Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Charlize @ 2012 03 23, 11:10)
Taigi jūs įsiskaitykit - pas Maią yra tik vienas dirbantis asmuo šeimoj, dėl to ir nuolaida yra.

Maia, parašyk kaip pas LOR'ą sekėsi. Pvz. mums reikėjo atlikti testą dėl alergijos - išaiškėjo, kad yra kai kam alergiškas. Dėl to yra sloga pastovi (kurios, beje, aš nepastebėjau), dėl to ir "ant" ausų pereina.

Man sveikata ir ugdymas taip pat ne vieta taupyti, bet valgyti irgi norisi.

nu gal ne taip issakiau, bet norejau parasyti, bent vienas dirbantis seimoje, bet musu seimoje as ir vyras dirbam ir gaunam nuolaida smile.gif

siand buvo pas LOR, sako viskas gerai pas ji, su visokiais aparatais isklause, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 23, 11:19)
Kadras iš anksčiau

Kaip seniai tavo merginas mačiau!!! Bet mažoji kaip į tavo mamą panaši, ypač pirmoj nuotraukoj biggrin.gif

Maia, tai reiškias aš ne taip supratau.
Dėl LOR'o, tai liuks. Reiškias nori girdi, nori ne biggrin.gif Beje, aš pati tikrinau labai paprastai. Taip negarsiai sakydavau: Jonuk, nori saldainiųųųų šokoladiniųųųųų??? Tai va kai pradėjo nereaguot, tai ir susirūpinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 03 23, 11:33)
Kaip seniai tavo merginas mačiau!!! Bet mažoji kaip į tavo mamą panaši, ypač pirmoj nuotraukoj biggrin.gif

Maia, tai reiškias aš ne taip supratau.
Dėl LOR'o, tai liuks. Reiškias nori girdi, nori ne biggrin.gif Beje, aš pati tikrinau labai paprastai. Taip negarsiai sakydavau: Jonuk, nori saldainiųųųų šokoladiniųųųųų??? Tai va kai pradėjo nereaguot, tai ir susirūpinau biggrin.gif

maniskis kai pradeda zaisti, pradeda gyventi savam zaislu gyvenime, tai nieko negirdi.
Atsakyti
Kaip jus pigiai uz darzeli mokat, mes uz pilna men. 250Lt + 2 bureliai po 40Lt, tai bendrai uz pilna menesi mokam 330Lt. Ir dar stojant i darzeli 2000 Lt istojimo mokesti i paramos fonda sumokejom doh.gif doh.gif Beje darzelis musu valstybinis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 23 kovo 2012 - 15:15
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 23, 16:14)
Kaip jus pigiai uz darzeli mokat, mes uz pilna men. 250Lt + 2 bureliai po 40Lt, tai bendrai uz pilna menesi mokam 330Lt. Ir dar stojant i darzeli 2000 Lt istojimo mokesti i paramos fonda sumokejom  doh.gif  doh.gif Beje darzelis musu valstybinis  g.gif

blink.gif blink.gif
Atsakyti
ai nu jūsų yra kad ir valstybinis, bet buožių turtingųjų priveligijuotųjų darželis, šiaip į jį nepateksi, užatatai ir melžia tuos du tūkstančius. čia žinai negali lyginti.

aš nežinau kiek mes mokam. paklausiu vyro kai grįš, įdomu pasidarė, na bet bus apie 200 Lt. plius du bureliai (anglų ir šokiai) - 80 Lt. Plius dar vienas muzikos būrelis podarželinis 90 lt. Tai šai jau kad ugdom tai ugdom. Belieka tik Nobelio sulaukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 23 kovo 2012 - 18:40
QUOTE(Maia @ 2012 03 23, 08:42)
nu reiskiasi geroje savivaldybeje gyvenam smile.gif

mums taiko nuolaida smile.gif
kiek mokate uz darzeli?

Tai ir as sakau, kad turtingoje savivaldybeje gyveni ax.gif Is pradziu ir as supratau, kad jums taiko nuolaida, nes tik vienas seimoje dirbantis. Bet pasirodo klydau... blush2.gif

Uz pilna menesi 192lt +60lt du bureliai.

QUOTE(violence @ 2012 03 23, 08:56)
su vaiko amžiumi išlaidos didėja. ta suma ir per dieną gali būti išleidžiama vienam vaikui - Girmanto burnoj katastrofa, reikia plokštelės, o nemokamai gaut reikia laukti pusę metų.
žinoma kiekvienas žiūri pagal galimybes, supratimą. man pačiai sveikata ir ugdymas tai ne vieta kur taupyti. nelabai žiūriu aš rūbelių ar paskutinės mados klyksmo žaislų.

biggrin.gif
apie 80lt.maitinimas pusę kainos

Tai cia jums kaip daugiavaikams tokia nuolaida? blush2.gif

QUOTE(vaivora193 @ 2012 03 23, 09:58)
Labas rytas,

Kotryna nereali  biggrin.gif

už daržą mokame jei pilną mėnesį einam 88 Lt, bet mes nevalgom pusryčių. Jokių nuolaidų ar lengvatų negaunam ir net nežinau ar kokios yra  biggrin.gif .

Nu, va pasirodo provincijoje pragyvenimas pigesnis. Ten ydomu pasidare, kodel tokie kainu svyravimai uz darzelius. g.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 23, 10:19)
Kadras iš anksčiau

Oi, kokios išaugusios, gražuoles wub.gif

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 03 23, 15:14)
Kaip jus pigiai uz darzeli mokat, mes uz pilna men. 250Lt + 2 bureliai po 40Lt, tai bendrai uz pilna menesi mokam 330Lt. Ir dar stojant i darzeli 2000 Lt istojimo mokesti i paramos fonda sumokejom  doh.gif  doh.gif Beje darzelis musu valstybinis  g.gif

Jo, geras stojimo mokestis blink.gif Is pradziu galvojau vienu nuliu per daug prirasei doh.gif

Mes dar per metus apie 200lt i grupes fonda sumokejom, 100lt buvo rubineles remontui ir 100lt kanceliarinem reikmem. Ir dar Kaledinem dovanom rinkom.
Atsakyti
Nu va pasitikslinau. už daržą mokam 250 Lt. metų pradžioj po 100 Lt metėmės visokioms reikmėms, bet čia tėvų komiteto atsakomybėj, ne darželio.
Atsakyti
mes dar kas mėnesį renkam po 5 lt vaikų reikmėms: higienos priemonėms, žaislams ir t.t., tai dar papildomai į metus gaunasi 60 lt biggrin.gif Tai provincijos privalumas yra pigesnis darželis, o minusas- nėra jokių papildomų būrelių darželyje. Ir aplamai jokios užklasinės veiklos ne tik kad darželyje bet ir pačiam mieste tokiems pipirams. Mokyklinukams tai jo- visos tos dailės muzikos ir t.t. O mažiukams nėra. Nors jei ir būtų- ka darbo metu privedžiotų g.gif Ai dar aišku atskira eilute Kalėdos ir dovanos (ir vaikams ir auklėtojoms) .

Partizane, po 100 lt reikmėms sakyčiau nemažai....na aišku nelyginu su Laimingos mamytės 2000 blink.gif Beje labai gražios sesutės, Izabele tokia mano akimis kitokia išaugusi biggrin.gif na ta prasme pasikeitusi nei buvo mažesnė 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 24 kovo 2012 - 14:01
ačiū Vaine, jo, vaikai auga ir keičiasi biggrin.gif o mamai žinai, gražūs visada biggrin.gif

100 Litų įvairioms reikėms, tiek žaislų, tiek kanceliarinių, higienos, tiek Kalėdų dovanėlės auklėtojoms, tiek Kalėdų senis ir pan. bet čia tai tėvų iniciatyva, ne daržo.

tie darželiniai būreliai tai vietoje vyksta, darželio laiku, vesti nereikia. ateina būrelio vėdėjos ir susirenka vaikus iš grupių. o popamokiniai tai taip, jau po darbo. Kindermusik pas Balsytę mūsų laikas nuo pusės šešių. Bet ne aš vedu, bobutė.

a, na dar būna kad spektakliai atvažiuoja į darželį, arba cirkas. standartinė kaina 5 Litai. tada jau atskirai duodi, kada ne kada, gal kartą per mėn.

Atsakyti
Na pas mus darzelis apie 150 lt uz visa menesi (mes mokam maziau, nes puse kainos uz maista kaip daugiavaikiai), bet nuo balandzio brangs.
Darzelyje jokiu bureliu nera, bet dare apklausa ar noretume uz papildoma mokesti bureliu, darzelio metu ir kiek tam skirti pinigeliu galetume.
Kaledoms renka aukletojoms dovanelems, bet cia jau tik musu reikalas kam ir uz kiek, o daugiau jokiu rinkliavu nera. Visom kanceliarinem ir higienos priemonem aprupina darzelis, ziaslu du kartus per metus gauna grupes papildymus.
Spektakliukai ir koncerteliai buna dazniausiai 1 karta per menesi po 4 lt.

Mergina ismatavau namu salygom, tai svoris 18 kg, ugis 107 cm, batukus nesiojam 26-27 dydi. O pasirodysim jei pavyks kokia normalenes foto padaryti, nes labai labai nemegsta buti fotografuojama.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

laura_online, tavo kokia panelyte fainuole 4u.gif tokia tikra mergyte-damute. dar tie auskariukai. grazu.

partizane, kam isemei foto, nespejau pamatyt biggrin.gif

ziuriu temute pagyvejo kai apie mokescius kalba prasidejo biggrin.gif
as uz darza moku po mazdaug 180 Lt uz kiekviena. kai vyras buvo studentas, mokejau puse kainos koki pora menesiu, nes jis man puse metu "nese" pazyma, kad jis studentas biggrin.gif o po to ir studijos baigesi biggrin.gif
lengvatu antram vaikui nzn jokiu, bet paklausiu, jei sakot kai kur yra.

bureliai pas mus darzely del man nesuprantamos priezasties uzdarausti verysad.gif tipo privalo ateinantys tureti patentus ar kazkoki irodyma, kad gali uzsiimti su vaikais, o to gal nepateikia ir nera siemet ju. uzknisa nerealiai, eisiu pas direktore sakiau pasiaiskinti ko ten konkreciai truksta. nes budavo ir pramoginiai sokiai, ir sportas. o dabar, jei kur nori, vezk po darzo arba darzo metu.

QUOTE(violence @ 2012 03 21, 01:04)
giedra, kokia ievutė neatpažįstama, o sesė tai išvis nematytas grožis  wub.gif

....
Giedra, tiesa, kur ievutė baletą lanko?
Debora lanko choreografijos mokyklą, o darželyje tai ten turbūt visus esamus būrelius )vaidyba, keramika, muzika, dailė, sportas), kaip tik darželio gimtadienio spektakliuke dabar repetuoja, bus žuvytė biggrin.gif
....

aciu, aciu blush2.gif
Ieva baleta lanko E.Spokaites baleto mokykloje. Einam karta i savaite, mokam 90 Lt i men. Eina nelabai noriai, nes panelei ten perilgai mat. Mokytoja sake Ieva labai isdykus, megsta neklausyti. Tai kur jai patiks kai reikia disciplinuotai dirbti smile.gif bet laikas pratintis. tai visaip stengiuos motyvuoti, po to stoju su ja knygutes pirkti ir t.t.
violence, kaip Debora? noriai eina i choreogradfijos mokykla? kaip jus prieme, jei ten kreipimosi metu turi buti min 4 metai? ar jum jau buvo rugseji? as girdejau ten labai griezta tvarka, tokia "tarybine" svelniai tariant. ar tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrra: 29 kovo 2012 - 12:09