabinti už žinomo vardo, nes kaina oi kaip gali neatitikti paslaugos kokybės.
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 04 11, 11:58)
Bukit gerute, tik nepamirskit parasyti atsiliepimu blush2.gif labai gundaus ir as Zvirblyte..beje, kokie jusu plaukai ir ka su jais noretumet pasidaryti?

Būtinai. Mano plaukai tamsiai rudi, šiek tiek ilgesni nei iki pečių, pavargę jau šiek tiek. Trumpinti nenoriu nes vis dar viliuosi kada nors atsiauginti, bet kad iškarpytų būtų lb gerai, galvoju gal dar kirpčius padarys smile.gif na žiūrėsim. Norėčiau gal šiek tiek šviesesnės rudos, tačiau sodrios smile.gif
Atsakyti