Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Maia @ 2012 03 22, 16:37)
na, as sakau kaip pas mus yra, uz sunu moku 100 proc, uz dukra moku tik 20 proc.

as kai ejau del dukros priemimo i darzeli, man darzelio direktore sako, turim dar gera naujiena, uz antra vaika tereiks moketi tik 20 proc.

Tai gal darzelis turi teise pats kazka spresti, pas mus sprendzia savivaldybe viska ir eiles reguliuoja. Bet kokiu atveju jei tik duoda kazkokia lengvata, tai jau gerai.
thumbup.gif
Atsakyti
Mano šeimininkė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2012 03 22, 17:46)
Mano šeimininkė smile.gif

user posted image

kokie grazuole, o ten bigudukas yra?
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2012 03 22, 17:00)
kokie grazuole, o ten bigudukas yra?

aga smile.gif
Atsakyti
Eirea,jau seimininke nereali wub.gif

Forget,kiek va dabar suzinojau,tai darzeli su dviem vaikais nuolaidos netaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritule @ 2012 03 22, 20:40)
Eirea,jau seimininke nereali  wub.gif
Forget,kiek va dabar suzinojau,tai darzeli su dviem vaikais nuolaidos netaiko smile.gif

Aciu. Ir man ta pati sake darzelyje, nebent trecia butu lotuliukas.gif Cia matyt nuo savivalidybes priklauso, kadangi musu pastoviai pinigu neturi, tai net ir mokesciai uz darzeli pakilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2012 03 23, 09:00)
Aciu. Ir man ta pati sake darzelyje, nebent trecia butu  lotuliukas.gif Cia matyt nuo savivalidybes priklauso, kadangi musu pastoviai pinigu neturi, tai net ir mokesciai uz darzeli pakilo  doh.gif

nu reiskiasi geroje savivaldybeje gyvenam smile.gif

mums taiko nuolaida smile.gif
kiek mokate uz darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2012 03 22, 09:16)
Na, pas mus visi bureliai po 4lt. Sutinku, kad del vaiko uzgdymo galima pasispausti, bet mes vieno burelio mieste atsisakem, nes visi mokesciai jau baigia prispaust  doh.gif pradedant sildymo saskaitom ir t.t.  doh.gif As skaiciuoju, kad kita met mums uz abu vaikus darzeliui su bureliais reiks apie 500lt atiduot  blink.gif O dar tos visokios rinkliavos grupese, tai remontui, tai ugdymo reikmems dar kisene paplonina  doh.gif

su vaiko amžiumi išlaidos didėja. ta suma ir per dieną gali būti išleidžiama vienam vaikui - Girmanto burnoj katastrofa, reikia plokštelės, o nemokamai gaut reikia laukti pusę metų.
žinoma kiekvienas žiūri pagal galimybes, supratimą. man pačiai sveikata ir ugdymas tai ne vieta kur taupyti. nelabai žiūriu aš rūbelių ar paskutinės mados klyksmo žaislų.

QUOTE(Ritule @ 2012 03 22, 10:29)
tai va,merginos,darzelio atzvilgiu pigiau tureti tris vaikus biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(Maia @ 2012 03 23, 08:42)
kiek mokate uz darzeli?

apie 80lt.
maitinimas pusę kainos
Atsakyti
Labas rytas,

Kotryna nereali biggrin.gif

už daržą mokame jei pilną mėnesį einam 88 Lt, bet mes nevalgom pusryčių. Jokių nuolaidų ar lengvatų negaunam ir net nežinau ar kokios yra biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 23 kovo 2012 - 10:00
QUOTE(vaivora193 @ 2012 03 23, 10:58)
Labas rytas,

Kotryna nereali  biggrin.gif

už daržą mokame jei pilną mėnesį einam 88 Lt, bet mes nevalgom pusryčių. Jokių nuolaidų ar lengvatų negaunam ir net nežinau ar kokios yra  biggrin.gif .

mes mokam uz sunu, jei pilnai lanko darzeli 198 lt.
bet kaip idomiai, ane, kiekviename darzelyje skirtingos kainos ir taisykles.
Atsakyti
Taigi jūs įsiskaitykit - pas Maią yra tik vienas dirbantis asmuo šeimoj, dėl to ir nuolaida yra.

Maia, parašyk kaip pas LOR'ą sekėsi. Pvz. mums reikėjo atlikti testą dėl alergijos - išaiškėjo, kad yra kai kam alergiškas. Dėl to yra sloga pastovi (kurios, beje, aš nepastebėjau), dėl to ir "ant" ausų pereina.

Man sveikata ir ugdymas taip pat ne vieta taupyti, bet valgyti irgi norisi.
Atsakyti
Kadras iš anksčiau
user posted image

Ir iš neseniai
user posted image

user posted image
Atsakyti