Nu Rasytce, tortas.... Net koleges sukviečiau pažiūrėt. Pavydėjom visos bendrai
Gražios merginos abiejų, didelės tokios. Šaunuolės mamkos
QUOTE(Rasytce @ 2012 10 15, 16:27)
taip taip, ir Violence vaikai ir Lauros Elzyte dalyvavo pas mus
siandien va einam Violence Deborytes 5-metuka svest as ne kiek dalyvausiu, kiek dirbsiu, meginsiu kuo graziau iamzint svente,nes vieta pasirinko tikrai pasakiska
Kaip musu bendradienis simpatija Kristijonas atsvente? mama tai kopia i mokslo aukstumas - saunuole ka ir besakyt
Maciau FB ir Forget dukriuko gimsiuko akimirkas, grazu, miela, sventiska .
siandien va einam Violence Deborytes 5-metuka svest as ne kiek dalyvausiu, kiek dirbsiu, meginsiu kuo graziau iamzint svente,nes vieta pasirinko tikrai pasakiska
Kaip musu bendradienis simpatija Kristijonas atsvente? mama tai kopia i mokslo aukstumas - saunuole ka ir besakyt
Maciau FB ir Forget dukriuko gimsiuko akimirkas, grazu, miela, sventiska .
O kur gi ta graži vieta, prašom ir mums išduoti?
QUOTE(Sparaxis @ 2012 10 16, 11:16)
Nu Rasytce, tortas....
aciu aciu, siaip metais princesiski vejai, viskas kas su tuo, tinka
QUOTE(Sigitano @ 2012 10 16, 14:09)
O kur gi ta graži vieta, prašom ir mums išduoti?
na va, pagaliau gavau leidima publikuot fotoooo is Deborytes gimsiuko tai rodomes
Bandom tapt princesemis - gaminames aksesuarus
Stai ir princesiskos veduokles
Isdidziai ivertinam, ar tinkamas tortas patiektas
Na ir puuuuciaaaaam
Prisireike ir draugu artimuju pagalbos - mama irgi sposa iskrete su neuzpuciamomis zvakutemis
Ar jus galit isivaizduot kiek mama princesiskai jubiliatei sluoksniu tepe, kad itiktu su tortu p.s. tortas buvo dieeeevisko skooonio, jau toks svelnus, tirpstantis burnoj tiesiog, mmmmm, noreciau dar
O cia linksmoji dalis,jau tiek juokiausi kaip vaikus pakeite kostiumai, tai pasisesinom truputeli
Ir tikra oziu karaliene jau taip pradeda neklausyt, priestaraut, neina nei susitart, uhrrrrr
Stai, tai tiek info, o vieta si yra senamiestyje Artimi laisvalaikio ir svenciu namai - FB rekomenduojam tikrai. vedancioji nerealaus nuosirdumo moteriske, atmosfera nuostabi, ach
Laba,
tai va mano penkiamete 112 cm ir 21 kg...
veliau foto imesiu
tai va mano penkiamete 112 cm ir 21 kg...
veliau foto imesiu
QUOTE(oreganas @ 2012 10 29, 22:36)
sveikos, Oreganas, na graži taviškė
Sveikos merginos,
kaip gyvuojat? Kaip vaikučiai auga?
Jau Violences vaikučiai kaip išaugę Iš pirmo žvilgsnio nepažinau
Ar jau ruošiatės Kalėdoms? Kokiomis žaislų manijomis jūsiškiai "serga" dabar? Manoji tai Litlle Pet žaisliukus dievina, bet dabar tie zobles pradėjo patikti Tai zyzia, kad jų nori.
kaip gyvuojat? Kaip vaikučiai auga?
Jau Violences vaikučiai kaip išaugę Iš pirmo žvilgsnio nepažinau
Ar jau ruošiatės Kalėdoms? Kokiomis žaislų manijomis jūsiškiai "serga" dabar? Manoji tai Litlle Pet žaisliukus dievina, bet dabar tie zobles pradėjo patikti Tai zyzia, kad jų nori.
QUOTE(vaivora193 @ 2012 11 26, 11:23)
sveikos, Oreganas, na graži taviškė
ar tikrai
Sveikos,
labai gražios visų nuotraukos ir spaliukai kokia dideli. Maniškis, tai kaip ir anksčiau pats mažiausias 109 cm ir 18 kg, batų dydis 27.
Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti , aš darbo dienom tai jau apie jokius burelius negaliu pagalvoti. Labai noriu saviškį į plaukimą atiduoti, šeštadieninės grupės visur užimtos bandysim pradžiai Vichy aplankyti.
Ar visi sveiki? Labai džiaugiuosi, kad praėjo tas amžino sirgimo laikas. Net nepamenu kada buvom pas daktarę
Kaip dantukai? Maniškis jau 2 apatinių neturi.
labai gražios visų nuotraukos ir spaliukai kokia dideli. Maniškis, tai kaip ir anksčiau pats mažiausias 109 cm ir 18 kg, batų dydis 27.
Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti , aš darbo dienom tai jau apie jokius burelius negaliu pagalvoti. Labai noriu saviškį į plaukimą atiduoti, šeštadieninės grupės visur užimtos bandysim pradžiai Vichy aplankyti.
Ar visi sveiki? Labai džiaugiuosi, kad praėjo tas amžino sirgimo laikas. Net nepamenu kada buvom pas daktarę
Laba laba,
tai metai taip ir prabego, o temos ir neiveikem
Oregano kaip senai matyta penkiamete
mes ir prie jusu - maniske tik 110
as vis dar naudojuos iki 3 metu galimybe neit darban, tai va Aurelija ir suvezioju po darzo i burelius, kitu atveju reiktu anksciau is darbo iseit, kas tikrai beveik nieks netoleruotu
taip del ligeliu tikrai dziugu, kai nereik tupet po kelias savaites kaip lopsy budavo, bet va uztat maziuke pradejo slogu maratona, nors pakankamai gerai lanko darza sakyciau.
ogo kaip jus feja aplanke, Aurelijai nei vienas net nejuda lyg
Forget, maniskes nei del vienu zaislu neina is proto, gal kad nera labai ir lepinamos zaislais, deja
tai metai taip ir prabego, o temos ir neiveikem
Oregano kaip senai matyta penkiamete
QUOTE(Cesi @ 2012 11 28, 17:02)
........Maniškis, tai kaip ir anksčiau pats mažiausias 109 cm ir 18 kg, batų dydis 27.
Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti
Stebiuosi kaip kai kurios spėjat tiek burelių lankyti
mes ir prie jusu - maniske tik 110
as vis dar naudojuos iki 3 metu galimybe neit darban, tai va Aurelija ir suvezioju po darzo i burelius, kitu atveju reiktu anksciau is darbo iseit, kas tikrai beveik nieks netoleruotu
taip del ligeliu tikrai dziugu, kai nereik tupet po kelias savaites kaip lopsy budavo, bet va uztat maziuke pradejo slogu maratona, nors pakankamai gerai lanko darza sakyciau.
ogo kaip jus feja aplanke, Aurelijai nei vienas net nejuda lyg
Forget, maniskes nei del vienu zaislu neina is proto, gal kad nera labai ir lepinamos zaislais, deja
ei sveikos
nepamirškit video sveikinimą iš Santos sukurt
http://www.portablenorthpole.com/home
maniškė žiūrėjo, linkčiojo, nerealiai jai ten
čia iš GD...
Papildyta:
Sveria 21 kg, ūgis 121 ar 122, koja 30, žo, manekenša
užtat sesė dabar pampuška
nepamirškit video sveikinimą iš Santos sukurt
http://www.portablenorthpole.com/home
maniškė žiūrėjo, linkčiojo, nerealiai jai ten
čia iš GD...
Papildyta:
Sveria 21 kg, ūgis 121 ar 122, koja 30, žo, manekenša
užtat sesė dabar pampuška
Sveikos,
Partizane aciu aciu aciu uz nuoroda, maniskiui labai reikia, nes pernai rodem, ir paliko va toki ispudi, kad prisimena o as nelabai zinojau is kur gauti ta nuoroda.
Mano "mazasis" 126 kazkur... sveria 26, mes turbut s prie didckiu, bet as kazkaip pripratus, nes mano mergina 178, o 13-kos dar neturi sueis sausio 8
Nuotrauku kazkaip neturiu kaip ikelti, tai nesirodysim, o visu kitu kur pasirodet tai labai faini tie vaikai.
Zaislai pas mus berniukiski net labai tai esu susipazinus su bakuganais, beibleidais, transformeriais ir t.t. ir ! pries kokus pora menesiu atrado vaikinas Lego, tai dabar irgi vienas is labai "veikianciu " zaislu.
Partizane aciu aciu aciu uz nuoroda, maniskiui labai reikia, nes pernai rodem, ir paliko va toki ispudi, kad prisimena o as nelabai zinojau is kur gauti ta nuoroda.
Mano "mazasis" 126 kazkur... sveria 26, mes turbut s prie didckiu, bet as kazkaip pripratus, nes mano mergina 178, o 13-kos dar neturi sueis sausio 8
Nuotrauku kazkaip neturiu kaip ikelti, tai nesirodysim, o visu kitu kur pasirodet tai labai faini tie vaikai.
Zaislai pas mus berniukiski net labai tai esu susipazinus su bakuganais, beibleidais, transformeriais ir t.t. ir ! pries kokus pora menesiu atrado vaikinas Lego, tai dabar irgi vienas is labai "veikianciu " zaislu.
Nieko sau dickiai spaliukai
Izabele kad ispuoooosta tutuu gerbeja?
Japoniene, o jau paneles ugis bet dabar madoj tokios aukstos, tai fain
Mes ne aukstos, bet vis i manekenes poza stojam - istreniruota
Izabele kad ispuoooosta tutuu gerbeja?
Japoniene, o jau paneles ugis bet dabar madoj tokios aukstos, tai fain
Mes ne aukstos, bet vis i manekenes poza stojam - istreniruota