Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

sveikos,
ačiū už sveikinimus. Brolis Juras.
Kol kas dėl vardo vienintelė Sparaxis suragavo vienareikšmiškai pozityviai. Ačiū smile.gif
kiti nustemba, paskui pagiria, lyg tarp kitko primena Jurą Požėlą, ar proletarišką P. Cvirkos personažą Jurą Tarutį.

o batus rišasi kažkaip painiai, reikia perrišti.
megzti irgi dar nemoka smile.gif

o dėl vaikų iš kaimynystės, kurie nuolat būna irgi turim tokį atvejį. Jau trečia vasara. Vaikų nuo 1 iki 4. Kol 1-2 dar atlaikau, ir net pati skatinu - maniškiams smagu, kai yra kompanijos. Bet papildomus šiemet jau ėmiau riboti. Kai sulenda 6 vnt. į batutą, mano Jonas nukenčia kaip mažiausias tai vis turiu lėkt guosti. Arba stovėti šalia kaip cerberis ir drausmint.

Atsakyti
Nu žinai, iš J raidės, taigi gražus man labai smile.gif O šiaip tai dėl vardų, tai žinai... Aš dėl Jono, kuris man atrodo pats normaliausias vardas, prisiklausiau tiek doh.gif

Draugų problemos pas mus nėra, kažkaip kieme pasibendrauja ir į namus nekviečia. Mes bute gyvenam, aišku. Beje, net ir į kiemą nebeina. Kažkas išdaužė kaimynams balkono stiklą, tai buvo daug diskusijų gyventojų forume ir finale - nei vieno vaiko kieme. Nes vieniems trukdo, kad ant pievelės bėgioja, kitiems, kad po langais triukšmauja. Man tai netrukdo. Bet vaikai šiais laikais, tai ką aš žinau. Stebėjau kaip Jono bendraamžiai žaidžia, tai kalbos maždaug tokios: nu tu qrva, mušk kamuolį pideraste. Man net žabtai atvipo. Pastabas sakiau - kaip nuo žąsies. Maniškis, kiek paslapčia stebėjau - tyli, blogiausias žodis kol kas "loxas". Tai va, gal ir gerai, kad vaikų kieme nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
Kulipka, sveikinimai smile.gif
ir beje labai fainas vardas, nors ir ne is K raides smile.gif

Pas mus vienas ne kokiu tevu vaikas paisesi I draugus, bet kai zinau, kad jo tevelis, ar jo chebra, musu sandeliukus bent 3 kart isplese, tai Kristijonui uzdraudziau I namus kviestis...o tai ziurek, dar ir namus apvogs sad.gif

Kristijonas is kazkur pasigavo "eik tu sikt" ir "eik kakot", tai dar ir sese primoke sad.gif blogiausia, kad kartais auklei taip pasako:(

O va kokie mes bedanciai smile.gif
user posted image

ir sese:)
user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Kulipka, geras tas vardas, svarbu jums patinka biggrin.gif pas mus giminėj yra berniukas mažiukas Juras, pačioj pradžioj man asociavosi su rusišku Jurij, poto įpratau smile.gif smile.gif
Kaip sekasi, kokios nuotaikos, ar sunku būt daugiavaikei smile.gif smile.gif ojej kaip čia paklausiau smile.gif biggrin.gif biggrin.gif ar rėksniukas?

Sparaxis, o tai kur vaikams būt lauke jei kieme negalima? blink.gif aš tai tik ir džiaugiouosi jei išlekia į kiemą su kokiu dviračiu pvz (pas mus daug žalios zonos ir daug "pesčiujų " takelių apie namą, dar fainiau būna jei susiranda koki pažįstamą draugą (su nepažįstamais jam sunkiai kažkaip eina) o dar fainiau jei pažįstam` mergaitę- jam su jomis ypatingai gerai sekasi smile.gif smile.gif smile.gif o dėl keiksmažodžių tai kai susese riejasi pagrindiniai būna iš sesė "asilas" o iš brolio "DUrnė", tai ir skamba visi namai Asilas/durnė durnė, asilas/durnė durnė...na ir eik šikt ir vieno piršo (aukštyn) kombinaciją tai irgi mėgsta, bet čia su sese, viešoi vietoj jis pavyzdingas pas mus, aplamai ramus ir geras bei jautrus berniukas šiaip, už tai jam kieme su kaikuriais berniukais net jo draugais yra persunku, nes jie persmarkūs ir perišdykus (jei toks žodis yra biggrin.gif ).

dėk draugų- kaip minėjau kai mes daugiabutyje tai kieme draugus atsirenka pats o į namus neleidžiu, o jis ir nelabai vedasi, na jei draugai (ir tėvų ir vaikų bendri) tai suprantu, bet tik jo draugų jis dar kažkaip nepageidavo tai dar ir problemos kaip ir nėr smile.gif
Atsakyti
Pas mus toks kiemas uždaras, užtvertas. Tai saugu, išleidi juos ir jie malasi po langais, prigrasinus niekur į svečius neiti, po laiptines nesitampyt. Tik kad ten veikt nėra ką, supynės-karstynės kitam kieme, ten pro langa nepriganysi, reik eit kartu. O aš kartu į kiemą nemėgstu biggrin.gif Bet nesuku galvos, nes mes vakarais stengiamės namie nesedėt, o kur nors išsigrūst.
Tai va, svetimi vaikai man dzin. Daug blogiau, kai tokių ‘negerų’ yra savoj aplinkoj.
Maniškių kol kas blogiausias žodis yra šiknė/šiknius. Ir dar durnius/durnė. Paprastai po tokių pareiškimų jie susikala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 07 17, 13:35)
Maniškių kol kas blogiausias žodis yra šiknė/šiknius. Ir dar durnius/durnė. Paprastai po tokių pareiškimų jie susikala biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kuris nugali?
pas mus dažniausiai tie asilas/durnė durnė baigiasi Vainiaus skundimuisi man (o tai tai jau moka..... smile.gif ).
Nors ką jam ir bedaryt- 14-metės sesės juk nelabai nugalėsi...jėgos nevisai lygios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 17 liepos 2013 - 12:55
Pas maniškius jėgos apyligės, tik kad paprastai Jorė pirma pradeda biggrin.gif Nu nervai jai nelaiko smile.gif
Atsakyti
O maniskiai kazkaip nesipesa smile.gif
pastaruoju metu isvis labai brolis rupinasi sese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 17 liepos 2013 - 13:54
*apylygės (klaidą padariau) smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vaivora193 @ 2013 07 17, 12:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir kuris nugali?
pas mus dažniausiai tie asilas/durnė durnė baigiasi Vainiaus skundimuisi man (o tai tai jau moka..... smile.gif ).
Nors ką jam ir bedaryt- 14-metės sesės juk nelabai nugalėsi...jėgos nevisai lygios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mus irgi ir asilas ir durne ir pn, tik kai susikala, tai maniskis sugeba sese 13-kos nuskriausti. Nu bet jis pas mus kovinis toksai, tai as nesistebiu biggrin.gif

Kulipka sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 17 liepos 2013 - 18:02
QUOTE(Sparaxis @ 2013 07 17, 00:41)
Nu žinai, iš J raidės, taigi gražus man labai smile.gif O šiaip tai dėl vardų, tai žinai... Aš dėl Jono, kuris man atrodo pats normaliausias vardas, prisiklausiau tiek  doh.gif

Draugų problemos pas mus nėra, kažkaip kieme pasibendrauja ir į namus nekviečia. Mes bute gyvenam, aišku. Beje, net ir į kiemą nebeina. Kažkas išdaužė kaimynams balkono stiklą, tai buvo daug diskusijų gyventojų forume ir finale - nei vieno vaiko kieme. Nes vieniems trukdo, kad ant pievelės bėgioja, kitiems, kad po langais triukšmauja. Man tai netrukdo. Bet vaikai šiais laikais, tai ką aš žinau. Stebėjau kaip Jono bendraamžiai žaidžia, tai kalbos maždaug tokios: nu tu qrva, mušk kamuolį pideraste. Man net žabtai atvipo. Pastabas sakiau - kaip nuo žąsies. Maniškis, kiek paslapčia stebėjau - tyli, blogiausias žodis kol kas "loxas". Tai va, gal ir gerai, kad vaikų kieme nebeliko biggrin.gif

as tai pas save i kiema i leidziu, nes nenoriu juos visus ant gatves ganyti, bet man tai labiausiai nervina kad ta drauge visokiu nesamoniu mokina vaikus: pastebejau zaide truth or dare zaidima, mano kvailutes ir davai viska daro, nesupranta kad gaunasi kai kurios uzduotis pasityciojimas, aiskinu, aiskinu, bet vistiek tos savo drauges bais reikia, nors namie ir sese, ir brolis, ir skaityk visi bendraamziai.

Kulipka, sveikinimai, ir Juras labai grazus vardas.
Atsakyti
sveikos...100 metu biggrin.gif
kaip gyvenat?kaip augat?

Vyrukai kokie dickiai matau thumbup.gif wub.gif

mes vis dar coliukes smile.gif ugis gl jau bus koks 114 cm o svoris na ka cia svoris i menesi po grama lotuliukas.gif dabar 16 .5 kg biggrin.gif

va sviezia foto kaip uzaugom

user posted image

Elze sako kad nori brolio ar seses, bet .... smile.gif

Atsakyti