QUOTE(giedre-marija @ 2012 03 29, 17:49)
Šiandien jau ėmiau telefoną skambinti į KM, bet blaškausi... nežinau pas ką užsirašyti pas Martyną ar pas Mindaugą . Mergaitės padėkit apsispręsti
Kirpimo meistrai vakarkaip tik paskelbė, kad pas juos naujas meistras atsirado. Ramūnas Čižauskas. Cituoju iš jų facebook profilio :
Kirpimo meistrams labai malonu pristatyti Jums naują mūsų komandos narį! Tai Ričardas Čižauskas, kurį drąsiai galim vadinti profesionalu iš didžiosios raidės, aukščiausios klasės meistru. Grožio srityje jis dirba jau ne pirmą dešimtmetį, visą tą laiką kasmet tobulino savo įgūdžius seminaruose užsienyje, jau 10 metų pats veda mokymus kirpėjams ir yra pripažintas Wella Professionals technologas-treneris. Klientai vertina jį ir už sugebėjimą įsiklausyti ir išgirsti žmogų, sėdintį jo kėdėje, o pats Ričardas priduria, kad jam svarbiausia, jog žmogus iš salono išeitų būdamas gražus pirmiausia sau pačiam.
Tiesiog pamaniau, gal kam yra tekę lankytis pas šį meistrą kada anksčiau ir galės pasidalinti atsiliepimais.
QUOTE(Elenora @ 2012 03 30, 07:01)
Kirpimo meistrams labai malonu pristatyti Jums naują mūsų komandos narį! Tai Ričardas Čižauskas.
Tiesiog pamaniau, gal kam yra tekę lankytis pas šį meistrą kada anksčiau ir galės pasidalinti atsiliepimais.
Mane jis buvo TRAGISKAI nudazes (wella dažais). Visomis vaivorykstes spalvomis is karto ejau i parduotuve ir nusidaziau juoda spalva, nes kitos išeities nemačiau:(( bet tai buvo prieš kelerius metus.. gal dbr jis dažo kita technika
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 30, 07:40)
Mane jis buvo TRAGISKAI nudazes (wella dažais). Visomis vaivorykstes spalvomis is karto ejau i parduotuve ir nusidaziau juoda spalva, nes kitos išeities nemačiau:(( bet tai buvo prieš kelerius metus.. gal dbr jis dažo kita technika
na, jo... menkas juokas, bet labai linksmai nuskambėjo
Šiaip iš aprašymo atrodo, kad rimtas profesionalas, o ir KM manau bet ko į savo komandą nepriimtų. Bet, žinoma, jei kliento ir kirpėjo lūkesčiai bei požiūris į stillių nesutampa, tai ir gaunasi vaivorykštė ant galvos.
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 30, 08:40)
Kiek zinau, KM tapo wella atstovais Lietuvoje. Del to ir atejo tas Ricardas, nes jis pries tai welloj dirbo ir panaikino atstovybe. Na, kazkas panasaus, drauge sake kai lankesi neseniai KM.
Siaip as tai uz Mindauga, man patinka, kaip jis dirba. Aisku, ne visiems tas pats meistras tinka ir patinka, tad reikia nuspresti pacioms, kur eiti ir pas ka.
Pas Martyna esu buvusi pries daug metu. Norincioms pasiplepeti - jis pats tas:) O siaip - gal musu biolaukai nesutapo.
QUOTE(Elenora @ 2012 03 30, 07:59)
na, jo... menkas juokas, bet labai linksmai nuskambėjo
tai jau tikrai kad nebuvo juokinga... ir kaina pas ji buvo kad ohoho
Papildyta:
QUOTE(superenata @ 2012 03 30, 10:33)
Kiek zinau, KM tapo wella atstovais Lietuvoje. Del to ir atejo tas Ricardas, nes jis pries tai welloj dirbo ir panaikino atstovybe.
Kiek pamenu jis gal 10 metu su Wella dirba. Geri dazai, nors paskutiniu metu man labiau patinka Paul Mitchell
QUOTE(Hsemera @ 2012 03 28, 10:27)
Pasidalinkyte prasau informacija , gal kuri kirpeja ( kirpejas ) padejo Jums atauginti plauka .
Mano plaukai siuo metu peciu nesiekia , bet sumasciau kad noriu dabar auginti kasas Priauginimo daryti nenoriu
O mano kirpejas laikosi nuomones kad man trumpiau yra stilingiau ir vis patrumpina
Mano plaukai siuo metu peciu nesiekia , bet sumasciau kad noriu dabar auginti kasas Priauginimo daryti nenoriu
O mano kirpejas laikosi nuomones kad man trumpiau yra stilingiau ir vis patrumpina
Mano plaukai nebuvo trumpi - tik labai iškarpyti, tai man ilgį sulygint padėjo Aistė iš Ozo salon+ Tik nežinau ar todėl, kad mūsų nuomonės sutapo, kad man reik vienodo ilgio plaukų (mano plaukai stori ir linkę pūstis kreiptis į visas puses ir man pačiai su jais sunku tvarkytis), ar tiesiog klausė manęs kaip klientės
QUOTE(giedre-marija @ 2012 03 30, 15:31)
Ilgai dvejojau pas koki meistra is KM uzsirasyti ir visgi apsisprendziau pas Mindauga. Uzsirasiau kitai savaitei penktadieniui
O ką planuojate daryti? Kokie Jūsų plaukai?
Labai lauksim
Aš tai jau laukiu, kada čia bus pradėtas linksniuoti kitas meistras ar salonas, o tai KM vis KM Nežinau, pas ką reiks eiti už mėnesio, pas tą patį nebenoriu
QUOTE(Ledine_superine @ 2012 03 29, 15:36)
Siulau kojos nekelti i Vilniuje esanti prekybos centro "BIG" gruozio salona " Mylėk save plius ".
Kasmaras. Kirpejos tik saugadins plaukus, daris ka nores pacios. I Jusu pageidavimus neatsizvelgs ir galiausiai islydes susuktu "veideliu", mazdaug pati ir kalta, kad nukirpau kreivai. PPc.
Va tokie ten puikus metodai apsikirpti ir pateisinti savo "kreivas rankas".
Kasmaras. Kirpejos tik saugadins plaukus, daris ka nores pacios. I Jusu pageidavimus neatsizvelgs ir galiausiai islydes susuktu "veideliu", mazdaug pati ir kalta, kad nukirpau kreivai. PPc.
Va tokie ten puikus metodai apsikirpti ir pateisinti savo "kreivas rankas".
pries metus man garbanas dare kazkuri kirpeja is mineto salono, irgi nekaip pasiseke, po poros val. issileido ko niekad nebuna ir kaina nemaza, apie 70 Lt (plaukai ploni iki peciu).
Apie manikiuristes is viso tyliu, pas visas lankiausi - baisu...
QUOTE(pupyle @ 2012 03 30, 16:33)
Mano vidutinio ilgio plaukai, po gimdymo nuauge gerokai, noresiu kad patartu del spalvos, kokia spalva dazyti ir kirpsiuosi.