QUOTE(Sigitano @ 2013 01 22, 14:17)
Va jetus Rasytce, kaip jus spėjat viską
Matau jau kokios natos ant pianino padėtos? Kaip sekasi groti? Kokius jau kūrinius grojate?
........
Matau jau kokios natos ant pianino padėtos? Kaip sekasi groti? Kokius jau kūrinius grojate?
........
va baseino nei ciuozimo nesam dar isbande kol turiu galimybiu, tai va ir vezioju, nes Ugnes niekur nevedu kol kas o darzely pas mus jokiu nera uzsiemimu, viska nueme, tia man norisi kad kuo daugiau nros pabandytu, veliau zinoma tiek gi nei spesim, nei nores manau. labiausiai tai patinka Vilkolakio teatro uzsiemimai - visada su didziausiu noru lekiam o gimnastika nezinia kiek uzteks kantrybes, nes ten reik dirbt, o Aurelija prie tingineliu tokiu mazumele, tai. . .bet ten dar radom darzo grupes draugiu gi, tai va stimulas eit kol kas yra
Yamaha tiesa irgi patinka, nes mokytoja labai sauni: jauan, kantri, energinga, tai vaikui tinka, o ir rezultatai tikrai siokie tokie yra, tai ir tesiam mokslus, ziuresim kaip toliau bus zinoma
QUOTE(vaivora193 @ 2013 01 23, 10:43)
..............Labai nenori pietų miegot, tai vis ieško kas galėtų nuo pietų paimt ...........
ogo koks Vainius dantingas
mes pietuku tai mielai miegam, zinoma kai paguldau ir uzmigdau, kas ilgai ir netrunka, tai paparpia sekmingai tiek namie, tiek darze. darze tai dar ir skundziasi kad draugai enleido ilgiau pamiegot Ugne tai pat be problemu su miegeliu.
QUOTE(Eirea @ 2013 01 23, 12:51)
Drutas tas mano Kristijonas, drabuziukai jau 128 cm, sveriam 26 kg
nieko sau ugis ir svoris maniske tik 112 isstenejo va
QUOTE(Maia @ 2013 01 23, 13:05)
o kaip jusu vaikai, zaidzia kompiuterinius zaidimus?
siuo metu uzdrausta viskas, nes turejom problemu. kuria diena atnese tetis iPad . as ji zinoma labai "pagyriau" uz toki geruma vaikams, tai vat taip priprato, ir kas labiausiai? - maziuke gi, - buvo neimanoma atimt, galedavo valandomis zaist. bet viena diena man truko kantrybe, nes jau pamaciau kad tikrai ir nuotaikos zirzlesnes ir isterijas uzsukdavo man kai nerasdavo ir pan ir t.t. tai vat viena diena nieko negavo nei iPad, nei telefonu, nei tv jungiau, nei kompo. buvo zinoma kaip sakoma sunkus pereinamas atstatomasis laikotarpis, bet viskas tik i gera, atrado is naujo zaislus, knygas, pradejo kartu su sese zaist, ko anksciau nereikejo. v.z. as neleidziu, nors tetis vistieks vakarais duoda retkarciasi savo tel
tokie pas mus nuotykiai sveikit, mes kaip ir galetume vel pirpint darzan, bet kazkaip tas saltis, tempu skirtumai, o darze labai kaitina