Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Cesi @ 2012 11 28, 08:02)
Sveikos,

labai gražios visų nuotraukos  :super  ir spaliukai kokia dideli. Maniškis, tai kaip ir anksčiau pats mažiausias  :ax:  109 cm ir 18 kg, batų dydis 27.

Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti  :) , aš darbo dienom tai jau apie jokius burelius negaliu pagalvoti. Labai noriu saviškį į plaukimą atiduoti, šeštadieninės grupės visur užimtos  :oh  bandysim pradžiai Vichy aplankyti.

Ar visi sveiki? Labai džiaugiuosi, kad praėjo tas amžino sirgimo laikas. Net nepamenu kada buvom pas daktarę  :super

Kaip dantukai? Maniškis jau 2 apatinių neturi.

maniske irgi jau 2 apatiniu neturi, ir jau 4 kruminiai nuolatiniai isdyge, kur pasirodo 6-7 metu tik islysti turi

Lanko plaukima maniske nuo vasaros, jau 3-4 metrus is paplaukia, bet mano kaime neproblema sestadieniais vaika i bureli uzrasyti.

QUOTE(Partizanė @ 2012 11 28, 11:32)
ei sveikos
nepamirškit video sveikinimą iš Santos sukurt
http://www.portablenorthpole.com/home

maniškė žiūrėjo, linkčiojo, nerealiai jai ten :D

čia iš GD...

užtat sesė dabar pampuška :D

tikrai manekene :D

QUOTE(Japoniene @ 2012 11 28, 11:49)
Sveikos,
Partizane aciu aciu aciu uz nuoroda,  maniskiui labai reikia, nes pernai rodem, ir paliko va toki ispudi, kad prisimena  :unsure:  :D  o as nelabai zinojau is kur gauti ta nuoroda.
Mano "mazasis" 126 kazkur... sveria 26,  :D mes turbut s prie didckiu, bet as kazkaip pripratus, nes mano mergina 178, o 13-kos dar neturi sueis sausio 8  :D  :D
Nuotrauku kazkaip neturiu kaip ikelti, tai nesirodysim, o visu kitu kur pasirodet tai labai faini tie vaikai.
Zaislai pas mus berniukiski net labai tai esu susipazinus su bakuganais, beibleidais, transformeriais ir t.t. ir ! pries kokus  pora menesiu atrado vaikinas Lego, tai dabar irgi vienas is labai "veikianciu " zaislu.

kai 13metes ugis, oho , mama jau praauga, ar dar ne?

QUOTE(Rasytce @ 2012 11 28, 12:11)
Nieko sau dickiai spaliukai  :bigsmile:  :bigsmile:  :bigsmile:

Izabele kad ispuoooosta  :super tutuu gerbeja? :)

Japoniene, o jau  paneles ugis  :oh bet dabar madoj tokios aukstos, tai fain  :wub:

Mes ne aukstos, bet vis i manekenes poza stojam - istreniruota :D

[

kokie plaukai :wub: , mes tai buvom nukirpe pernai, su smakru linija ejo, bet va per metus kokie 20 cm ataugo, jei nebutume nukirpe, ir musu iki juosmens butu :D
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2012 11 29, 01:31)
kokie plaukai  wub.gif ,  mes tai buvom nukirpe pernai, su smakru linija ejo, bet va per metus kokie 20 cm ataugo, jei nebutume nukirpe, ir musu iki juosmens butu biggrin.gif

cia jau du kartus kirpti ir vel atauge biggrin.gif kaupiuosi vel patrumpinimui, na bet jai taip graziai tokie, neypatingai ir veliasi, kazkaip ir rytais greit susitvarkom, tai vis gailiu biggrin.gif sykart ilgiausiai priauge, juokingiausia kai eina ant tuliko, tai plaukus reik susiimt, kad nelystu sikuten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 11 28, 21:32)
user posted image
Papildyta:

o ant galvos kas ten per grožis!!!????

QUOTE(Rasytce @ 2012 11 29, 11:59)
cia jau du kartus kirpti ir vel atauge biggrin.gif kaupiuosi vel patrumpinimui, na bet jai taip graziai tokie, neypatingai ir veliasi, kazkaip ir rytais greit susitvarkom, tai vis gailiu biggrin.gif sykart ilgiausiai priauge, juokingiausia kai eina ant tuliko, tai plaukus reik susiimt, kad nelystu sikuten  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
maniškės labai lėtai plaukučiai auga, kai einam į kirpyklą grifkos ir šiaip garbanų tvarkyt, tai vis prašom, kad pailgintų lotuliukas.gif

mums dar dančiai nebyra, užtat prieš miegą garsiai perskaito šeimai kelis puslapius iš Ronjos ax.gif

būrelių be šansų spėt kokių nors... tik mankštą darželyje lanko. Nors mane sąžinė dėl to graužia - aiškiai matau, kaip svarbu tokiam amžiuje vaikui kažką gerai mokėti. Turim vieną draugę baleriną, kuri tiltelius ir špagatus plačiai demonstruoja... tai kai ji išeina, abu mano džiaugsmai vienas kitą moko baleto pradmenų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2012 11 28, 21:49)

Zaislai pas mus berniukiski net labai tai esu susipazinus su bakuganais, beibleidais, transformeriais ir t.t. ir ! pries kokus  pora menesiu atrado vaikinas Lego, tai dabar irgi vienas is labai "veikianciu " zaislu.

Man irgi jau teko susipažinti su visai šiais veikėjais biggrin.gif Transformeris jau Kalėdų seniui užsakytas. O vat "lego" kol kas nelimpa...

QUOTE(oreganas @ 2012 11 29, 02:31)

Lanko plaukima maniske nuo vasaros, jau 3-4 metrus is paplaukia, bet mano kaime neproblema sestadieniais vaika i bureli uzrasyti.
tikrai manekene biggrin.gif
kai 13metes ugis, oho , mama jau praauga, ar dar ne?
kokie plaukai  wub.gif ,  mes tai buvom nukirpe pernai, su smakru linija ejo, bet va per metus kokie 20 cm ataugo, jei nebutume nukirpe, ir musu iki juosmens butu biggrin.gif

O iki to laiko plaukimą ar baseiną lankėt? Žinau, kad kai visai leliukus vedi labai greit išmokstą plaukioti - naturaliai. Kaip taviškei sekėsi, ar greit susigaudė?

Mano tai taip įtartinai žiūri, nes mes šia vasara apsivertėm viduryje ežero. Ta aš iškritau ir paskui mane vaikas. Paniro su galva, bet aš greit jį ištraukiau, nespėjo prigerti, bet išsigando. Kadangi valtis šiek tiek paplaukė toliau tai reikėjo dar iki jos nuplaukti. Aš kai plaukt gerai moku, tai kartu su vaiku ant kaklo ir nuplaukiau. Kol kas į baseiną sutinka eiti, bet vis klausia ar nepaskęs.
Atsakyti
QUOTE(Cesi @ 2012 11 29, 08:11)
Man irgi jau teko susipažinti su visai šiais veikėjais  biggrin.gif Transformeris jau Kalėdų seniui užsakytas. O vat "lego" kol kas nelimpa...
O iki to laiko plaukimą ar baseiną lankėt? Žinau, kad kai visai leliukus vedi labai greit išmokstą plaukioti - naturaliai. Kaip taviškei sekėsi, ar greit susigaudė?

Mano tai taip įtartinai žiūri, nes mes šia vasara apsivertėm viduryje ežero. Ta aš iškritau ir paskui mane vaikas. Paniro su galva, bet aš greit jį ištraukiau, nespėjo prigerti, bet išsigando. Kadangi valtis šiek tiek paplaukė toliau tai reikėjo dar iki jos nuplaukti. Aš kai plaukt gerai moku, tai kartu su vaiku ant kaklo ir nuplaukiau. Kol kas į baseiną sutinka eiti, bet vis klausia ar nepaskęs.

ne, kai ji buvo leliukas nejom i baseina, tik siaip esam buve kartu su seima. Ir taip greitai susigaude, viskas gerai buvo, bet ir neskendus ji kaip jus kad.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2012 11 28, 20:26)
Forget, maniskes nei del vienu zaislu neina is proto, gal kad nera labai ir lepinamos zaislais, deja  blush2.gif

Nesakau, kad ir mes jau labai lepinam.Naujus žaislus gauna du kart per metus t.y. per gimtadienį ir per Kalėdas.Bet va iš darželio tuos nerealius norus parsineša doh.gif Pas mus aukletojos toleruoja, kad vaikai savo žaislus nešasi, t.y. ir prisižiūri visokių naujovių ir to po prasideda zyzimas pirkti tą ar aną doh.gif

Partizane, kokia Izabelė išaugus wub.gif Ir manoji panašaus sudėjimo.Bent jau rudens pradžioje ūgis buvo 120cm ir svėrė apie 20kg. batų išmera 30 ax.gif

Japoniene
, aš apakus kad tavo mergina neturėdama 13 jau beveik mano ūgio blink.gif Tai jūs su vyru labai aukšti? Aš tai nenorėčiau, kad manoji 180cm ribą peraugtų, bet čia mamos norai maža ką lemia.Tik girdėjau, kad mergaitės kurios lanko gimnastiką šiek tiek žemesnės būna.Neva tie užsiėmimai šiek tiek sumažina augimą g.gif

Mums kasos prastai auga, bet gal todėl kad retai kerpu.Tai dabar ženkliai patrumpinau, nes panele buvo pati sau pasilyginus kasas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2012 11 29, 12:38)
o ant galvos kas ten per grožis!!!????

mums dar dančiai nebyra, užtat prieš miegą garsiai perskaito šeimai kelis puslapius iš Ronjos 

aha, nerealus. populiarus tiek tarp vaikų, tiek tarp mamų. krikštamotė užfundyjo biggrin.gif

Ronjos... puslapius... skaityt. nu vsio, mokinsiu ir aš skaityt, galės pati pasiskaityt prieš miegą ahahah biggrin.gif

QUOTE(Cesi @ 2012 11 29, 18:11)
Mano tai taip įtartinai žiūri, nes mes šia vasara apsivertėm viduryje ežero. Ta aš iškritau ir paskui mane vaikas.

o-siau-be! blink.gif išprotėčiau blink.gif

maniškei kliba apatinis vienas, tas, kuris pirmas dygo. skundžiasi, kad skauda. ir klausia, ką pelytė atneš, pinigėlį ar saldainį. apie pelytę tai musėt daržely kažkas paprotino, nes aš tikrai nemokinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 02 gruodžio 2012 - 15:08
QUOTE(Forget-me-not @ 2012 12 01, 19:57)
Nesakau, kad ir mes jau labai lepinam.Naujus žaislus gauna du kart per metus t.y. per gimtadienį ir per Kalėdas.Bet va iš darželio tuos nerealius norus parsineša  doh.gif Pas mus aukletojos toleruoja, kad vaikai savo žaislus nešasi, t.y. ir prisižiūri visokių naujovių ir to po prasideda zyzimas  pirkti tą ar aną doh.gif

Oi is to darzelio doh.gif doh.gif Gerai, kad pas jus tik tiek, Patricija pareiske kad PSP nori, nes vaikai i darzeli atsinesa doh.gif Tokio mes neturim ir nezinojm, tai LPS zaisliukai cia baike pries tokius biggrin.gif O pas mus tai tipo juk neleidzia nestis i darzeli zaislu, tai as ir pasakiau, akd esu pries tokius zaislus darzely, nes ir taip turi ka veikt darzely. O namie tegul sedi kiek nori prie kompu, jei tik tevai leidzia

Patricija tai kokiu gal 112 cm ugio, batus nesioja dar 27, bet jau dabar vakar nupirkau 28, bet matau kad dar pacasar liosai sueis. Sveria gal 19 kg gal ir maziau, nes vasara tai tik 17 svere.
Atsakyti
Sveikos, atėjau ieškoti idėjų kas ką dovanojat Kalėdoms biggrin.gif Deborai arkliukų manija vis tęsiasi, bet ko ji nori tai +3m amžiui, neva ne lygis biggrin.gif Bet taip jau šiemet, visi trys be didelių norų, sunku net ką nupirkt bus unsure.gif šiandien rašėm laiškus Kalėdų Seniui (Debora pati parašė smile.gif) ir aš be minčių vis dar cool.gif Ką Dorotytei dovanot??? Partizane, ką mažylei jūs? Rasytce?

Rasytce, jau Aurytė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2012 12 02, 23:14)
Sveikos, atėjau ieškoti idėjų kas ką dovanojat Kalėdoms  biggrin.gif Deborai arkliukų manija vis tęsiasi, bet ko ji nori tai +3m amžiui, neva ne lygis biggrin.gif Bet taip jau šiemet, visi trys be didelių norų, sunku net ką nupirkt bus  unsure.gif šiandien rašėm laiškus Kalėdų Seniui (Debora pati parašė smile.gif) ir aš be minčių vis dar  cool.gif Ką Dorotytei dovanot??? Partizane, ką mažylei jūs? Rasytce?

Rasytce, jau Aurytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O tai ka Deboryte parase?
Nes pvz Patricija niekaip nesugalvojo net kelias savaites galvdama ir parase, kad ka padovanosi seni salti tas bus ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 12 02, 22:33)
O tai ka Deboryte parase?
Nes pvz Patricija niekaip nesugalvojo net kelias savaites galvdama ir parase, kad ka padovanosi seni salti tas bus ir gerai  biggrin.gif

arkliukų Deborytė paprašė ir princesiško žiedo smile.gif
šitų arkliukų My Webpage
galvojam gal kokį aptvarą dar ar ką, bet nieko įdomaus jos amžiui nerandu. knygas apie arklius turbūt visas jau turi. ponių jokių nenori cool.gif žirgyno lankyti ir nerandam jokio cool.gif bėda bėda biggrin.gif
Atsakyti
Musu darze dickiams ir neleidziama jokiu zaislu nestis, tai todel ir nezino visu naujausiu tendenciju, man ramu zinoma biggrin.gif

o prase tai labai mergaitiskai - cia darzelyje norai visu buvo sukabinti, tai tiesiog princeses karaliaus pilis, suprast ir princeses ir karaliaus ir pilies biggrin.gif o siaip tai ka - ryt maksej zaislams -40off tai kazka paimsiu zinoma smile.gif maniskei viskas absoliut tinka, bile kazkas naujo smile.gif

Kaip baltina viska sniegelis syrit wub.gif Aurelija tai cypia net is pasitenkinimo, kazkaip labai jau laukia tos tikros ziemos smile.gif
Atsakyti