Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(giedre-marija @ 2012 03 20, 13:18)
Kada eisite? Labai lauksiu is jusu komentaru, nes taip pat ieskausi gero koloristo. Bet galbut noreciau ir su kirpimu. Ir idomu kiek dazymas pas ji, nes kiek maciau tai jis vyriausias stilistas.

eisiu 26d. labai norejau gero koloristo, sudejau i ji daug vilciu smile.gif kaina nemaza nuo 120-300 priklausomai nuo plauko.. bet jau pavargau nuo sarlatanu kad ir uz 120lt plius minus... neatsimenu kada isejau patenkinta, nebetaupysiu
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 03 20, 21:38)
visas kerpa taip pat  biggrin.gif mano koleges ejo ar eina tai vienodai abi apkirpo lotuliukas.gif
Papildyta:

vln sruoginau du kartus bet nei viena nei kita nevaiksciojau zila arba geltona g.gif

Ane, o taip pat tai cia kaip??? Koks jo firminis rastas? Ar koleges ilgaplaukes buvo?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 20, 23:05)
eisiu 26d. labai norejau gero koloristo, sudejau i ji daug vilciu  smile.gif kaina nemaza nuo 120-300 priklausomai nuo plauko.. bet jau pavargau nuo sarlatanu kad ir uz 120lt plius minus... neatsimenu kada isejau patenkinta, nebetaupysiu

Lauksiu jusu apsilankymo pas Martyna ir komentaro. Jei geras koloristas manau ir as begsiu. Tiek laukiau palauksiu ir pavaiksciosiu tokia dar kokia esu smile.gif .
Atsakyti
gal yra kokiu atsiliepimu apie salona Bliss& Fashion Vilniuje? kaip ten su dazymu? Maciau, ten yra dvi koloristes, gal kam teko susidurti su jomis?
Atsakyti
Apie šį saloną nesenai buvo rašyta, netingėkite pasiskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2012 03 21, 17:03)
Apie šį saloną nesenai buvo rašyta, netingėkite pasiskaityti  mirksiukas.gif

smile.gif netingiu ir Jusu postas, kad "nudaze gerai", neliko nepastebetas, tiesiog pagalvojau gal yra daugiau atsiliepimu, pvz, kokia spalva daze, sruogom, ar viena spalva, kiek kainavo, gal kas gali palyginti, kuri koloriste geresne ir panasiai
Atsakyti
Dažiausi visus plaukus (siekė pečius). Buvau šviesiai dažyta, norėjau kaštoninės spalvos. Taigi maišė kelias spalvas, kad išgautų tinkamą. Sumokėjau, berods, 250 Lt smile.gif

2 ar 3 psl. atgal buvo ir daugiau atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 21 kovo 2012 - 16:58
Niu ka buvau siandien pas Liutaura... tikrai visas vienodai kerpa, pries mane isejo mergina labai panasiai nusikirpusi. Vat kas gavosi is mano tiesiu ilgu plauku.... Cia iki plovimo, nezinau kaip bus po pirmo galvos plovimo nes iskirpo labai nemazai, grifka tokia stora iskirpo. Bet kol kas dar pati nesuprantu ar as patenkinta ar ne.

Jusu teismui:

user posted image
user posted image
user posted image

Tiesa uzmokejau 100Lt. Ir kirpimo technika mane labai nustebino, nes plaukus kirpo ne is apacios, o paleidus nuo virsaus.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 21, 20:46)

labai labai grazus kirpimas,as pati kazko panasaus labai noreciau ax.gif o Jusu naturalus plaukai tiesus ar banguoti? ir tikrai idomu,kaip po plovimo atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2012 03 21, 20:52)
labai labai grazus kirpimas,as pati kazko panasaus labai noreciau  ax.gif o Jusu naturalus plaukai tiesus ar banguoti? ir tikrai idomu,kaip po plovimo atrodys  smile.gif

Aciu... nu ziuresim kaip bus po plovimo... tikiuosi bus gerai. Mano tiesius plaukai, bet jie stori todel nera tokie lygus kaip pas kinecius ... tokia viena bangele eina (ejo) per ilgi

Bet man keista, kad tiek daug iskirpta, net galva lengvesne pasidare... ir dar biski grifka neramina, nes as tokia panasia nesiojau bet tik prie veido iskirpta, o dabar gaunasi, kad ji vos ne nuo puses galvos iskirpta...
Lauksiu daugiau nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 21 kovo 2012 - 20:01
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 21, 19:59)
Bet man keista, kad tiek daug iskirpta, net galva lengvesne pasidare... ir dar biski grifka neramina, nes as tokia panasia nesiojau bet tik prie veido iskirpta, o dabar gaunasi, kad ji vos ne nuo puses galvos iskirpta...
Lauksiu daugiau nuomoniu  4u.gif

Man is nugaros - grazu.
Tik prieki kitaip sukuociau. Dabar kirpciai ispusti, atkartoja veido forma. O nenoretumet pabandyti juos sukuoti priesingai - va taip:
user posted image[/URL]
user posted image[/URL]

Atsakyti
o man tai kaip tik grazu,kad kirpciai isryskina veido forma smile.gif nu mano plaukai irgi tiesus,tik gaila nebera tokie stori nuo sviesinimo rolleyes.gif bet kirpimas tikrai istrigo man ax.gif
Atsakyti