Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

Labukas.
Nu pas mus gal 250 už mėnesį, gal kiek mažiau, net nežinau tiksliai, nes ačiū D., ne aš moku biggrin.gif Nuolaidų antram vaikui nėra, bais džiaugiuos, kad išvis priima, tai lyg ir už poros savaičių vesiu jau ir mažąją.
Būrėliai yra, J. eina į lipdybą. Aš norėjau, kad eitų į karatė, bet ponaičiui nepatinka. Nu gal jis menininkas bus.
Atsakyti
QUOTE(giedrra @ 2012 03 29, 12:07)
violence, kaip Debora? noriai eina i choreogradfijos mokykla? kaip jus prieme, jei ten kreipimosi metu turi buti min 4 metai? ar jum jau buvo rugseji? as girdejau ten labai griezta tvarka, tokia "tarybine" svelniai tariant. ar tiesa?

eina noriai wink.gif jei nenorėtų, tai ir nevesčiau, mano galva pagrindinė motyvacija yra patikimas ir džiaugsmas. Jai ten princesių namai, mokos šokt kaip princesė su pūstu sijonėliu smile.gif iš tiesų ir mokytojos nemažai dalykų pateikia per princesių prizmę. grįžus pasakoja, kaip karalaitės nusilenkia, kaip princesės sukinius daro ir t.t.
mes stojom sausio mėnesį, būna papildomi stojimai.
tvarka konkreti ir aiški, vyksta paprastoje mokykloje, tai iš klasių padarytos šokių salės, persirengimo kambarėliai skurdoki, ten tikrai sovietmetis. bet šokių salės ir wc visi modernizuoti. Mokytojos mažiukų tai labai nuostabios. Lankymo, mokėjimo tvarka tai taip, griežta. kaip ir kokiam darželyje.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2012 04 03, 08:24)
eina noriai wink.gif jei nenorėtų, tai ir nevesčiau, mano galva pagrindinė motyvacija yra patikimas ir džiaugsmas. Jai ten princesių namai, mokos šokt kaip princesė su pūstu sijonėliu smile.gif iš tiesų ir mokytojos nemažai dalykų pateikia per princesių prizmę. grįžus pasakoja, kaip karalaitės nusilenkia, kaip princesės sukinius daro ir t.t.
tvarka konkreti ir aiški, vyksta paprastoje mokykloje, tai iš klasių padarytos šokių salės, persirengimo kambarėliai skurdoki, ten tikrai sovietmetis. bet šokių salės ir wc visi modernizuoti. Mokytojos mažiukų tai labai nuostabios. Lankymo, mokėjimo tvarka tai taip, griežta. kaip ir kokiam darželyje.

As irgi vedziau Patricija, bet jau naujoku maziuku grupeje nebuvo vietos, tai ja paskyre i kita grupe, ir jai neramu buvo, nes ten visi jau moka sokti ir pan. Vaikas sustresavo ir sake kad neis. Bandysiu rudeni vesti i atranka, kaip priklauso, gal tada eis.
Atsakyti
Visas su Šv.Velykom

QUOTE(violence @ 2012 04 03, 07:24)

Violence, kiek mokat ir kiek kartų i savaitę užsiėmimai?

Pas mus iš viso tik šokių salė gražiai ir naujai suremontuota, daryta konkrečiai baletui. WC tragiški. Persirenginėjam paprastose klasėse. Mokytoja super, kadangi skaitomės baleto MOKYLA, o ne būrelis smile.gif , tai kas dėl užsiėmimų tvarka irgi gan griežta, mokosi šokti, o ne daro kas kam patinka, yra pasirodymai, atsiskaitymai. bet ir gerai. tik ta disciplina nelabai aišku patinka ir maniškė vis skundžiasi, kad jai perilgai ir sako nenori. bet aš netokia gera kaip tu, ir vis tiek vedu smile.gif jei klausyti ko ji nori, tai vesčiau kas mėnesį į skirtingą būrelį. manau vaikam niekada nepatiks disciplina ir kur tik koks sunkumas jie visada nebenorės. tai aš stengiuos vis mažinti tą nenorą ir bent metus užbaigti. O po to per vasarą paaugs ir pasitarsim jau ar tebenori ar ne, gal kur kitus eisim.
Atsakyti
giedra, 2 kartus per savaitę 45lt.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2012 04 10, 14:53)
giedra, 2 kartus per savaitę 45lt.

45 Lt į mėnesį blink.gif ? už du kartus i savaitę? tai čia keturis kartus pigiau nei mes mokam už pamoką gaunasi doh.gif
Atsakyti
Labas,

Kieno cia vaikai skaito jau?
nes as buvau apakus kai drauges mergaite, kuri puse metu jaunesne jau skaito. Maniske tik raides kai kurias pazista.
Atsakyti
QUOTE(giedrra @ 2012 04 10, 23:09)
45 Lt į mėnesį  blink.gif  ? už du kartus i savaitę? tai čia keturis kartus pigiau nei mes mokam už pamoką gaunasi  doh.gif

Na bet cia juk valdiska mokykla, tai ko cia stebetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2012 04 10, 23:37)
Labas,

Kieno cia vaikai skaito jau?
nes as buvau apakus kai drauges mergaite, kuri puse metu jaunesne jau skaito. Maniske tik raides kai kurias pazista.

Na, kad lyg niekas dar nesigyre, kad jau skaito g.gif Raides tai turbūt jau visų pažysta. Mūsų bando skaityti, bet daugiau spelioja, nei samoningai perskaito. Neišeina jai skiemenų sudėti. Bet va ir pas mus grupėje yra vaikų kur jau gerai skaito, tik jie pusmečiu vyresni.
Atsakyti
Pamaivos Medutė pilnai skaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2012 04 12, 09:34)
Pamaivos Medutė pilnai skaito smile.gif

thumbup.gif

man tik klausimas iskyla, kai vaikai tokie gabus, ka tevams daryti? ar galima is karto i aukstesne klase perkelti?
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2012 04 12, 22:02)
thumbup.gif

man tik klausimas iskyla, kai vaikai tokie gabus, ka tevams daryti? ar galima is karto i aukstesne klase perkelti?

gali leisti į mokylką metais anksčiau. sako, kad pirmoj antroj klasėj jis skirtumo nepajunta, bet berods trečioj jam būna sunkiau, kažkuriame ten amžiuje atsiranda atitrūkimo rizika.
tačiau kiekvienas vaikas juk individualus, savaip.

aš ėjau metais anksčiau, nei man priklausytų, nieko. bet su pirmūnais nebuvau, skirtingai nei pilnais metais vyresnė klasiokė, kuriai jau viskas buvo ir taip aišku.
Atsakyti