Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(chateau @ 2012 03 26, 20:59)
Labai dziugu skaityti. Bijojau, kad tos, kurios ji rekomendavom, netaptumem savizudybes kaltininkes, jei jis netycia butu nudazes negerai  biggrin.gif Neisizeiskit, nepiktai as  ax.gif

laikom kumscius, kad po 1 plovimo dazai nenubegtu, o tai vel dramos bus ir asaru pakalnes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 21, 21:46)
Niu ka buvau siandien pas Liutaura... tikrai visas vienodai kerpa, pries mane isejo mergina labai panasiai nusikirpusi. Vat kas gavosi is mano tiesiu ilgu plauku.... Cia iki plovimo, nezinau kaip bus po pirmo galvos plovimo nes iskirpo labai nemazai, grifka tokia stora iskirpo. Bet kol kas dar pati nesuprantu ar as patenkinta ar ne.

Jusu teismui:

user posted image
user posted image
user posted image

Tiesa uzmokejau 100Lt. Ir kirpimo technika mane labai nustebino, nes plaukus kirpo ne is apacios, o paleidus nuo virsaus..  4u.gif  4u.gif

Super... 4u.gif labai grazu wub.gif
Papildyta:
Labai laukiu jovita25, idomu kaip jai pas Martna is KM sekesi? Laukiu, nesulaukiu kur ji 4u.gif
O kur KM salonas randasi?

O beje laimingamamyte kur kirpaisi ar neuzmaciau ar kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2012 03 27, 09:18)

Labai laukiu jovita25, idomu kaip jai pas Martna is KM sekesi? Laukiu, nesulaukiu kur ji  4u.gif

ko laukiat, jau vakar parase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 27, 11:36)
ko laukiat, jau vakar parase smile.gif

Tikrai kad... neužmačiau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 26, 17:34)
Martynas KM nerealus meistras... buvau pas daug zinomu kirpeju, sis pranoko lukescius... profesionalus, tikras savo srities zinovas!! Deja nelabai ka ikelti galiu nes dazem saknis, po ilgu pokalbiu  nusprendeme palaukti iki liepos menesio tada jau turesiu savo svajoniu spalva... dabar jau turiu saknis artimas busimai spalvai, nueme raudonumus visus kitu kirpeju brokus vos per viena karta... ka jau kalbeti apie silta bendravima, isbegau is salono dorai nepadekojusi, tai jei kuri eisite perduokit uz mane bucki  ax.gif  biggrin.gif  wub.gif

Jovita25, o tu dažei ar kirpaisi? Ar labai brangu pas Martyną? Įdomu jei aš eičiau dažytis ir kirptis kokia sumelė susidarytų?

Ir dabar netgi galvoju ar geriau pas Martyną ar pas Mindaugą eiti?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2012 03 27, 16:27)
Tikrai kad... neužmačiau  doh.gif

Papildyta:
Jovita25, o tu dažei ar kirpaisi? Ar labai brangu pas Martyną? Įdomu jei aš eičiau dažytis ir kirptis kokia sumelė susidarytų?

Ir dabar netgi galvoju ar geriau pas Martyną ar pas Mindaugą eiti?

Kainos yra čia

Martynas - vyriausias stilistas, Mindaugas - stilistas.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 26, 16:34)
Martynas KM nerealus meistras... buvau pas daug zinomu kirpeju, sis pranoko lukescius... profesionalus, tikras savo srities zinovas!! Deja nelabai ka ikelti galiu nes dazem saknis, po ilgu pokalbiu  nusprendeme palaukti iki liepos menesio tada jau turesiu savo svajoniu spalva... dabar jau turiu saknis artimas busimai spalvai, nueme raudonumus visus kitu kirpeju brokus vos per viena karta... ka jau kalbeti apie silta bendravima, isbegau is salono dorai nepadekojusi, tai jei kuri eisite perduokit uz mane bucki  ax.gif  biggrin.gif  wub.gif

Aš jau nebežinau, pas kokį kirpėją kreiptis...

Buvau ir pas Andrių, ir Yury salone pas Renatą, ir niekur neatrandu savojo...

Per tuos nevykusius bandymus, išsiugdžiau baimę kirpykloms, ir nuo paskutinio apsilankymo Yury, jau 8mėn.kaip nebuvau kirpykloj blush2.gif Negaliu sakyti-plaukai visdar atrodo sveiki po tokio ilgo laiko, galiukai nesišakoja (kas man visada po paprastų kirpyklo greitai atsitikdavo), tačiau plaukai "nebestovi". Noriu atsiauginti ilgį, nes po Yury likau iki pečių (na dabar jau gerokai ilgesni ataugę), bet nebežinau pas ką kreiptis. Nesinori vėl sumokėti kruvos pinigų, ir išeiti nuleidus galvą, vis dar neatradus sąvojo kirpėjo...
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2012 03 27, 23:22)
Kainos yra čia

Martynas - vyriausias stilistas, Mindaugas - stilistas.

Na kainos tai tokios sakyciau pas vyriasiaji stilista gana ... g.gif neblogos biggrin.gif .
Ir tas nuo iki man nieko nesako. Idomu kiek realiai buna kai nukerpa ir nudazo. Gal kas atsakytu. Tai ko gero eiciau pas Martyna, jei butu kokie 300 g.gif
Atsakyti
Pasidalinkyte prasau informacija , gal kuri kirpeja ( kirpejas ) padejo Jums atauginti plauka .

Mano plaukai siuo metu peciu nesiekia , bet sumasciau kad noriu dabar auginti kasas biggrin.gif Priauginimo daryti nenoriu schmoll.gif
O mano kirpejas laikosi nuomones kad man trumpiau yra stilingiau ir vis patrumpina biggrin.gif
Atsakyti
Siulau kojos nekelti i Vilniuje esanti prekybos centro "BIG" gruozio salona " Mylėk save plius ".
Kasmaras. Kirpejos tik saugadins plaukus, daris ka nores pacios. I Jusu pageidavimus neatsizvelgs ir galiausiai islydes susuktu "veideliu", mazdaug pati ir kalta, kad nukirpau kreivai. PPc.
Va tokie ten puikus metodai apsikirpti ir pateisinti savo "kreivas rankas".
gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif box.gif box.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_superine @ 2012 03 29, 13:36)
Siulau kojos nekelti i Vilniuje esanti prekybos centro "BIG" gruozio salona " Mylėk save plius ".
Kasmaras. Kirpejos tik saugadins plaukus, daris ka nores pacios. I Jusu pageidavimus neatsizvelgs ir galiausiai islydes susuktu "veideliu", mazdaug pati ir kalta, kad nukirpau kreivai. PPc.
Va tokie ten puikus metodai apsikirpti ir pateisinti savo "kreivas rankas".
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  box.gif  box.gif  bash.gif  bash.gif

Siaubas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2012 03 27, 21:36)
Aš jau nebežinau, pas kokį kirpėją kreiptis...

Buvau ir pas Andrių, ir Yury salone pas Renatą, ir niekur neatrandu savojo...

Per tuos nevykusius bandymus, išsiugdžiau baimę kirpykloms, ir nuo paskutinio apsilankymo Yury, jau 8mėn.kaip nebuvau kirpykloj blush2.gif  Negaliu sakyti-plaukai visdar atrodo sveiki po tokio ilgo laiko, galiukai nesišakoja (kas man visada po paprastų kirpyklo greitai atsitikdavo), tačiau plaukai "nebestovi". Noriu atsiauginti ilgį, nes po Yury likau iki pečių (na dabar jau gerokai ilgesni ataugę), bet nebežinau pas ką kreiptis. Nesinori vėl sumokėti kruvos pinigų, ir išeiti nuleidus galvą, vis dar neatradus sąvojo kirpėjo...

Y Renata tai tikrai mėgsta gerokai patrumpinti plaukus:)) Bet dažus ji parenka super gerai:))) thumbup.gif Ir šiaip labai profesionali meistre, keista, kad nesusidraugavote ax.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas buvo pas Renata is Monikos salono ?
Atsakyti