Sveikos, esu garbane, visa laika lankiausi pas viena kirpeja, taciau mano kirpeja isvyko is Lietuvos, as dabar visai pasimeciau, kur surasti gera kirpeja Vilniuje, kuri moketu graziai parinkti kirpima garbanuotiems plaukams. Kazkada, kol neadtradau savo kirpejos, kirptis ejau i kirpykla pas bet kokia kirpeja, tai maximum ka galejo pasiulyti mano plaukams tai patrumpinti galiukus. Dabar bijau eksperementuoti, be to arteja pavasaris, greit kepures nebenesiosiu, nepaslepsiu kirpejos klaidu, .
Tai gal kas gali patarti, kur dirba geras kirpejas garbanuotiems plaukams Vilniuje?
Tai gal kas gali patarti, kur dirba geras kirpejas garbanuotiems plaukams Vilniuje?
QUOTE(-Braskeele @ 2012 02 11, 16:57)
Sveiki, gal kas kerpates pas Vyta, kuris kadaise dirbo Simonoj, po to Idzumi ir dabar kazkur pabego Gal zinote kur??
P.S. As arbatos irgi nepalieku Uztenka to, kad uz kirpima sumoku 100-120 litu
P.S. As arbatos irgi nepalieku Uztenka to, kad uz kirpima sumoku 100-120 litu
Aš irgi labai norėčiau apsilankyti pas Vytą, gal kas nors galėtų tiksliai pasakyti, kur jį surasti? Ačiū.
Gaila kad niekas nededa kirpimo nuotrauku, nors is galo... arba su uztusuotu veidu....
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 06, 18:02)
Gaila kad niekas nededa kirpimo nuotrauku, nors is galo... arba su uztusuotu veidu....
pries ir po
QUOTE(s.kristi @ 2012 03 06, 20:54)
pries ir po
Pritariu Jums. Aš savo įdėjau, ir su veidu, ir nieko neatsitiko. Nėra čia ko bijoti, o kaip kirpimas mums visoms labai įdomu.
Galima juk užtušuoti veidą, arba iš nugaros kaip sakė kažkas.
Būtų labai šaunu, kad po apsilankymo pas kirpėja prie komentaro ir foto atsirastu
Gal kas kirposi pas Lina Zvirblyte jos salone "Barbers"? Noriu, kad tik galus kokybiskai pakirptu, kad plaukas graziai gultu, tai vis svarstau kur eiti.
Idomu, kas is jusu kerpates karstomis zirklemis? Ar zinote kirpeju, kurie profesionaliai atlieka termo kirpimus?
QUOTE(radulia @ 2012 03 09, 21:07)
Nu ka gi, siandien buvau Figaro PC Europa pas Dima. Labai patiko bendravimas. Kirpimu patenkinta, siaip kerpuosi mazdaug vienodai visada. Bet jis man pasiule biski kitaip kirpciukus padaryti- ir tai buvo super ideja.
na ir foto turiu tik po
na ir foto turiu tik po
Labai graziai ir stilingai atrodo O plaukai kaip blizga
QUOTE(SigitaKav @ 2012 02 27, 16:06)
Pasiskaiciau tema nuo pradziu iki galo, tai uzeme keleta vakaru:) pastebejau, kad rekomenduojami keli ir mazdaug tie patys kirpejai. Susigundziau uzsirasyti pas Mindauga is Kirpimo Meistru, esu ilgaplauke blondine, norinti pasitamsinti ir pasitrumpinti plaukucius. Na, pasiziuresim, ka is manes padarys:)
Na va, apsilankė ir mano vyras pas Mindaugą iš KM, tai dabar ieškome kirpėjos/kirpėjo, kuri(s) pataisytų Mindaugo darbą. Nukirpo taip, kad nei formos, nei technikos nesimato. Ir ne tik. Simetrijos net nėra. Nugaroje šalia vienas kito plaukai skirtingo ilgio. Sprandas vienoje pusėje paskustas, kitoje pusėje plaukai kyšo. Nu, žodžiu, daug kirpimų esu mačiusi, bet tokio blogo, jau seniai nemačiau. Toks atmestinis darbas.
Ilgą laiką mano vyras nešiojo poilgius plaukus. Į kaselę niekada nerišo, nešiojo palaidus, plaukai stori, viena ranka suimt negali. Sugalvojo apsikirpti, kirpimas turėjo būti ilgesnis, prakarpyti plaukai ir tiek. O dabar, kad pataisyti, teks visai nurėžt. Aišku, plaukai ataugs, bet kodėl pats darbas toks atmestinai padarytas?
Iš tiesų gaila, kad taip reikia rašyti, bet patirtimi, kad ir neigiama, reikia pasidalinti.
Gal galėtumėte rekomenduoti viriškus kirpimus gerai išmanantį meistrą, meistrę?