Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 06, 19:02)
Gaila kad niekas nededa kirpimo nuotrauku, nors is galo... arba su uztusuotu veidu....  ax.gif

Tikrai, kad labai gaila, nes kai pasiskaitai taip norisi pamatyti rezultata smile.gif
Papildyta:
QUOTE(radulia @ 2012 03 09, 22:07)
Nu ka gi, siandien buvau Figaro PC Europa pas Dima. Labai patiko bendravimas. Kirpimu patenkinta, siaip kerpuosi mazdaug vienodai visada. Bet jis man pasiule biski kitaip kirpciukus padaryti- ir tai buvo super ideja.
na ir foto turiu tik po rolleyes.gif
user posted image

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 03 09, 20:07)

Wau, nerealiai grazu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos gal kuri keliais tonais is tamsesnes rudos sviesinotes? perskaiciau kruvas atsiliepimu reikia geros koloristes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 09, 22:47)
Labai graziai ir stilingai atrodo  wub.gif  wub.gif O plaukai kaip blizga  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
QUOTE(giedre-marija @ 2012 03 11, 09:08)
Labai grazu 4u.gif

QUOTE(Jazira @ 2012 03 11, 09:42)
Wau, nerealiai grazu  4u.gif  4u.gif

aciu 4u.gif labai malonu skaityti tokius atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2012 02 29, 14:29)
Man Figaro  Europoje  patiko tik Alisa, dar zinau kad  vaikinas vardu Dima yra pamegtas jaunu merginu;)

Kaip suprasti 'pamegtas jaunu merginu'? Gerai kerpa? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš praleidau ar tikrai niekas nekalbėjo apie Martyną iš Kirpimo meistrų? Daug atsiliepimų apie Mindaugą, bet pagal "laipsnį" jis tik stilistas, o Martynas vyriausiasis stilistas. Ir jo dosje man padarė įspūdį.
Tai ar kirposi kas pas jį? smile.gif
Atsakyti
griztu su atsiliepimais. buvau pas Vyta UFF salone. likau labai patenkinta(ejau su nuotrauka, klausdama ar taip galiu atrodyt kasdien netiesinant plauku ir nenaudojant kruva priemoniu. pasake - imanoma) smile.gif
Atsakyti
Kas galite idekite ir nuotraukyciu su kirpimais. Labai butu idomu 4u.gif

Nes as pati taip pat planuoju jau kita savaite pasigrazinti plaukus tiek kirpimu tiek dazymu, tai labai butu idomu pamatyti ka is jusu padaro profesionalai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre-marija: 13 kovo 2012 - 16:57
QUOTE(radulia @ 2012 03 09, 21:07)
Nu ka gi, siandien buvau Figaro PC Europa pas Dima. Labai patiko bendravimas. Kirpimu patenkinta, siaip kerpuosi mazdaug vienodai visada. Bet jis man pasiule biski kitaip kirpciukus padaryti- ir tai buvo super ideja.
na ir foto turiu tik po rolleyes.gif
user posted image

Vauu , kaip grazuuu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fleure @ 2012 03 08, 18:35)
Idomu, kas is jusu kerpates karstomis zirklemis? Ar zinote kirpeju, kurie profesionaliai atlieka termo kirpimus?

Mane taippat idomu suzinoti apie kirpima karstomis zirklemis? 4u.gif
ar esate kirpusios? kaip rezultatas?
girdejau kad buna kad ir nesuveikia ir visvien galiukai issisakoja greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(nolli @ 2012 03 13, 19:31)
Vauu , kaip grazuuu wub.gif  wub.gif

ax.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(madumuazelka @ 2012 03 11, 22:49)
Kaip suprasti 'pamegtas jaunu merginu'? Gerai kerpa?  bigsmile.gif

Suteikia 'isskirtini' aptarnavima blush2.gif
Atsakyti