Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(guodzik @ 2012 02 25, 17:36)
as tai prisipazinsiu, nematau prasmes moketi uz kirpima ir dazyma 200lt kai man viska super padaro kirpeja klaipedoje uz 60 lt. bet neprivaizneju taip daznai o plaukai jau baisiai prasosi sutvarkomi. mane reikia tik nusruoginti ir pakirpti galiukus. gal kas ka antakalynje turetu patarti? uz padoria kaina.

Na antakalny tiek kirpyklų yra,galiu patarti ,,Bellis" saloną" normaliai apkirps ir už neaukštą kainą.
Papildyta:
O gal kas nors galit pasidalinti info. apie Saulėtekio grožio salone esančias tikras kainas,permanentinio ir manikiūro?Gal kas buvote?
Atsakyti
QUOTE(Nemezide321 @ 2012 02 25, 22:17)
Na antakalny tiek kirpyklų yra,galiu patarti ,,Bellis" saloną" normaliai apkirps ir už neaukštą kainą.
Papildyta:
O gal kas nors galit pasidalinti info. apie Saulėtekio grožio salone esančias tikras kainas,permanentinio ir manikiūro?Gal kas buvote?

zinau kad daug bet baugoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 02 25, 16:36)
as tai prisipazinsiu, nematau prasmes moketi uz kirpima ir dazyma 200lt kai man viska super padaro kirpeja klaipedoje uz 60 lt. bet neprivaizneju taip daznai o plaukai jau baisiai prasosi sutvarkomi. mane reikia tik nusruoginti ir pakirpti galiukus. gal kas ka antakalynje turetu patarti? uz padoria kaina.

Vadinasi, tau labai pasisekė, kad radai gerą kirpėją už padorią kainą mirksiukas.gif Aš jau neberizikuoju eiti į pigesnes kirpyklas, na, nebent turėčiau labai geras rekomendacijas.
Beje, esu kirpusis ir Kirpimo meistruose pas Mindaugą. Na, kirpėjas kaip kirpėjas, normalus, bet tikrai ne stebuklingas. Eičiau ir kitą kartą pas jį, kai reiktų apsikirpti greitai, nelaukiant eilėje mėnesį laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 02 26, 08:26)
Vadinasi, tau labai pasisekė, kad radai gerą kirpėją už padorią kainą mirksiukas.gif Aš jau neberizikuoju eiti į pigesnes kirpyklas, na, nebent turėčiau labai geras rekomendacijas.
Beje, esu kirpusis ir Kirpimo meistruose pas Mindaugą. Na, kirpėjas kaip kirpėjas, normalus, bet tikrai ne stebuklingas. Eičiau ir kitą kartą pas jį, kai reiktų apsikirpti greitai, nelaukiant eilėje mėnesį laiko biggrin.gif

na mano poreikiai labai paprasti, nusruoginti saknis ir pakirpti galiukus smile.gif
Atsakyti
Bet tai kokiais dažais tada dažo jei tik tokia kaina? Aš jei dažus perku, tai mažiausiai 30 litų moku už tūbelę, ir tai dar man kirpėja nuolaidą padaro g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2012 02 26, 12:49)
Bet tai kokiais dažais tada dažo jei tik tokia kaina? Aš jei dažus perku, tai mažiausiai 30 litų moku už tūbelę, ir tai dar man kirpėja nuolaidą padaro g.gif.

dazai speju tikrai ne is brangiuju. kreminiai. firmos nesidomejau. o atrodau taip:
http://www.part.lt/i...732f6e0e560.jpg
beto nemanau kad man reikia tubeles nes dazo tik saknis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 26 vasario 2012 - 18:05
O ar žinot tokį Darių iš "Beauty Lounge" salone Kruopų g.3 ?

Atsakyti
Mane domina atsiliepimai apie kirpyklą UFF (http://www.uff.lt), kirpykla atrodo labai populiari, mylima žvaigždžių, bet čia atsiliepimų dar nemačiau apie ją. unsure.gif

mane irgi labai domina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 27 vasario 2012 - 17:35
Merginos, ar buvot kas Figaro PC Europa? Ar verta eit? Jei verta, tai pas ka?
Atsakyti
Noriu pabandyti uzsirasyti pas Liutaura Salaseviciu, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 02 29, 01:17)
Merginos, ar buvot kas Figaro PC Europa? Ar verta eit? Jei verta, tai pas ka?

Man Figaro Europoje patiko tik Alisa, dar zinau kad vaikinas vardu Dima yra pamegtas jaunu merginu;)
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2012 02 29, 16:29)
Man Figaro  Europoje  patiko tik Alisa, dar zinau kad  vaikinas vardu Dima yra pamegtas jaunu merginu;)

tai vat viena pazystama irgi apie Dima snekejo..... blush2.gif
norisi dar atsiliepimu....
as ten salia dirbu, tai daznai bunu- vis praeinu paziuriu rolleyes.gif
Atsakyti