Laba
Debora raides dėlioja, beveik visas išvardina, skaityti lyg ir bando, bet nelabai dar suvokia kaip ten yra. Vardą parašo, o ir šiaip parašo kokių raidžių kratinį ar sudėlioja iš kaladėlių ir klausia ką čia parašiau bet mes jos mokyti specialiai nemokom, čia jos noras, tai ir neslopinam Girmantas penkių irgi skaitė ir rašė. Bet čia svarbu, kad nebūtų prievartos, jei vaikas nori, vadinas jam įdomu ir jau laikas
mūsų panelytė buvo kviesta į gimtadienį neseniai
Vainius koks vyriškas ir poza tokia jau labai brandi
Vaine, violence kokie dideli jau musu spaliukai
violence greitai sakyk is kur gavai bliuske su auksplauke????? gi maniske is dziaugsmo nualptu jei tokia gautu
violence greitai sakyk is kur gavai bliuske su auksplauke????? gi maniske is dziaugsmo nualptu jei tokia gautu
QUOTE(Laura_online @ 2012 03 05, 17:11)
nuuuu o saviškės ko neparodai?
o kad vyrą maniškis mėgsta vaidinti tai jooooo atsistoja vyriškai, jei jaučia dėmesį vaikšto vyriškai (sparnelius pakėlęs) kažkada aš atisėdau ir ranką ant atlošalo pasidėjau, tai tuoj man- ko čia sėdi kaip vyras
QUOTE(Laura_online @ 2012 03 05, 16:11)
Vaine, violence kokie dideli jau musu spaliukai
lauktuvės merginom iš Paryžiaus Disney parduotuvės (konkretus Deboros prašymas buvo, kad lauktuvėm pūsto sijonėlio nori. dar tėvelis bandė derėtis, kad lėlytės gal pakaks, ale niekaip noro nepasuko) mačiau dar pigių skrydžių į Paryžių, galit palėkt iki eliziejaus laukų
nu ką dėl to skaitymo - jei vaikas nori, tai valio, jei ne - nematau jokios bėdos.
mano sūnėnas keturių metų tikrai skaitė pilnai. pats išmokęs, apakę buvom. tačiau mokykloj pirmose klasėse buvo bėdų - iš nuobodulio, kad viską moka, imdavo išsidirbinėti. o dabar va 14 metų ir rašo su klaidom, tokiom kad oi. "lija" ir pan. siaubas. taigi sakau, nesvarbu kas ir kaip, svarbu vaikas gi laimingas ir kad paskui mokytųsi gerai, tėvams užvadėlis augtų hehe. kur aš tai girdėjau
nu ką. greitai pasisakom savo vaikų duomenis ką
maniškė 118 cm ir 20 kg. batų dydis 29-30. gražuolė
dėčiau nuotrauką, bet gi negali papozuoti žmoniškai, vis ištrauktais liežuviais, iltim ir pan.
mano sūnėnas keturių metų tikrai skaitė pilnai. pats išmokęs, apakę buvom. tačiau mokykloj pirmose klasėse buvo bėdų - iš nuobodulio, kad viską moka, imdavo išsidirbinėti. o dabar va 14 metų ir rašo su klaidom, tokiom kad oi. "lija" ir pan. siaubas. taigi sakau, nesvarbu kas ir kaip, svarbu vaikas gi laimingas ir kad paskui mokytųsi gerai, tėvams užvadėlis augtų hehe. kur aš tai girdėjau
dėčiau nuotrauką, bet gi negali papozuoti žmoniškai, vis ištrauktais liežuviais, iltim ir pan.
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 06, 01:19)
nu ką dėl to skaitymo - jei vaikas nori, tai valio, jei ne - nematau jokios bėdos.
mano tai kai kurias raides pazysta, rasineja jas, bet irgi nelabai suvokia kas ir kaip
bet tai kokia auksta mergaite...
Maniske 106 cm ir 18.5 kg
maniske kazkur 105 gal ir gal 14+ kg, bent rudeni taip buvo
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 06, 10:19)
tai čia jau kaip vaiko potencialą išnaudosi. jaučiuos kompetetinga kalbėti nes mano berniukas gi nuobodžiavo jau priešmokyklinėj, tai ir į mokyklą ankščiau iškeliavo ir mokykloj krūvis padidintas ir popamokinė veikla yra. ir Deborą jau vedam po darželio, nes savyje netelpa. tai jei vaikui nuobodu ir niekur jo potencialas tas neišnaudojamas ir nenukreipiamas, tai atitinkamos ir pasekmės. žinoma, mano aštuonmetis, dar ne keturiolikmetis, gal prisikarksėsiu čia
nenumanau kokie merginos duomenys rūbai, tai 110cm. batai 28 - 29 dydis.
maniškis 115 cm ir 21 kg.
batai 31 dydis
irgi neprastas dabar dantis baigiam suremontuot tai visai gerai, bučiuotis galės jau tiesa tik priekinį vieną jau pametėm, tai su švarpla ar yra jau kas pametę priekinį dantį? mes kaip sakoma jau į mokyklą galim eit.... (čia kai sako kad jei dantis meta jau į mokyklą gali eit )
va kątik primušo sesę, veliasi kitam kambary girdžiu- nesakysi tėčiui , nesakyk aaaaa...aš tau sumokėsiu tik nesakyk
labas vakaras
aga, Izabelė aukšta mergaitė bus manekenė
batai 31 dydis
irgi neprastas dabar dantis baigiam suremontuot tai visai gerai, bučiuotis galės jau tiesa tik priekinį vieną jau pametėm, tai su švarpla ar yra jau kas pametę priekinį dantį? mes kaip sakoma jau į mokyklą galim eit.... (čia kai sako kad jei dantis meta jau į mokyklą gali eit )
va kątik primušo sesę, veliasi kitam kambary girdžiu- nesakysi tėčiui , nesakyk aaaaa...aš tau sumokėsiu tik nesakyk
labas vakaras
aga, Izabelė aukšta mergaitė bus manekenė
nu, aukšta. ką padarysi nu. staigiai kai šovė per žiemą.
tiek sveria mano mažoji mažulė ta, kuriai 1,9 metų...
QUOTE(Laura_online @ 2012 03 06, 18:37)
maniske kazkur 105 gal ir gal 14+ kg, bent rudeni taip buvo
tiek sveria mano mažoji mažulė ta, kuriai 1,9 metų...
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 06, 21:04)
nu neina jai niekas i kuna tik i ugi
Sveikos merginos
Na, manoji irgi auksta, bet ne tokia kaip Izabele Mes tik 112cm, kazkur (jei gerai namie numatavau) ir sveria 20kg Batų dydis 29-30 Brolis irgi neatsilieka, 2 metų jau +15kg turi Bet siaip neatrodo, kad mano vaikai dručkos būtų, bet kaip kaimynas sako, atrodo, kaip nulieti
Ftiu.. ftiu... dantu dar taisyti nereikejo ir neatrodo, kad kris greitu metu
Violence, i kokius burelius einat po darzelio? Mes kol kas darželio pasiūla apsiribojam, ir taip lanko šokius ir sportinę mankštą po du kart per savaitę.
Na, manoji irgi auksta, bet ne tokia kaip Izabele Mes tik 112cm, kazkur (jei gerai namie numatavau) ir sveria 20kg Batų dydis 29-30 Brolis irgi neatsilieka, 2 metų jau +15kg turi Bet siaip neatrodo, kad mano vaikai dručkos būtų, bet kaip kaimynas sako, atrodo, kaip nulieti
Ftiu.. ftiu... dantu dar taisyti nereikejo ir neatrodo, kad kris greitu metu
Violence, i kokius burelius einat po darzelio? Mes kol kas darželio pasiūla apsiribojam, ir taip lanko šokius ir sportinę mankštą po du kart per savaitę.