Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

Sveikinimai Visiems!

O Vaivora sarasiuka turi, kad visus taip atsimeni?

Atsakyti
Sveikinimai nuo musu visiems jubiliatams 4u.gif , dziugu kad bent per gimtadienius temuke pagyveja, pasirodo vaikuciai wub.gif

Aciu labai uz sveikinimus 4u.gif Vakar kukliai, bet isimintinai ir Aurelijai netiketai atsventem - gryzo mergina is dailes uzsiemimu nieko nesitikint, o viskas buvo paruosta, tai merginai net kvapa uzeme, buvo laimes virsunej smile.gif

user posted image

Priima sveikinimus ir telefonu, kas negalejo sudalyvaut biggrin.gif
user posted image

Taip metai ir bega, kitais metais bus pilna temuke mokyklinuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 11 spalio 2013 - 09:24
Ogo, kiek graziu vaiku nuotrauku cia ikelet smile.gif grazu ziureti, kaip visi auga musu spaliukai.
Visus Visus sveikinam su praejusiais, esamais ir busimais gimtadieniais, is musu chebros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2013 10 11, 02:31)
Sveikinimai Visiems!

O Vaivora sarasiuka turi, kad visus taip atsimeni?

neturiu, būčiau turėjusi būčiau visus sveikinusi...tik kažkaip pamenu kad Aurelijos data graži 10-10 (ir jos sesės beje graži. Rasytė gražias datas užtaikė), o va Eirea Kristijonas pats prisidavė smile.gif

Aurelijos akys kokios ypatingai įspūdingos...labai graži mergaitė, neapsiginsi nuo žentų smile.gif smile.gif

auros Tajus koks pasikeitęs.....išstybęs, iškūdęs.....net nepasakyčiau kad tas pats vaikas kur seniau buvo kai mažiukus rodėmės smile.gif

na kieno dar gimtadieniai? nepasikuklinkite.... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Maniškei irgi jau 6. kažkaip nesitiki. tongue.gif
Man dar maža ji vis atrodo. gal kad mažiausia, nesvarbu, akd kai ant kelių pasisodini, kojos per kilimą nusitiesia tongue.gif

O aš labai kviečiu lapkričio 8 d. 18:45 val. pažiūrėti specialią laidą "Lietuvos tūkstatmečio vaikai" iš projekto "Augu skaitydamas" uoliausiujų skaitytojų:
https://www.facebook...400321206763575

Mūsų sesė viena dalyvauja, tai gal fone ir visus parodys tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.
Maniau, kad mirusi tema, o pasirodo gyvuoja vis dar. biggrin.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai 6-mečiams 4u.gif Kaip jie greit užaugo wub.gif
user posted image

Mums dar 6 nėra biggrin.gif
Atsakyti
Mums jau 6 smile.gif

Atrodom va tiaip va smile.gif

user posted image

Sveikinimai visiems esamiems ir busimiems 6-čiams smile.gif

Atsakyti
maniske princese

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2013 10 30, 22:47)
Sveiki 4u.gif

Maniškei irgi jau 6. kažkaip nesitiki. tongue.gif
Man dar maža ji vis atrodo. gal kad mažiausia, nesvarbu, akd kai ant kelių pasisodini, kojos per kilimą nusitiesia tongue.gif

O aš labai kviečiu lapkričio 8 d. 18:45 val. pažiūrėti specialią laidą "Lietuvos tūkstatmečio vaikai" iš projekto "Augu skaitydamas" uoliausiujų skaitytojų:
https://www.facebook...400321206763575

Mūsų sesė viena dalyvauja, tai gal fone ir visus parodys tongue.gif

Sveikos 4u.gif

Pradejom ziureti sita laida ir is karto pazinau kad mama ir dukryte is SM pazistamos, nors ir senokai matytos.
Pazadu parodyti kita dienele ir savo 6-mete.
Atsakyti
sveikos tarpušvenčiu (tarp gimtadienių ir Kalėdų)

mes laikomės gerai. kažkoks geras dabar jų amžius - protingi, sukalbami, patikimi, tikras atokvėpis prieš mokyklos džiaugsmus ir rūpesčius. bent jau maniškė - ir daug padeda, ir nori padėti. kai palyginu su jos broleliu 3,5 metų....
ką beje apie mokyklas mąstot? gal yra planuojančių vesti į Daukšos mokyklą Vilniuje?
Atsakyti
sveikos gyvos,
tai kuo gyvenat, kaip gyvenat? karnavalai ant nosies, ką vaidinsit, kuo būsit? :)maniškis bus buratinas, tai aktyviai nosį auginam smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos sveikos,

Aurelija vel bus lape, pabodo man tiesa sakant, bet ka darysi, kad jai vis tenka ta lape vaidint biggrin.gif bent kostiuma jau kitoniska uzsakiau nuomoj, nes vienu laiku tai vis ta pati maciau visose sventese.

maze voveryte bus, kiek ten pavaidins tai bala zino, ir nezinia kaip vel sureaguos mane pamacius salej cool.gif , nes paskutini karta tai man suboikotavo visa rudenelio svente, tik pamate mane ir asaros kaip pupos, ir rautis pas mane - supykau blush2.gif

Naujas mokyklos etapas ir dziugina ir baugina, Aurelija per daug issiblaskius ir visa padebesiuose skraido, nors siaip lyg atminti puikia turi, bet prie tinginio vistik ir greit susinervina jei nepavyksta suvokt iskart, ui ui, jauciu bus beeedooos, tik tiek dziugu, kad prasimuse su skaitymu, nors darze vis dar nemokina, sake po nauju imsis. o va Ugne tai viska is seses mokinasi, tai tikrai pazangi lyginant su jos bendragrupiais vaikais.

tai va tiekos tu ziniu biggrin.gif lauksim svenciu reportazu 4u.gif
Atsakyti