aš irgi nieko neperku dar, kad ten kiek ir tereikia jiems (na aš kai jau su patirtimi tuo klausimu tai žinau kad galima supirkti per pora dienų)
šiandien maniškiui paskutinė diena darže, prasidės atostogos. Man tai liūdna kažkaip, nors vaikas džiaugiasi ir visiems giriasi kad jau baigė darželį
kaip šventėt išleistuves iš daržo? mes tai taip kukliai sakyčiau su programyte ir t.t. per dvi valandas apsisukom.
mokyklą ir mokytoją gavom kurią norėjom, ramią :)kai maniškis labai jautrus tai jam rėkianti mokytoja nelabai gerai būtų klasė didelė, 25 pirmokai , bet tai ką padaryt....ėjom jau tas 3 dienas į mokyklą, tai vaikui patiko, na kai prasidės "darbeliai" manau nebepatiks
pasirodykit savo būsimus pirmokus aš parodysiu irgi kai namuose prisėsiu prie kompo
QUOTE(Sparaxis @ 2014 06 17, 14:29)
O šiaip tai ką, viskas gerai. Ūgiu labai pasigirt negalim, bet dantys užtat kaip pas dvimetrinį vyrą (taip ortodontė sakė)
ta prasme dantų daug nuolatinių ar kaip? maniškio irgi jauvisi galimi užsilantuoti, anksti mums viskas su dantimis.
O šiaip tai išstybęs labai, kūdas palikęs, nusilakstęs.,... ko norėt kai dabar visas dienos tikslas- dviratis o valgyt juk nebūtinai