QUOTE(domena @ 2012 03 21, 20:40)
Labukas.
Pas mus darzelyje tai tokia tvarka: jeigu i darzeli eina du vaikai is seimos tai moka 20pronc. mazesne suma. Reik tik prasyma parasyti. Tai mums pernai pigiau lankyt buvo, o dabar turim pirmoka.
O, geras. Man darzelyje nieko nesake, kad maziau butu galima moketi, jei antras lanko
O kur man pasieskoti informacijos? Ar cia nuo miesto, ar savivaldybes priklauso, kad galima maziau moketi uz darzeli?
Turbut Kaune tas negalioja
QUOTE(violence @ 2012 03 21, 23:09)
na taip, mokami ir choreografijos mokykla mokama. bet aš nelinkus ugdymui taupyti, yra vietų kur galima pasispausti.
Girmantas ir dvejus lanko - šachmatų pirmenybėse Kaune užėmė pirmą vietą, dabar į Lietuvos pirmenybes keliaus. visa užklasinė veikla šį mėnesį pabrango (tarkim krepšinis nuo 45 iki 60) ir darželyje ugdymo reikmėms pinigėliai šoktelėjo nuo 0,50lt iki 1,50lt. o būrelio užsiėmimas vienas darželyje kainuoja nuo 3 iki 3,50, tik keramika 5lt.
Na, pas mus visi bureliai po 4lt. Sutinku, kad del vaiko uzgdymo galima pasispausti, bet mes vieno burelio mieste atsisakem, nes visi mokesciai jau baigia prispaust
pradedant sildymo saskaitom ir t.t.
As skaiciuoju, kad kita met mums uz abu vaikus darzeliui su bureliais reiks apie 500lt atiduot
O dar tos visokios rinkliavos grupese, tai remontui, tai ugdymo reikmems dar kisene paplonina
Papildyta:
QUOTE(Maia @ 2012 03 21, 21:26)
pas mus taikoma 80 proc nuolaida
antram vaikui, tai uz antra vaika temoku 38 90 lt
Maia, gal gali paklausti darzelyje nuo ko cia priklauso? Cia savivaldybe dengia likusia suma?
Man nerealu, kad tiek daug padengia.