QUOTE(Cesi @ 2012 11 28, 08:02)
Sveikos,
labai gražios visų nuotraukos :super ir spaliukai kokia dideli. Maniškis, tai kaip ir anksčiau pats mažiausias :ax: 109 cm ir 18 kg, batų dydis 27.
Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti :) , aš darbo dienom tai jau apie jokius burelius negaliu pagalvoti. Labai noriu saviškį į plaukimą atiduoti, šeštadieninės grupės visur užimtos :oh bandysim pradžiai Vichy aplankyti.
Ar visi sveiki? Labai džiaugiuosi, kad praėjo tas amžino sirgimo laikas. Net nepamenu kada buvom pas daktarę :super
Kaip dantukai? Maniškis jau 2 apatinių neturi.
labai gražios visų nuotraukos :super ir spaliukai kokia dideli. Maniškis, tai kaip ir anksčiau pats mažiausias :ax: 109 cm ir 18 kg, batų dydis 27.
Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti :) , aš darbo dienom tai jau apie jokius burelius negaliu pagalvoti. Labai noriu saviškį į plaukimą atiduoti, šeštadieninės grupės visur užimtos :oh bandysim pradžiai Vichy aplankyti.
Ar visi sveiki? Labai džiaugiuosi, kad praėjo tas amžino sirgimo laikas. Net nepamenu kada buvom pas daktarę :super
Kaip dantukai? Maniškis jau 2 apatinių neturi.
maniske irgi jau 2 apatiniu neturi, ir jau 4 kruminiai nuolatiniai isdyge, kur pasirodo 6-7 metu tik islysti turi
Lanko plaukima maniske nuo vasaros, jau 3-4 metrus is paplaukia, bet mano kaime neproblema sestadieniais vaika i bureli uzrasyti.
QUOTE(Partizanė @ 2012 11 28, 11:32)
ei sveikos
nepamirškit video sveikinimą iš Santos sukurt
http://www.portablenorthpole.com/home
maniškė žiūrėjo, linkčiojo, nerealiai jai ten :D
čia iš GD...
užtat sesė dabar pampuška :D
nepamirškit video sveikinimą iš Santos sukurt
http://www.portablenorthpole.com/home
maniškė žiūrėjo, linkčiojo, nerealiai jai ten :D
čia iš GD...
užtat sesė dabar pampuška :D
tikrai manekene :D
QUOTE(Japoniene @ 2012 11 28, 11:49)
Sveikos,
Partizane aciu aciu aciu uz nuoroda, maniskiui labai reikia, nes pernai rodem, ir paliko va toki ispudi, kad prisimena :unsure: :D o as nelabai zinojau is kur gauti ta nuoroda.
Mano "mazasis" 126 kazkur... sveria 26, :D mes turbut s prie didckiu, bet as kazkaip pripratus, nes mano mergina 178, o 13-kos dar neturi sueis sausio 8 :D :D
Nuotrauku kazkaip neturiu kaip ikelti, tai nesirodysim, o visu kitu kur pasirodet tai labai faini tie vaikai.
Zaislai pas mus berniukiski net labai tai esu susipazinus su bakuganais, beibleidais, transformeriais ir t.t. ir ! pries kokus pora menesiu atrado vaikinas Lego, tai dabar irgi vienas is labai "veikianciu " zaislu.
Partizane aciu aciu aciu uz nuoroda, maniskiui labai reikia, nes pernai rodem, ir paliko va toki ispudi, kad prisimena :unsure: :D o as nelabai zinojau is kur gauti ta nuoroda.
Mano "mazasis" 126 kazkur... sveria 26, :D mes turbut s prie didckiu, bet as kazkaip pripratus, nes mano mergina 178, o 13-kos dar neturi sueis sausio 8 :D :D
Nuotrauku kazkaip neturiu kaip ikelti, tai nesirodysim, o visu kitu kur pasirodet tai labai faini tie vaikai.
Zaislai pas mus berniukiski net labai tai esu susipazinus su bakuganais, beibleidais, transformeriais ir t.t. ir ! pries kokus pora menesiu atrado vaikinas Lego, tai dabar irgi vienas is labai "veikianciu " zaislu.
kai 13metes ugis, oho , mama jau praauga, ar dar ne?
QUOTE(Rasytce @ 2012 11 28, 12:11)
Nieko sau dickiai spaliukai :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Izabele kad ispuoooosta :super tutuu gerbeja? :)
Japoniene, o jau paneles ugis :oh bet dabar madoj tokios aukstos, tai fain :wub:
Mes ne aukstos, bet vis i manekenes poza stojam - istreniruota :D
[
Izabele kad ispuoooosta :super tutuu gerbeja? :)
Japoniene, o jau paneles ugis :oh bet dabar madoj tokios aukstos, tai fain :wub:
Mes ne aukstos, bet vis i manekenes poza stojam - istreniruota :D
[
kokie plaukai :wub: , mes tai buvom nukirpe pernai, su smakru linija ejo, bet va per metus kokie 20 cm ataugo, jei nebutume nukirpe, ir musu iki juosmens butu :D