Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(violence @ 2012 12 03, 00:31)
arkliukų Deborytė paprašė ir princesiško žiedo smile.gif
šitų arkliukų My Webpage
galvojam gal kokį aptvarą dar ar ką, bet nieko įdomaus jos amžiui nerandu. knygas apie arklius turbūt visas jau turi. ponių jokių nenori  cool.gif žirgyno lankyti ir nerandam jokio  cool.gif bėda bėda  biggrin.gif

Na tai va vaikas paprasšė, tą ir turi gauti dovanų smile.gif

Kas čia su tais arkliais, magija kažkokia. Mano merginos irgi dėl jų iš proto eina.
va Gabrielei mokykloj liepė susigalvoti hobi, ir kas antrą savaitę kažką iš to hobio turi pristatinėti. Tai atspėkit koks jos hobi? Arkliai smile.gif
Kai tik turim galimybę, būtinai visur stengiamės pajodinėti. jetus Maljorkoj vasarą tokią liuks parmogą turėjom, visą valandą jodinėjom visa šeima su žirgais po kurorto apylinkes. Na neišdildomos emocijos buvo...

user posted image

user posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitano: 03 gruodžio 2012 - 11:43
QUOTE(violence @ 2012 12 02, 23:14)
Sveikos, atėjau ieškoti idėjų kas ką dovanojat Kalėdoms  biggrin.gif Deborai arkliukų manija vis tęsiasi, bet ko ji nori tai +3m amžiui, neva ne lygis biggrin.gif Bet taip jau šiemet, visi trys be didelių norų, sunku net ką nupirkt bus  unsure.gif šiandien rašėm laiškus Kalėdų Seniui (Debora pati parašė smile.gif) ir aš be minčių vis dar  cool.gif Ką Dorotytei dovanot??? Partizane, ką mažylei jūs? Rasytce?

Rasytce, jau Aurytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš abiems nupirkau po vaikišką skėtį ir po sigg gertuvę. Skėtis pas I buvo sąraše. Šiaip paklausus visada ko nors kitko nori, tai džiaugiasi viskuo. Mazgė pasimaišiusi ant Miau, kačių. Hello kitty veža, visi rūbai pirmiausia traukiami su ja

Kur gaut nykštuko kepurę? Visą Rimi išnaršiau, neredau, žaislų pardėse irgi nėra
Papildyta:
Jodinėjimas jėga, turėčiau daug šlamančių, leisčiau į šį sportą. Graži patirtis, Sigitano
Atsakyti
Labas 4u.gif

ilindau po simto metu paskaitinet kaip gyvenat ir kiek groziu prisiziurejau wub.gif

Mano spaliuke sveria 18 kg, ugis 116cm ir batukus nesiojam 29 dydzio. Ozkele kaip turi buti, bet bandom vis ragus aplauzyti. Darzelyje ir aukletoja sake, kad pasikeite siais metais. Darzelyje lanko tik jogos bureli, musu kaime nelabai pasirinkimo yra bureliu, o pramoginiu sokiu ji nenori. Nuo kitu metu bandysim kazko ieskot. Raideles ir skaiciukus tik pavienius raso, labai megsta visokias uzduoteliu knygeles spresti. Ir kaip pati sako "skaitau is paveiksliuku" biggrin.gif Dantukai dar nekliba ir nuolatiniai neauga.

Kalediniu dovanu sarasas begalinis turbut, daug ka daro reklamos per telika. I darzeli nestis zaislu negalima nuo pernai metu, tai ten visu madu nesivaiko. Prase bet ko is Lego Friends serijos, grozio stalo, berbes Monstres, auskariuku ir atostogu pas Kaledu seneli namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS!

Taip kaip gi gyvuojate? Paskaičiau, va apie dovanas šnekėjom. Tai mano dovanos labai pasiteisino, kasdien iš gertuvių geria biggrin.gif ir miega su jom. galėtų, tai ir su skėčiais miegotų biggrin.gif
Kas dar? neseniai štai vieną dantuką pametė, pelė (ar fėja? niekas juk nežino, nes nematė) atnešė 5 Lt monetą. Tai po dienos ji man atneša, sako, mamyte, imk, turėsiu daugiau pinigėlių. nu įsivaizduojat, koks gerumas vaiko biggrin.gif

biškį ligos užgriebė, bet kapstomės ir taisomės.

rašykit wink.gif
Atsakyti
Sveikos, su sventemis biggrin.gif

Aurelija ir jungiasi i pametusiuju dantuku gretas biggrin.gif istraukem su siulu, viska leidosi ir net necyptelejo, jai kaip atrakcija biggrin.gif

user posted image

Ugne persalo netiketai, tai sedim ir namuose, nors abiems jau matau stogus rauna kaip nori issiverzt i lauka, bet kad prie tokiu salciu ir baisu nosi kist, tuolab kad prasedejo siltai visa laika, nepratusios, bent jau mazoji.

Kaip laikosi musu dickiai? ka mokam, ka lankom?

mes prie viso burio bureliu, dar ir i gimnastika pradejom eit, tiek norejo tiek norejo, tai ir uzrasiau, nors ir pasiskundzia kad tai ten skauda tai ten, bet vis dar nori, na lai, ziuresim kiek uzteks kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2013 01 22, 13:57)
Sveikos, su sventemis biggrin.gif

Aurelija ir jungiasi i pametusiuju dantuku gretas biggrin.gif istraukem su siulu, viska leidosi ir net necyptelejo, jai kaip atrakcija biggrin.gif

user posted image

Ugne persalo netiketai, tai sedim ir namuose, nors abiems jau matau stogus rauna kaip nori issiverzt i lauka, bet kad prie tokiu salciu ir baisu nosi kist, tuolab kad prasedejo siltai visa laika, nepratusios, bent jau mazoji.

Kaip laikosi musu dickiai? ka mokam, ka lankom?

mes prie viso burio bureliu, dar ir i gimnastika pradejom eit, tiek norejo tiek norejo, tai ir uzrasiau, nors ir pasiskundzia kad tai ten skauda tai ten, bet vis dar nori, na lai, ziuresim kiek uzteks kantrybes biggrin.gif

Va jetus Rasytce, kaip jus spėjat viską smile.gif
Matau jau kokios natos ant pianino padėtos? Kaip sekasi groti? Kokius jau kūrinius grojate? wink.gif
Patricija tai lanko baseiną ir dailės studiją. Daržely šokius ir dainavimą. Bandėm šokius mieste lankyti ir nu teko mesti. Nu ji nenori niekur eiti be sesės. Sako aš daržely lankau ir man užtenka. smile.gif
Dantukas irgi kliba jau, kiekvieną dieną laukia kada iškris smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
tema aprimo mūsų.... 4u.gif
maniškis nebeturi 4 dantų - vienas išrautas gydytojos, 3 patys iškrito.... biggrin.gif kas daugiau? du jau išdygę...vienas tai aplamai dantukas- tik pradėj judėt- po kokio laiko žiūrim- tas judantis dar ir tebejuda vos vos, o gomuryje jau nebesulaukęs vietos naujas išdygo... doh.gif tai išklebino greituoju būdu, dabar jau baigia atsistot ir tikrasis dantukas į savo vietą....bet esmėj mums su dantukais viskas pagreitintu būdu kažkaip....pinigėlius irgi neša palytė biggrin.gif labai džiaugiasi ir vis laukia kada dar koks kris- pinigų reikia... biggrin.gif šiaip savus pinigėlius taupo, nors aišku kai labai užsinori pvz kokio šautuvo KITO (jų maniškiui labai reikia) tai ima iš savų ir perkasi (čia kai mes nematome tikslo pirkti, o jam labai norisi). tai nors ir labai gailėdamas, bet perkasi...(skūpas jis pas mus labai biggrin.gif ).
O šiaip ką- einam daržan, lyg nesergam (tfu tfu tfu), šį sezoną tai dar ir nesirgom (dar tfu tfu tfu). Labai nenori pietų miegot, tai vis ieško kas galėtų nuo pietų paimt biggrin.gif (na pas mus seneliai šalia gyvena). Per išeigines irgi pietų nebemiega...Ir neberikdau, nu nenori tai gal jau ir užaugo....nors jei kada paguldom (jei pvz koks vakaras suplanuotas pavakorojimui) tai išmiega dar po 3 valandas. Ir darže sakė vos padeda galvą iš karto užmiega absoliučiai be jokių problemų, bet vat nenori šiaip miegot ir viskas.... biggrin.gif O kaip jūs tuo klausimu?
Nesirkit, taip baisu tie gripai ... unsure.gif
Atsakyti
laba diena,

oho, kiek jusu vaikai lanko bureliu, mes lankome tik darzeli...

musu dantukai dar visi burnyteje, bet jau pas grupokus darzelyje krenta, tai ir maniskis laukia, kada iskris.

mano vakai abu, butinai vedami miegoti, kitaip vakare asaru pakalnes... ir oziu pilnos siknos.

Atsakyti
Musu dantukai dar jokiu pozymiu nerodo kad kris....
Atsakyti
Sveikutes visos ir visi smile.gif

Kristijonas jau 2 naujus dantukus turi apacioj, virsuj jau daktare sake, kad irgi kliba smile.gif

Drutas tas mano Kristijonas, drabuziukai jau 128 cm, sveriam 26 kg

Sirguliuojam, tai dienas leidzia su sese ir aukle smile.gif
Atsakyti
o kaip jusu vaikai, zaidzia kompiuterinius zaidimus?
Atsakyti
Oj ne, mano nezaidzia. Mes neleidziam prie kompo vaikus. Multikus ziuri savaitgaliais po viena filma sestadieni ir sekmadieni. Darbo dienom televizoriaus neziuri.
Atsakyti