Rodos radau savo kirpeja. Mindaugas is KM dirba labai profesionaliai. Pirma karta gyvenime isejau is kirpyklos idealiai apkirpta ir susukuota. Man nereikia nuodemklausio, todel visai tiko, kad jis daug nekalbejo
QUOTE(chateau @ 2012 01 20, 21:03)
Rodos radau savo kirpeja. Mindaugas is KM dirba labai profesionaliai. Pirma karta gyvenime isejau is kirpyklos idealiai apkirpta ir susukuota. Man nereikia nuodemklausio, todel visai tiko, kad jis daug nekalbejo
su tuo ir sveikinu
kiek ta laime kainavo? plaukuciai ilgi?
O kokie atsiliepimai apie Tomą iš TI AMO? Esu anksčiau jau klausiusi, bet nesulaukiau atsakymo ar rekomenduotumėte eiti pas jį? Ieškau kirpėjo, kuris man parinktų šukuoseną tinkančią veido formai ir sugebėtų suteikti formą ploniems plaukams
QUOTE(Jazira @ 2012 01 20, 23:30)
Buvo ilgi, dabar kiek zemiau peciu. 100.
QUOTE(zoory @ 2012 01 21, 15:55)
O kokie atsiliepimai apie Tomą iš TI AMO? Esu anksčiau jau klausiusi, bet nesulaukiau atsakymo ar rekomenduotumėte eiti pas jį? Ieškau kirpėjo, kuris man parinktų šukuoseną tinkančią veido formai ir sugebėtų suteikti formą ploniems plaukams
Jeigu tai tas pats Tomas, kuris buvo preš 3-4 metus tame salone, tai aš apie jį rašiau. Nebuvo blogai, bet pas jį darkart neičiau.
Kodėl neitum? Anksčiau buvau nuolatinė Tomo klientė, bet kai salonas pradėjo nesąžiningai žaisti su kainomis, manipuliuoti, išėjau iš ten. Bet Tomas labai gražiai dirba, kam reikia "prasikarpyti".
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 24, 13:20)
Kodėl neitum? Anksčiau buvau nuolatinė Tomo klientė, bet kai salonas pradėjo nesąžiningai žaisti su kainomis, manipuliuoti, išėjau iš ten. Bet Tomas labai gražiai dirba, kam reikia "prasikarpyti".
Kadangi apie jį jau buvau daug prirašiusi, neišsiplėsiu, bet mano esminiai pastebėjimai tokie:
- nelabai stengiasi (šiaip sunku vertinti pastangas, bet matosi, kad kitas kirpėjas dailina dailina, kad viskas būtų idealiai, dar kažką pastebėjęs pataiso, o Tomas bent jau kiek buvau aš arba mano gera draugė, dirba labai skubėdamas; draugei buvo net toks atvejis, kai ji buvo paskutinė jo tos dienos klientė, pas jį atėjo kažkokia mergina, tai išvis pradėjo labai skubėti ir praktiškai neužbaigė kirpimo, teko pačiai išsireikalauti paskutinių akcentų);
- jei atmesim skubėjimą, kerpa neblogai, bet kaip stilistas - nekoks (t.y. pas jį reikia eiti tada, kai gerai žinai, ko nori; jei norėčiau stilisto konsultacijos, nelabai juo pasikliaučiau).
Įvertinus jo darbą ir paslaugos kokybę, manau, kad paslauga neverta tos kainos, kurią bent jau anksčiau tekdavo mokėti. Apie dabartinius žaidimus su kainomis nežinau, nes jau daug metų ten nebuvau. Ir vėlgi, tai tik subjektyvūs pastebėjimai
Supratau Kadangi pati ten buvau prie kažkiek metų, tai manoji patirtis liks istorija, gal dabar daug kas pasikeitė. O kainos tuo metu buvo kaskart skirtingos, kardinaliai, ir vis į didesnę sumą, lankiausi pakankamai dažnai, tai tas labai nemaloniai nuteikdavo. Nes niekada nežinodavau kiek sumokėsiu.
Papildyta:
Susiradau tamstos ankstesnius komentarus, tai atsirinkau, kad kalba ėjo apie Tomą - gražųjį Aš jį buvau atradusi dar tais laikais, kai jis buvo nelabai kam žinomas, todėl stengėsi, gražiai dirbo ir niekur neskubėjo.
Papildyta:
Susiradau tamstos ankstesnius komentarus, tai atsirinkau, kad kalba ėjo apie Tomą - gražųjį Aš jį buvau atradusi dar tais laikais, kai jis buvo nelabai kam žinomas, todėl stengėsi, gražiai dirbo ir niekur neskubėjo.