QUOTE(Rasytce @ 2012 09 20, 13:06)
sakai nekokie atsiliepimai Vilkolakio?
o kas butent ten jums nepatiko? kaip desto, kaip elgiasi su vaikais? negasdink taip, nes kol kas tik geriausi ispudziai zinoma
ten vyks 2 val uzsiemimai, tai ten reik palikt vaikus ar galima dalyvaut ir tevams?
as turejau minti irgi del dailes studijos, jei mums nebutu susidelioje dienos savaites begyje, butume ieskoje dailes burelio irgi
gaila kad choreaografijos m-kloj nesusitikom, bet va su Saule is Yamahos, pameni?, kartu pasirodo papuolem
maniske tai visur visur nori, kur tik pasiulytum, ji visur nori, dar nebuvo tiap, kad kazkas nepatiktu, atsibostu, idomiai taip irgi sakyciau - jai visur gerai, kad tik veiksmo veiksmo
Tai ir eikit. Tikrai nieko nenoriu gasdinti. Dirba ten su vaikais, tik ju tokia gana griezta tvarka. Kas man irgi patinka siaip, o ne kaip koks balaganas. Bet... truputi gal jau isaugam is to. Ten grieztai teveliams neleidzia buti. Jei veluoji, tai oi gauna ten pastoviai pabambejimu. Jei praleidi kazkiek uzsiemimu jau irgi taip... Na mes kai lankem, kazkaip gavosi Gabriele nei vieno nepraleido. Ir zinai, jie ten ruosesi tam kalediniui pasirodymui, kaledinei sventei, Ir ateinam i pacia svente ir isvardina vaiku kurie sedes ant suoliuko kartu su tevais ir ziures, nes jie matai praleido dali uzsiemimu ir ju neleidzia dalyvauti . Nu siek tiek nustebau, bet... Tokia pas juos tavrka. Bet galetu is anksto pasakyti, kas vaidins, kas ziures, kas pyragus valgys ir pan. Nu kazkaip labai toks man kaip pazeminimas visu akyse pasirode. mano merginai tas negrese, bet kadangi tokios info nebuvo, man butu labai nesmagu jei taip ateini i svente, kas svarbiausia, ir suzinai, kad nedalyvauji pasirodyme. Oi vienas vaikas iki isteriju ten verke.
Kai ateini jie ten stovi jau laukia, pabandyk kojų nenusivalyti, pargrazina vaikus atgal, ir dar tevams pasako, oi tai jei teveliai nesivalo koju, ko is vaiku noreti?
Na ir finale pasakojo viena mama, kad jos mergaites lanke ne vienus metus, ir kazkaip sirgo ta menesi kai susimoketi erikejo, ir atejo i uzsiemima pavelavusios. Tai joms ziema, kai gana vesu buvo, liepe sedeti tas dvi valandas ant grindu ir neleido dalyvauti uzsiemime, mazdaug jums nepriklauso. Tai va cia tik siaip tokie mano pastebejimai, kas man siais laikais truputi nuostaba kelia. Na ir siaip tos ponios direktores pats tas poziuri sbiski pasenusiu nustatu. Bet siaip jo, vyskta ten tie uzsiemimai, grieztai viskas ten, gerai vaikams. O daugiau nieko ir negaliu pasakyti
) Nes juk tik atvesdavau ir ateidavau pasiimti.