Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(kulipka @ 2013 04 09, 09:50)
ką jūs darot, jei vaikas papasakoja kokią nors paslaptį, ir liepia "tik nesakyk tėčiui?" O aš žinau, kad tėčiui įdomu būtų pvz., apie jos simpatiją išgirst? Pati atsimenu, kad pykau ant mamos, kam kažką tėvui "išdavė" - net neatsimenu, ką, tik kad pikta buvo. Bet jau nebe darželio laikais, paauglystėj turbūt...

As papasakoju teciui, bet pasakau kad ji prase nesakyti... Tai jis manes neisuoda... Gal blogai taip.... gaunasi nelaikau paslapties blush2.gif
Atsakyti
Kulipka, iš tos serijos „tik nesakyk tėčiui“ tai pas mus kažkaip daugiau su didžiąja vyksta, ir tie nesakymai deja būna iš liūdnosios serijos- telefono sąskaita, pažymys ar kitas prisidirbimas biggrin.gif . O su mažuoju tai irgi tik jei ką pridirba irgi kartais taip būna....o kažkokių didelių paslapčių kaip ir nėra tokių, o jei būna kokia mažojo supratimu diiidelė paslaptis tai stengiuosi ir nesakyti, arba sakyti taip kad vaikai poto nesužinotų apie „išdavystę“ .....Šiaip suprantu kad ir turėčiau nesakyt, bet kartais vat taip nesigauna.... biggrin.gif

Laukiam laukiam tikrojo pavasario....jau taip laukiu kad depresuot pradėsiu nuo tų žiemų po pusmetį ..... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Sveikinu su vasara. Kiba atostogaujat jau? Pas mus paslapčių nuo tėčio nėra. Nes tėtis yra geras, čia matyt nuo manęs slėpt reikėtų biggrin.gif
Dantys pas mus visi, neskaito, nerašo. Tik skaičiuoja. Atiminėja visokius dviženklius. Kašį su MB įprato žiūrėt, tai reik gaudytis kas ir kiek pirmauja.

Klausimą turiu. Jūsų vaikai laidotuvėse yra dalyvavę? Ar vestumėt, jei kas artimas mirtų? (tpfu tpfu tpfu, aišku, aš tik klausiu, padiskutuot)
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 05 15, 10:56)

Klausimą turiu. Jūsų vaikai laidotuvėse yra dalyvavę? Ar vestumėt, jei kas artimas mirtų? (tpfu tpfu tpfu, aišku, aš tik klausiu, padiskutuot)

Mano vaikų močiutė mire, tai aš nevedžau. Kotryna ir taip būtų nesupratus, o Kristijonui veliau paaiškinom, kad močiutė iškeliavo pas angelėlius.

Nuo liūdnų prie kitokių linksmesnių dalykų...

na negaliu nepasigirt, ką buvau sutikus:)

Kulipką...su nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif toookiu pilvu smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Wau sveikinimai Kulipkai, na šaunuolė mama, trečiam jau ryžtis reikia kaip ne kaip smile.gif smile.gif Kulipka, prašom plačiau- ko laukiat, kada gimdyt smile.gif

Dėl laidotovių, tai manau dar nevesčiau, nes nežinau kaip poto reaguotų, ar nebūtų baimių ir panašiai. Na aišku nevesčiau gal iki kokių 7 metų, poto lai pratinasi koks tas gyvenimas yra ištikrųjų... nes pvz turiu pavyzdžių kai 12 metų dar neveda , tai man jau truputį perlenkta....

maniškiui kliba jau 4 dantis, 2 išlūžę jau pilnumoje išdygę (apatiniai), baigia išlysti po vieną abiejose pusėse krūminuką, reiks vesti silantuoti. Pas mus darže visa grupė persirgom infekcine eritema, maniškis dar "ant biuletenio" smile.gif ir dabar (iki pirmadienio). Mes sirgom pasak gydytojos lenga forma, tai be didelių kažkokių sunkumų, tik kad į daržą buvo negalima (vaiko džiaugsmui) biggrin.gif Tuo pačiu pasvėrė ir pamatavo, tai ūgis 125 ir svoris 25 smile.gif vyras ohoho.... smile.gif

Atsakyti
Mano vyras jau su 2 apatiniais naujais ir 2 virsuj bekrentantys lotuliukas.gif

Ugis 128, svoris 29 blush2.gif
Atsakyti
Nu bet pas jus ir milžinai. Aš nesvėriau ir nematavau, bet tikrai ne 25 kg.

Kulipka šaunuolė. Sveikinimai. Ne, nu ką norėt, pas ją vaikai jau skaito, tai ką jai beveikt daugiau biggrin.gif Tik trečią augint biggrin.gif

Aš tai pasvaičioju. Vyrui sakau: nu ar nenorėtum dar vienos tokios mergytės, mažutės, gražutės, dar vienos Jorytės.

Tai va, išvadoj: dar vienos Jorytės tai tikrai nenorėtumėm, su viena sunku labai tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
Sparaxis, žinok maniškis su 125 ūgiu ir 25 kg šiaip visai kūdena atrodo, esmėj smulkus vaikinas šiaip, jokių žandų ir panašiai neturi, tik kad aukštas pagal metus.

O tai su Joryte sunkiau nei su Jonuku????? smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 15 gegužės 2013 - 15:18
QUOTE(Sparaxis @ 2013 05 15, 16:00)
Nu bet pas jus ir milžinai. Aš nesvėriau ir nematavau, bet tikrai ne 25 kg.

Kulipka šaunuolė. Sveikinimai. Ne, nu ką norėt, pas ją vaikai jau skaito, tai ką jai beveikt daugiau biggrin.gif Tik trečią augint biggrin.gif

Aš tai pasvaičioju. Vyrui sakau: nu ar nenorėtum dar vienos tokios mergytės, mažutės, gražutės, dar vienos Jorytės.

Tai va, išvadoj: dar vienos Jorytės tai tikrai nenorėtumėm, su viena sunku labai tvarkytis biggrin.gif

Pagaliau as zinau kas tu tokia ''Sparaxis''....
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2013 05 15, 15:15)
Sparaxis, žinok maniškis su 125 ūgiu ir 25 kg šiaip visai kūdena atrodo, esmėj smulkus vaikinas šiaip, jokių žandų ir panašiai neturi,  tik kad aukštas pagal metus.

O tai su Joryte sunkiau nei su Jonuku????? smile.gif smile.gif

Ai labai su charakteriu, kenčiam mes nuo jos. Mažytė dukrytė, tai ir reguliuoja mums.

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 05 15, 15:30)
Pagaliau as zinau kas tu tokia ''Sparaxis''....

Taigi senai sakiau biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus smile.gif
išlindo yla iš maišo, taip sakant smile.gif
birželį, naujas brolis 2.gif

iš pradžių labai pasimetėm, ale kur čia dingsi. Vaikai labai laukia, nors abu nori sesės...

kol kas labai smagu namie atostogauti, bet kas bus vasarą, kai pas mus ant kiemo standartiškai visą dieną ir taip zuja 4-6 vaikai, baisu ir pagalvot.

Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2013 05 16, 12:35)
ačiū už sveikinimus smile.gif
išlindo yla iš maišo, taip sakant smile.gif
birželį, naujas brolis  2.gif 

iš pradžių labai pasimetėm, ale kur čia dingsi. Vaikai labai laukia, nors abu nori sesės...

kol kas labai smagu namie atostogauti, bet kas bus vasarą, kai pas mus ant kiemo standartiškai visą dieną ir taip zuja 4-6 vaikai, baisu ir pagalvot.

Sveikinimai drinks_cheers.gif O ko pasimetet? kad trecias biggrin.gif.

Va mano treciajam jau 2 metai birzeli, mokinames ant puodo, tikuosi jau greit, ir busiu i pensija isejus nuo sauskelniu tikuosi, vist tik beveik 6 metai sauskelnes keiciu biggrin.gif

Atsakyti