Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

SVeikos,
mano moniekienka tai turbut kokia 115 cm ir kokia 15-16kg, kojos dydis 27. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 03 04, 19:09)
pasirodom kokie užaugom, parodykit ir kitus spaliukus, smalsu  biggrin.gif nuotrauka nelabai ryški, bet bendras vaizdas matosi  biggrin.gif

superinis vaizdas vyriuko! ir akvariumas įspūdingas thumbup.gif

QUOTE(violence @ 2012 03 05, 12:06)
mūsų panelytė buvo kviesta į gimtadienį neseniai

o taip, tokia bliuskė tai kiekvienos keturmetės svajonė!

QUOTE(vaivora193 @ 2012 03 06, 21:18)
va kątik primušo sesę, veliasi kitam kambary  doh.gif  doh.gif  girdžiu- nesakysi tėčiui , nesakyk aaaaa...aš tau sumokėsiu tik nesakyk  lotuliukas.gif

jau pinigo vertę pažįsta blink.gif blink.gif blink.gif

o dėl skaitymo - maniškė skaito. Užsiimt šiuo klausimu užsiimam mažai, bet jai pačiai labai įdomu. Grįžta iš darželio ir "daro pamokėles"
Rašytines dar menkai pažįsta, bet spausdintas jau labai neblogai. Pvz., RAGANOSIS
čia praėjusios savaitės hitas

ūgio/svorio nežinau, bet darželyje prie didesnių (nors tikrai grupėje ne vyriausia)
batai - 28

kokių duodat vitaminų ar kažko organizmams jauniems pavasarį pastiprint?
nes maniškiai akivaizdžiai paslobę, ypač mažius. Jis dar labai daug ko nevalgo, pvz., Dominykai duodu erškėtrožių sirupo, bičių duonelės, o Jonas juos spjaudo toliau negu mato, rėkia "baik" ir prašo "baltų tabesių" - kad baltos spalvos vaistukus jam duočiau doh.gif
laimei, nors žuvies taukų nebrokija.
Atsakyti
Sweikutes...
as tai per n darbu nieko nebespeju...
tuoj nematysiu, kaip ir kleckai auga...

user posted image

Mano vaikinas tai 122 drabuziuskus sekmingai nesioja, sveria 22 kg, koja 31
Mergina tai 86 drabuziukai didoki dar, sveria 12, o kojyte 22-23

bet mergina pas mus sustra..broliui gerai ikrecia, o drasuole...o sokejele...o dainininke wub.gif

user posted image
Atsakyti

maniskis 19 kg, ugio nezinau, drabuziai pagal metus atitinka, koja dar ikisa i 27

user posted image
Atsakyti
Davule, taviškiai kokie gražuoliai blondinai wub.gif
Eirea tai vaikiukai burbuliukai biggrin.gif Vizualiai davar Kotryną už brolį atrodo min 2 kartus platesniais žandukais biggrin.gif bet šiaip tai brolis su sese panašūs nerealiai....

Tai mergaitės su švente. Nors pati labai nemėgstu kai moteris moterį sveikina (ypač žinutėmis telefonu doh.gif ) bet būkit pasveikintos biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai su mūsų švente mielos kolegės biggrin.gif

Eirėjos vaikai - tai du Tomai, kaip čia bežiūrėsi, net akis bado.

na ką, pavasaris. linkiu įsimylėt.

Atsakyti
Vadinasi trečias kartas Eirea bus nemeluotas, tikrai bus jos smile.gif smile.gif ne vyro smile.gif smile.gif
Atsakyti
ejejejej, man užteks jau tų vaikų smile.gif

kuom jie čia jums Tomai? Kotryna gal mano? blush2.gif
ai bile gražus lotuliukas.gif
Atsakyti
Helou.
Kažkokie nerealiai dideli jūsų vaikai. Aš tai ūgio net nežinau, bet kad Izabelė puse galvos už jį didesnė, tai tikrai. O koja kažkur 29-30 turbūt. Dar nepirkau naujų batų šiam sezonui.
Eirea, seniai matyti vaikučiai. Dičkiai jau kokie smile.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
Pamenat mus dar ax.gif ?

Na mes neskaitom, parašom tik savo vardą, kad ir nelabai gražiai smile.gif mat jie darže turi pasirašyti kasdien vardelius visi atėję, tai moka jau senokai.
Lankom baletą, mokytoja sako duomenis labai tinkamus turim, tik noro nelabai yra, bet stengiuosi kad nemestų bent jau nepasibaigus pirmam sezonui.

Kas daugiau čia gero pas mus net nežianau ax.gif draugauja Ieva su sese, žaidžia abi, džiaugiuosi, kad smagu kartu jom wub.gif abi eina į daržą, aš nedirbu, kol kas mėgaujuos gyvenimu biggrin.gif

Atsakyti
Pasirodom ir mes

Mano mergina vyresnioji kai kurias raides moka, varda paraso, i darza neinam, gimnastika lanko abi merginos

user posted image
Atsakyti
oreganas, super mergyčių komanda wub.gif

Eirea, tavo dainininkė nereali biggrin.gif

pasirodom ir mes :

user posted image
Atsakyti