QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 14, 14:00)
Nepykit, bet skaitant tokius prisipažinimus, kad nuėjot pas profesionalą ir todėl leidžiat daryti ką jis ar ji nori, skamba graudžiai juokingai. Tas pripažintas profesionalas ar profesionalė turi subjektyvų skonį ir nebūtinai tai reiškia, jog skonis sutaps su kliento norais. Jeigu Jūs nueinat į kirpyklą ir tylit kaip vandens į burną prisėmusios arba tik linksit galva, tai visai nenuostabu, kad kirpėjas / stilistas padaro taip, kaip jam
atrodo gražiausia. Dar niekada neteko lankytis kirpykloje, kur kirpėjas nepaklaustų apie norus ir nekiltų diskusija apie tai, kas geriausiai tiktų.
Taigi manau, ne kirpėjas kaltas, kad nėra telepatas ir minčių neskaito, o klientės, kurios nesusivokia savo norų ir pageidavimų aiškiai išdėstyti kirpėjui ir leidžia jam daryti ką nori. O jeigu taip profesionalas pasakytų, kad šį sezoną plikai nusiskusti madinga ir nuskustų, irgi leistumėt tai daryti, nes juk jis pripažintas profesionalas?
Tai va, pageidavimus reikia reikšti aiškiai ir kirpykloje, ir tada nereikės forume virkauti, nes
leidau jam daryti ką nori, bet kad man nepatiko...
Nesuprantu kam reikia pulti, kvailinti, kaltinti, na jokios tolerancijos kitokiai nuomonei. Viduramziai ir Veronikos laikai lyg ir baigesi.
Antra as visai nevirkauju, tiesiog parasiau kas ivyko. Tam ir forumas manau. Kad ne visad su gerais kirpejais, gerai gaunasi.
Nesiruosiu cia kvailinti kirpejos. Bet manau, kartais profesionalai, vieni ilgam kiti trumpiau suserga zvaigdzdiu liga ir mano esantis visagaliai, ir visaziniai.
Savo vizita pradejau nuo konsultacijos. I visus mano klausimus, ir prasymus uzmaskuoti problemines veido vietas man buvo atsakyta klausimu :ar jus manim pasitikite? Sakiau: pasitikiu. Kitaip kokio velnio eiti pas kirpeja jei juo nepasitiki.
Ji sako padarysiu taip kaip Jums labiausiai tinka, plauku bus daug, sukuosena laikysis, net daug priziureti nereikes. Ka kurioje vietoje ir kiek kirps neaiskino, profesionale,ji sake turinti sumanyma bet negalinti jo isdestyti, nes kirpimo eigoje idejos gali keisti, priklausomai nuo to kaip plaukai kris ir nuo galvos formos.
Visada maniau ir manau, jeigu dirba patyres zmogus, jam reiketu leisti pasireiksti. Juolab esu ne karta girdejusi, kad geriausias rezultatas gaunasi tada, kai neikisi i profo darbus.
PVZ.: jeigu jums gydytojas profesionalas taiso skaudama danti, turbut nelaibai kisates i procedura, padorus gydytojas pats pasiklausia ka jis nori is jusu isgirsti, gali pasiulyti kelias plombu rusis ir tt.
Mano naivumas buvo tame, kad pasitikejau taip isgirta kirpykla ir jos kirpejais.
Dabar zinosiu, kad nuejus i super duper kirpykla, jei is kirpejos per jega reikia pesti zodzius ka rengiasi daryti, nieko gero geriau nelaukti.
Parasiau visom cia ne tam kad mane koliotu ir vaizduotusi esa pasaulio teisuoles, ir ne tam kad kirpeja pulciau, o del to kad is mano klaidu pasimokytu.
Pati i BOMOND kirpykla kojos nekelsiu, bet Elegantiskai sninga rekomentuoju nueiti, tikiuosi su Rasele geriau susitarsite nei as, ir parasysite cia savo atsiliepima.