Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

O kiek Jus mokate uz tamsiu plauku saknu padazyma. As pas Yuri 140 Lt. Galvoju, kad nemazai g.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 21, 19:46)
Tiesa uzmokejau 100Lt. Ir kirpimo technika mane labai nustebino, nes plaukus kirpo ne is apacios, o paleidus nuo virsaus..  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif plaukuciai kaip is reklamos thumbup.gif kokiais dazais dazot..?
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 22, 21:06)
O kiek Jus mokate uz tamsiu plauku saknu padazyma. As pas Yuri 140 Lt. Galvoju, kad nemazai g.gif
Papildyta:

thumbup.gif plaukuciai kaip is reklamos thumbup.gif kokiais dazais dazot..?

Nedazyti plaukai bigsmile.gif naturali spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 22, 21:01)
Nedazyti plaukai  bigsmile.gif naturali spalva  4u.gif

eina sau kaip grazu thumbup.gif ir kirpimas superinis, labai tinkamas Jusu plaukams!!!
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2012 03 22, 22:21)
eina sau kaip grazu thumbup.gif  ir kirpimas superinis, labai tinkamas Jusu plaukams!!!

Aciu labai, na reikia priprasti, man vis atrodo kad per daug iskirpta, bet gal mano plaukams is tiesu taip graziau... blush2.gif
Atsakyti
Grazu, plaukai nesukrite, purus, ta grifka ataugs, manau, kad dar geriau atrodys. smile.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 21, 20:46)
Niu ka buvau siandien pas Liutaura... tikrai visas vienodai kerpa, pries mane isejo mergina labai panasiai nusikirpusi. Vat kas gavosi is mano tiesiu ilgu plauku.... Cia iki plovimo, nezinau kaip bus po pirmo galvos plovimo nes iskirpo labai nemazai, grifka tokia stora iskirpo. Bet kol kas dar pati nesuprantu ar as patenkinta ar ne.

Atsakyti
O man nelabai grazu tie visi iskarpymai blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

kirpausi grozio salone "SIMONA" Vilniuje, pas praktikante Aneta 2 kartus, labai patiko ir tiko.

Pirma kirpeja kuri mane suprato ka ir kaip as noriu ir svarbiausiai grizus is kirpyklos nereikejo plauti galvos biggrin.gif

Bet deje, dabar norejau uzsirasyti, bet ji ten nedirbaaaaaaaaaaa verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nacik: 23 kovo 2012 - 14:32
Aš taip pabandysiu įsikišti ne visiškai į temą,bet jau nebežinau ką daryti. Gal kas patars smile.gif Ir rekomenduos gerą kirpėją..
mano natūrali plaukų spalva - pelenų . Susigalvojau nušviesišnt sruogelėm. Nubalino man tuos plaukus - košmaras gavosi,o ne sruogelės. Ną ką. Mėnesį su trupučiu kentėjau ir šiandien nužygiavau į kirpyklą . Suplojau krūvą pinigų,o dabar esu rudai ryža (bandė išgaut natūralią spalvą,bet tapau ryža). Ką daryt? Jau nebežinau..
Atsakyti
QUOTE(nacik @ 2012 03 23, 14:31)
Sveiki,

kirpausi grozio salone "SIMONA" Vilniuje, pas praktikante Aneta 2 kartus, labai patiko ir tiko.

Pirma kirpeja kuri mane suprato ka ir kaip as noriu ir svarbiausiai grizus is kirpyklos nereikejo plauti galvos  biggrin.gif

Bet deje, dabar norejau uzsirasyti, bet ji ten nedirbaaaaaaaaaaa verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nelabai aš suprantu šio salono kirpimo kainų - pas kirpėjus skirtumas nuo 30 lt iki 120 lt. - čia nuo jų kvalifikacijos priklauso?
Užsirašiau pas kirpėją už 40 lt. - įdomu kuom patapsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 03 24, 21:51)
Nelabai aš suprantu šio salono kirpimo kainų - pas kirpėjus skirtumas nuo 30 lt iki 120 lt. - čia nuo jų kvalifikacijos priklauso?
Užsirašiau pas kirpėją už 40 lt. - įdomu kuom patapsiu  biggrin.gif

Greičiausiai nuo kvalifikacijos ir patirties. Turbūt užsirašei pas dar žalią jauną kirpėją, kuris mokosi. Man tokie kaip tik labiausiai ir patinka - kadangi dar neturi užsidirbę savo vardo, tai labiau stengiasi, kruopščiau dirba.

Parašykit apie rezultatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovy @ 2012 03 24, 00:19)
Aš taip pabandysiu įsikišti ne visiškai į temą,bet jau nebežinau ką daryti. Gal kas patars smile.gif Ir rekomenduos gerą kirpėją..
mano natūrali plaukų spalva - pelenų . Susigalvojau nušviesišnt sruogelėm. Nubalino man tuos plaukus - košmaras gavosi,o ne sruogelės. Ną ką. Mėnesį su trupučiu kentėjau ir šiandien nužygiavau į kirpyklą . Suplojau krūvą pinigų,o dabar esu rudai ryža (bandė išgaut natūralią spalvą,bet tapau ryža). Ką daryt? Jau nebežinau..

O pas ka dazetes plaukus?
Siulau visoms, jei apsilankete pas koki nors meistra ir Jums nepatiko, pasidalinti mintimis kur ir ka darete, kas nepatiko ir kodel, kad kitos ateityje nepakliutu pas ta pati meistra. Gal reiktu ir tema tokia sukurti pvz. Nuvyle plaukų meistrai (Vilniuje)
Kaip manote, ar tokia tema butu reikalinga? Bent jau as tai pasisakau uz 4u.gif Tuomet lengviau identifikuotume prastuosius salonus, kurie tik savo ivaizdziu, o ne darbu pritraukia klientus ir zinoma, tokiu vengtume.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 03 25, 15:10)
O pas ka dazetes plaukus?
Siulau visoms, jei apsilankete pas koki nors meistra ir Jums nepatiko, pasidalinti mintimis kur ir ka darete, kas nepatiko ir kodel, kad kitos ateityje nepakliutu pas ta pati meistra. Gal reiktu ir tema tokia sukurti pvz. Nuvyle plaukų meistrai (Vilniuje)
Kaip manote, ar tokia tema butu reikalinga? Bent jau as tai pasisakau uz 4u.gif Tuomet lengviau identifikuotume prastuosius salonus, kurie tik savo ivaizdziu, o ne darbu pritraukia klientus ir zinoma, tokiu vengtume.

labai subjektyvus dalykas. pvz mano meistre taip pat ne visiems patinka, nemazai kas ja kritikuoja, o man ji tobula thumbup.gif vienas minusas - didele kaina g.gif
Atsakyti