Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 24, 14:15)
Supratau smile.gif Kadangi pati ten buvau prie kažkiek metų, tai manoji patirtis liks istorija, gal dabar daug kas pasikeitė. O kainos tuo metu buvo kaskart skirtingos, kardinaliai, ir vis į didesnę sumą, lankiausi pakankamai dažnai, tai tas labai nemaloniai nuteikdavo. Nes niekada nežinodavau kiek sumokėsiu.
Papildyta:
Susiradau tamstos ankstesnius komentarus, tai atsirinkau, kad kalba ėjo apie Tomą - gražųjį biggrin.gif Aš jį buvau atradusi dar tais laikais, kai jis buvo nelabai kam žinomas, todėl stengėsi, gražiai dirbo ir niekur neskubėjo.

Taip taip, čia tas pats Tomas gražusis. Bet kaip nesunku atspėti, ar ne? biggrin.gif Šitą dalyką esu pastebėjusi - kad jaunučiai tik pradėję kirpėjai dažnai dirba geriau nei patyrę meistrai, nes labai stengiasi užsiimti savo vietą po saule. Meistrai dažnai turi klientūrą ir tikrai ne visada suka galvą, kaip čia pritraukti naujos ar padaryt neišdildomą įspūdį naujam klientui.

Kita vertus, galbūt ir pas Tomą čia tik mums pasitaikė tas skubėjimas, na žinot, ne ta koja iš lovos išlipęs, neišsimiegojęs, reikalų daug ir pan. Tai turbūt todėl istorijų šioje temoje nereikia priimti taip vienareikšmiškai. Nes gal kitai kirpėjas puikiai tiks, o štai viena gavo visiškai ne tai, ko tikėjosi.

Kol kas man labiausiai patiko Mindaugas. Tik brangu pas jį. Bandysiu paieškojus gauti tą pačią kokybę, tik bent šiek tiek pigiau. Jau esu nusižiūrėjusi variantą kitam kartui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 24 sausio 2012 - 13:24
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 24, 14:15)
Supratau smile.gif Kadangi pati ten buvau prie kažkiek metų, tai manoji patirtis liks istorija, gal dabar daug kas pasikeitė. O kainos tuo metu buvo kaskart skirtingos, kardinaliai, ir vis į didesnę sumą, lankiausi pakankamai dažnai, tai tas labai nemaloniai nuteikdavo. Nes niekada nežinodavau kiek sumokėsiu.
Papildyta:
Susiradau tamstos ankstesnius komentarus, tai atsirinkau, kad kalba ėjo apie Tomą - gražųjį biggrin.gif Aš jį buvau atradusi dar tais laikais, kai jis buvo nelabai kam žinomas, todėl stengėsi, gražiai dirbo ir niekur neskubėjo.

Su Tomu is TiAmo is as turiu tokios patirties del kainu doh.gif kirpdavausi pas ji galiukus, tai kaina nuo 35lt, pusmecio begyje, pasikeite iki 70lt blink.gif ir kas svarbiausia be jokio perspejimo kaskart vis brangiau dvidesimcia litu. Taip visai patiko, malonus, kruopstus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 24, 14:23)
Kol kas man labiausiai patiko Mindaugas. Tik brangu pas jį. Bandysiu paieškojus gauti tą pačią kokybę, tik bent šiek tiek pigiau. Jau esu nusižiūrėjusi variantą kitam kartui smile.gif

Buvau ir as pas ji ana savaite 4u.gif paliko gera ispudi! Ganetinai nekalbus, bet manes jo darbas nenuvyle smile.gif tik kirpausi, tai paeme 90lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proporcija: 24 sausio 2012 - 13:30
Na man tikrai negaila kirpimui 80lt, jei jis to yra vertas smile.gif
Dar neskubu kirptis, bet jau žiūrinėju kirpėjus ir kainas. Gal dar rasiu kokių variantų, arba rizikuosiu su Tomu.

Elegantiškai sninga- kokį jūs kirpėją nusižiūrėjusi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoory: 24 sausio 2012 - 13:31
Būtent smile.gif Jei dar pridėti ilgų plaukų dažymą, kur taip pat kainos šokinėdavo, tai sumoje gaunasi kardinaliai skirtinga kaina. Vienu metu tas salonas patapo labai prabangiu. O kaip yra dabar - nežinau.

Kas yra Mindaugas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 01 24, 14:30)
Elegantiškai sninga- kokį jūs kirpėją nusižiūrėjusi?  4u.gif

Čia už kruopštų darbą buvo labai giriama Jurgita iš Gedimino 9 esančio Figaro salono. Tai kitą kartą pabandysiu pas ją užsirašyti. Bus pirma kirpėja moteris mano gyvenime biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 24, 14:31)
Kas yra Mindaugas? smile.gif

Mindaugas dirba Kirpimo meistruose Ašmenos gatvėje. Ir dirba tikrai profesionaliai smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą apie ją girdžiu smile.gif sudominot. Senokai kirpausi pas kirpėją-moterį, tai įdomu, ką ji galėtų pasiūlyti smile.gif ar greitu laiku ruošiatės apsilankyti pas ją? Kaip suprantu kirpimo kainos ten iki 90lt? g.gif

Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 01 24, 16:04)
Pirmą kartą apie ją girdžiu smile.gif sudominot. Senokai kirpausi pas kirpėją-moterį, tai įdomu, ką ji galėtų pasiūlyti  smile.gif ar greitu laiku ruošiatės apsilankyti pas ją? Kaip suprantu kirpimo kainos ten iki 90lt?  g.gif

Ruošiuosi anksčiausiai balandžio mėnesį. Kirpausi guodžio pabaigoje. Truputį paauginsiu plaukus. O dėl kainų negaliu pasakyti, bet jų interneto puslapyje tokia informacija turėtų būti smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit daugiau patirties ir pasakys man ar šviesinimas sruogelėmės (plaukai čiut žemiau pečių) 150+ tonavimas ir galiukų pakirpimas 100 Lt yra noramali kaina? Čia Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 25, 14:36)
Gal kas turit daugiau patirties ir pasakys man ar šviesinimas sruogelėmės (plaukai čiut žemiau pečių) 150+ tonavimas ir galiukų pakirpimas 100 Lt yra noramali kaina? Čia Vilniuje  g.gif

Visai nedidelė,sakyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 01 25, 15:02)
Visai nedidelė,sakyčiau  rolleyes.gif

tai ploninsim piniginę tuomet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 25, 15:36)
Gal kas turit daugiau patirties ir pasakys man ar šviesinimas sruogelėmės (plaukai čiut žemiau pečių) 150+ tonavimas ir galiukų pakirpimas 100 Lt yra noramali kaina? Čia Vilniuje  g.gif

Manau, kad tikrai įprasta kaina Vilniuje.
Atsakyti
merginos gal galite pasiulyti gera kirpeja vilniuje, kuri graziai, kokybiskai ir nebrangiai dazo plaukus sruogelemis(sviesiai).is anksto dekoju
P.S.nepykit jei uzdaniau pastovu klausima.paprasciausiai sedziu namie su vaiku tai nera laiko kada visas temas skaityt.aciu
Atsakyti