SVeikos,
mano moniekienka tai turbut kokia 115 cm ir kokia 15-16kg, kojos dydis 27. ))
QUOTE(vaivora193 @ 2012 03 04, 19:09)
pasirodom kokie užaugom, parodykit ir kitus spaliukus, smalsu nuotrauka nelabai ryški, bet bendras vaizdas matosi
superinis vaizdas vyriuko! ir akvariumas įspūdingas
QUOTE(violence @ 2012 03 05, 12:06)
o taip, tokia bliuskė tai kiekvienos keturmetės svajonė!
QUOTE(vaivora193 @ 2012 03 06, 21:18)
va kątik primušo sesę, veliasi kitam kambary girdžiu- nesakysi tėčiui , nesakyk aaaaa...aš tau sumokėsiu tik nesakyk
jau pinigo vertę pažįsta
o dėl skaitymo - maniškė skaito. Užsiimt šiuo klausimu užsiimam mažai, bet jai pačiai labai įdomu. Grįžta iš darželio ir "daro pamokėles"
Rašytines dar menkai pažįsta, bet spausdintas jau labai neblogai. Pvz., RAGANOSIS
čia praėjusios savaitės hitas
ūgio/svorio nežinau, bet darželyje prie didesnių (nors tikrai grupėje ne vyriausia)
batai - 28
kokių duodat vitaminų ar kažko organizmams jauniems pavasarį pastiprint?
nes maniškiai akivaizdžiai paslobę, ypač mažius. Jis dar labai daug ko nevalgo, pvz., Dominykai duodu erškėtrožių sirupo, bičių duonelės, o Jonas juos spjaudo toliau negu mato, rėkia "baik" ir prašo "baltų tabesių" - kad baltos spalvos vaistukus jam duočiau
laimei, nors žuvies taukų nebrokija.
Sweikutes...
as tai per n darbu nieko nebespeju...
tuoj nematysiu, kaip ir kleckai auga...
Mano vaikinas tai 122 drabuziuskus sekmingai nesioja, sveria 22 kg, koja 31
Mergina tai 86 drabuziukai didoki dar, sveria 12, o kojyte 22-23
bet mergina pas mus sustra..broliui gerai ikrecia, o drasuole...o sokejele...o dainininke
as tai per n darbu nieko nebespeju...
tuoj nematysiu, kaip ir kleckai auga...
Mano vaikinas tai 122 drabuziuskus sekmingai nesioja, sveria 22 kg, koja 31
Mergina tai 86 drabuziukai didoki dar, sveria 12, o kojyte 22-23
bet mergina pas mus sustra..broliui gerai ikrecia, o drasuole...o sokejele...o dainininke
maniskis 19 kg, ugio nezinau, drabuziai pagal metus atitinka, koja dar ikisa i 27
Davule, taviškiai kokie gražuoliai blondinai
Eirea tai vaikiukai burbuliukai Vizualiai davar Kotryną už brolį atrodo min 2 kartus platesniais žandukais bet šiaip tai brolis su sese panašūs nerealiai....
Tai mergaitės su švente. Nors pati labai nemėgstu kai moteris moterį sveikina (ypač žinutėmis telefonu ) bet būkit pasveikintos
Eirea tai vaikiukai burbuliukai Vizualiai davar Kotryną už brolį atrodo min 2 kartus platesniais žandukais bet šiaip tai brolis su sese panašūs nerealiai....
Tai mergaitės su švente. Nors pati labai nemėgstu kai moteris moterį sveikina (ypač žinutėmis telefonu ) bet būkit pasveikintos
ejejejej, man užteks jau tų vaikų
kuom jie čia jums Tomai? Kotryna gal mano?
ai bile gražus
kuom jie čia jums Tomai? Kotryna gal mano?
ai bile gražus
Labas, merginos
Pamenat mus dar ?
Na mes neskaitom, parašom tik savo vardą, kad ir nelabai gražiai mat jie darže turi pasirašyti kasdien vardelius visi atėję, tai moka jau senokai.
Lankom baletą, mokytoja sako duomenis labai tinkamus turim, tik noro nelabai yra, bet stengiuosi kad nemestų bent jau nepasibaigus pirmam sezonui.
Kas daugiau čia gero pas mus net nežianau draugauja Ieva su sese, žaidžia abi, džiaugiuosi, kad smagu kartu jom abi eina į daržą, aš nedirbu, kol kas mėgaujuos gyvenimu
Pamenat mus dar ?
Na mes neskaitom, parašom tik savo vardą, kad ir nelabai gražiai mat jie darže turi pasirašyti kasdien vardelius visi atėję, tai moka jau senokai.
Lankom baletą, mokytoja sako duomenis labai tinkamus turim, tik noro nelabai yra, bet stengiuosi kad nemestų bent jau nepasibaigus pirmam sezonui.
Kas daugiau čia gero pas mus net nežianau draugauja Ieva su sese, žaidžia abi, džiaugiuosi, kad smagu kartu jom abi eina į daržą, aš nedirbu, kol kas mėgaujuos gyvenimu
Pasirodom ir mes
Mano mergina vyresnioji kai kurias raides moka, varda paraso, i darza neinam, gimnastika lanko abi merginos
Mano mergina vyresnioji kai kurias raides moka, varda paraso, i darza neinam, gimnastika lanko abi merginos