QUOTE(dkny_777 @ 2012 03 31, 08:45)
kokia pazistama istorija
pabandykite nueiti pas koloriste Natalija is Bliss Fashion, tiesa, kainos kandziojasi, bet geriau smoketi viena karta ir negadinti plauku, negu kas kelias savaites bandyti kazka taisyti. Ji po ilgu ieskojimu pagaliau mane nudaze normalia sviesia spalva- nei geltona, nei pilskva, pataise pries tai pasidarbavusiu "meistru" brokus. O kiek teko susidurti su Yury, tai tiesiog didelis reklaminis burbulas...
pasiskaiciau geru atsiliepimu, tad ka tik po Natalijos dazymo. Ka galiu pasakyti, nepaliko ispudzio. Norejau kazko naujo, idomesnio dazymo, taip ir pasakiau jai, darykit, kad butu grazu nenualinant plauku. Sako tai dazom sokoladine, nustebau tokiu pasiulymu, nes mano pacios plauku spalva ruda ir ta sokoladine jau pabodusi.. Na, pamaniau turbut tokia spalva man labiausiai tinka, juk ji profesionale, zino, ka daro, turiu ja pasitiketi. Pasiule dar "saules blykstes" imesti kelias. Rezultatas - saules isblukintos sruogos, tiksliau vietomis sodri spalva, kitur ryzi nubluke be spindesio ploteliai, paveikti peroksido. Nors bendras vaizdas nera pats blogiausias. Na turbut tokia mada dabar, viliuosi. Zinau, jog eisiu pas kita kolorista po menesio suvienodinti spalva, nes dievinu sultingas, zerincias spalvas.
Uz dazyma sumokejau 190 Lt (plaukai ploni, vos siekiantys pecius) cia tik dazymas ir galvos plovimas po, dziovino, kirpo, sukavo Lena (dar plius 100 Lt), kuri puikiai savo darba atliko, pagarba
Esu daug isbandziusiu koloristu, garsiu, zinomu ir nelabai Lt, tad turiu su kuo palyginti, bet Natalija ne man (man atrodo, labai brangu uz toki darba moketi).
Ir dar, as visko daug klausineju, kokie dazai konkreciai, stiprumas, spalvos nr., kuriuo man dazys ir t.t., taciau ji nekalbejo, nieko man neatsake, paslaptis kazkokia? nesupratau. Salone prabuvau 3val 40min, tai man
i pabaiga jau nuotaika buvo pradingusi..
Tai va, kokia mano patirtis, pas Lena grisiu butinai, pas Natalija ne.