Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

Laba laba,

100 metu biggrin.gif bet velgi metai bemaz prabego, bandom rodytis kaip pasikeitusios smile.gif

Ugio nedaug pas mus, kokie tik 110 gal, tiksliai senokai matavau, svorio - sveria pakankamai, kad nesiot jau yra ka veikt biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Sigitano @ 2012 09 19, 22:12)
SIemet lanko sokio studija, baseina, ir dailes studija. Zodziu uzsiemus kasdiena pilnai iki velaus vakaro smile.gif

tu kaip visad dar uzklasines veiklos sociai turi po darbo biggrin.gif saunuole smile.gif

siais metais, ir mes jau nusprendem turiningiau laika po darzo leist - lai lavinasi mergina. taigi lankom Yamaha klavisinius, Kauno choreaografijos mokykloj sokis ir vaidyba, bei Vilkolakio teatra, kuriuo esu begalo suzaveta, patenkinta ir isimylejus wub.gif dar buvom tik priemime, kuris vyko spektalio forma - vaikuciai nerealiai buvo sudominti, o ir veliau patys scenoj dalyvavo, o jau meno vadovai visi matomai stebejo is sono kaip jiems sekasi smile.gif labai labai patiko, tuolab kad lavins bemaz visas meno kryptis, ne tik kad aktorini, bet ir piesimas, darbeliu darymas, scenos sokiai ir pan. taigi esam pakankamai irgi uzsiemusios smile.gif o kad ir noras yra didelis viska lankyt, tai as jau paveziosiu kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2012 09 20, 12:04)
Laba laba,

100 metu biggrin.gif bet velgi metai bemaz prabego, bandom rodytis kaip pasikeitusios smile.gif

Ugio nedaug pas mus, kokie tik 110 gal, tiksliai senokai matavau, svorio - sveria pakankamai, kad nesiot jau yra ka veikt biggrin.gif

user posted image
tu kaip visad dar uzklasines veiklos sociai turi po darbo biggrin.gif saunuole smile.gif

siais metais, ir mes jau nusprendem turiningiau laika po darzo leist - lai lavinasi mergina. taigi lankom Yamaha klavisinius, Kauno choreaografijos mokykloj sokis ir vaidyba, bei Vilkolakio teatra, kuriuo esu begalo suzaveta, patenkinta ir isimylejus  wub.gif dar buvom tik priemime, kuris vyko spektalio forma - vaikuciai nerealiai buvo sudominti, o ir veliau patys scenoj dalyvavo, o jau meno vadovai visi matomai stebejo is sono kaip jiems sekasi smile.gif labai labai patiko, tuolab kad lavins bemaz visas meno kryptis, ne tik kad aktorini, bet ir piesimas, darbeliu darymas, scenos sokiai ir pan. taigi esam pakankamai irgi uzsiemusios smile.gif o kad ir noras yra didelis viska lankyt, tai as jau paveziosiu kaip nors biggrin.gif

Jo, mano irgi lankė Vilkolakį. Mane žavi jų spektakliai, bet pati sistema ten likusi biški tarybinė. Gal kažkas pasikeitė, gal jaunų žmonių atėjo, bet kai kurie jų opelgiai labai nustebino mane šiais laikais. Bet nieko gabrielė atlankė metus, jai patiko, patiko labiausiai tai tie darbeliai, nes be galo faina vadovė Jurga buvo. Tas aktorinis jai neitin, todėl paskui nusprendžiau leisti į dailės studiją tiesiog. O geras matai leidai į choerografiją tu. Būčiau gal ir aš įkalbėjus Patriciją, būtų gal ėjus su taviškę. Nes viena nenorėjo, ir niekaip nėjo, tai paskui nuėjo į Gijelę, nes ten draugės mergaitė ėjo.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 09 20, 12:23)
Jo, mano irgi lankė Vilkolakį. ......................

sakai nekokie atsiliepimai Vilkolakio? g.gif o kas butent ten jums nepatiko? kaip desto, kaip elgiasi su vaikais? negasdink taip, nes kol kas tik geriausi ispudziai zinoma smile.gif ten vyks 2 val uzsiemimai, tai ten reik palikt vaikus ar galima dalyvaut ir tevams?

as turejau minti irgi del dailes studijos, jei mums nebutu susidelioje dienos savaites begyje, butume ieskoje dailes burelio irgi smile.gif

gaila kad choreaografijos m-kloj nesusitikom, bet va su Saule is Yamahos, pameni?, kartu pasirodo papuolem biggrin.gif

maniske tai visur visur nori, kur tik pasiulytum, ji visur nori, dar nebuvo tiap, kad kazkas nepatiktu, atsibostu, idomiai taip irgi sakyciau - jai visur gerai, kad tik veiksmo veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2012 09 20, 13:06)
sakai nekokie atsiliepimai Vilkolakio?  g.gif o kas butent ten jums nepatiko? kaip desto, kaip elgiasi su vaikais? negasdink taip, nes kol kas tik geriausi ispudziai zinoma smile.gif ten vyks 2 val  uzsiemimai, tai ten reik palikt vaikus ar galima dalyvaut ir tevams?

as turejau minti irgi del dailes studijos, jei mums nebutu susidelioje dienos savaites begyje, butume ieskoje dailes burelio irgi smile.gif

gaila kad choreaografijos m-kloj nesusitikom, bet va su Saule is Yamahos, pameni?, kartu pasirodo papuolem biggrin.gif

maniske tai visur visur nori, kur tik pasiulytum, ji visur nori, dar nebuvo tiap, kad kazkas nepatiktu, atsibostu, idomiai taip irgi sakyciau - jai visur gerai, kad tik veiksmo veiksmo biggrin.gif

Tai ir eikit. Tikrai nieko nenoriu gasdinti. Dirba ten su vaikais, tik ju tokia gana griezta tvarka. Kas man irgi patinka siaip, o ne kaip koks balaganas. Bet... truputi gal jau isaugam is to. Ten grieztai teveliams neleidzia buti. Jei veluoji, tai oi gauna ten pastoviai pabambejimu. Jei praleidi kazkiek uzsiemimu jau irgi taip... Na mes kai lankem, kazkaip gavosi Gabriele nei vieno nepraleido. Ir zinai, jie ten ruosesi tam kalediniui pasirodymui, kaledinei sventei, Ir ateinam i pacia svente ir isvardina vaiku kurie sedes ant suoliuko kartu su tevais ir ziures, nes jie matai praleido dali uzsiemimu ir ju neleidzia dalyvauti . Nu siek tiek nustebau, bet... Tokia pas juos tavrka. Bet galetu is anksto pasakyti, kas vaidins, kas ziures, kas pyragus valgys ir pan. Nu kazkaip labai toks man kaip pazeminimas visu akyse pasirode. mano merginai tas negrese, bet kadangi tokios info nebuvo, man butu labai nesmagu jei taip ateini i svente, kas svarbiausia, ir suzinai, kad nedalyvauji pasirodyme. Oi vienas vaikas iki isteriju ten verke.
Kai ateini jie ten stovi jau laukia, pabandyk kojų nenusivalyti, pargrazina vaikus atgal, ir dar tevams pasako, oi tai jei teveliai nesivalo koju, ko is vaiku noreti? unsure.gif
Na ir finale pasakojo viena mama, kad jos mergaites lanke ne vienus metus, ir kazkaip sirgo ta menesi kai susimoketi erikejo, ir atejo i uzsiemima pavelavusios. Tai joms ziema, kai gana vesu buvo, liepe sedeti tas dvi valandas ant grindu ir neleido dalyvauti uzsiemime, mazdaug jums nepriklauso. Tai va cia tik siaip tokie mano pastebejimai, kas man siais laikais truputi nuostaba kelia. Na ir siaip tos ponios direktores pats tas poziuri sbiski pasenusiu nustatu. Bet siaip jo, vyskta ten tie uzsiemimai, grieztai viskas ten, gerai vaikams. O daugiau nieko ir negaliu pasakyti smile.gif) Nes juk tik atvesdavau ir ateidavau pasiimti.
Atsakyti
Sveikos gyvos,
O mes jau penkiamečiai, kiek pamenu Ritulės uogytės jau penkiametės ir kas ten po mūsų dar buvo ... tie pasiskubinę spaliukai.
Taigis. Vaikino ūgis 118 cm. Svoris 22 kg, dėvim 32 dydžio avalinę.
Esam iš aukštesnių (na ir mes su vyru ne žemi), labai myli mergaites, darželyje pagrinde su jomis ir žaidžia (nors tiesa šiuo metu „ant bangos“ yra policininkai, t.y. šautuvai, bananai ir t.t., tau jau čia su vyriška draugija aišku). Turi savo „moterį“ jau antri metai vieną ir tą pačią. Sakė gal prieš savaitę kad jau ir ženysis: „bus meilė, bus vaikai“ , o va vakar sakė kad vistik greičiausiai ieškosis kitos moters, nes ši prie jo daiktų lenda, bet kai MB paguodė kad visos moterys lenda prie vyrų daiktų, tai kaip ir persigalvojo.... Bet šiaip yra jautrus ir švelnus berniukas, esmėj jis gerietis nesukeliantis niekam – t.y. nei namuose, nei auklėtojoms darže didelių rūpesčių. Mamytukas šiaip juodas, visos problemos, paslaptys ir t.t. tik . Būrelių nelankom nes pas mus jų paprasčiausiai nėra tokio amžiaus vaikams. O aplamai tai labai ūkiškas ir darbštus- t.y. kažką dirbti gali visą dieną- na ten lauke, sode pvz., net aš pati stebiuosi- nei jam nuobodu nei jam tingisi, nei jam pabosta.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 21 rugsėjo 2012 - 07:45
Koks isauges Vainius bigsmile.gif Sveikinimai sutikus pirmaji jubilieju biggrin.gif 4u.gif

Keista skaityt jo charakterio bruozus ir buda, nes vis atminty iskyla tavo bedos, nerimai del jo isdykelisko budo biggrin.gif bet va kaip pasikeite vaikis, miela wub.gif
Atsakyti
sveikinimai šviežiai keptiems penkiamečiams 4u.gif
mūsų 20 kg ir 116 cm., batukai 29 dydžio.
darželyje lankom mankštą, daugiau nieko. Nesugebėtume logistikos sudėliot sad.gif
užtat jau ir jaunėlis darželį lankyt pradėjo, rytoj bandysim pietų miego palikt.
štai mano spaliukė, nors iš tiesų labiau lapkritinė
user posted image

dar turime naują šeimos narę wub.gif

laksto dabar mano viržiai naujai pasodinti po visą kiemą, vaikų visi rūbai iškandžioti, kroksus šiandien išmečiau suėstus doh.gif doh.gif doh.gif

štai kaltininkė Nikė, energinga ir žingeidi vokiečių aviganė

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

gražių kokių nuotraukų pridėjot smile.gif
Skaitau apie tuos būrelius, tai ir pavydas ima, ir nesuprantu - iš kur jūs laiko traukiat?
J. kažkaip daržely veiklos pakanka - eina į lipdybą ir karate. Tai tik vieną dieną "laisvą" turi. Noriu dar į baseiną vesti prie namų, bet per vėlai susigriebiau ir nebeliko laisvų vietų. Tai tenkinamės Vichy parku, bet norėčiau, kad trenerė užsiimtų ir išmokytų plaukti.

Ūgio nežinau, bet iki Vainiaus dar toli. Koja kažkur 29/30 turbūt.
Atsakyti
Sveiki gyvi,

Taigis sveikinimai visiems jubiliatams 4u.gif wub.gif

ko nieks nesirodot kaip svenciat pirmuosius jubiliejus? cool.gif Mes nepasididziuosim ir pasidemonstruosim ax.gif

Stai su kokia saunia draugu kompanija sventem wub.gif thumbup.gif

user posted image

Cia damuciu susiburimas svarbiu momentu, kaip reiktu pacia maziausiaja pagrazint biggrin.gif
user posted image

Na ir kaipgi tortas be zvakuciu . . .. . kurios netaip paprastai ir uzsipute - mamka sumane pajuokaut ir isdaiga iskrest - nupirkau neuzpuciamas, bet vistiek galu gale iveike jas biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
labas rytas smile.gif

sveikinimai visiems sukaktuvininkams 4u.gif modeliukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pasirodysim ir mes, kaip atšventėm smile.gif

jubilijatės tortas smile.gif
user posted image

jau 5-eri wub.gif
user posted image

vyko įmeškinimo ceremonija, renka širdelę meškiukui smile.gif visi turėjome priversti širdelę plakti, įpūsti meilės, vilties, tikėjimo. Po to visi svečiai rašė palinkėjimus, dėjo į meškiuką ir užsiuvo smile.gif 18-to gimtadienio dieną, bus galima ardyti ir skaityti linkėjimus wub.gif va kaip ilgai saugoti teks laugh.gif
user posted image

galvoja norą...tiksliau penkis biggrin.gif
user posted image

norai sugalvoti-žvakutės užpūstos...
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
gražios panos visos kokios biggrin.gif ir Violencės vaikai pasimatė, kaži kaip ji pati begyvena, ir ten Lauros mergaitė ta tamsia suknele? na panos panos, kaip ir klauso panelėms- gražios visos .... biggrin.gif O Gustė tokia meškutė lepečkutė atrodo biggrin.gif na esmėj minimum 7-metė o ne penkiametė...o kasos wub.gif o tortai abiejų wub.gif o sijonai panelių wub.gif wub.gif viskas super. Smagu pamatyti jus visus. lauksim kitų naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 10 15, 14:43)
gražios panos visos kokios  biggrin.gif  ir Violencės vaikai pasimatė, kaži kaip ji pati begyvena, ir ten Lauros mergaitė ta tamsia suknele? ........................

taip taip, ir Violence vaikai ir Lauros Elzyte dalyvavo pas mus wub.gif

siandien va einam Violence Deborytes 5-metuka svest thumbup.gif wub.gif as ne kiek dalyvausiu, kiek dirbsiu, meginsiu kuo graziau iamzint svente,nes vieta pasirinko tikrai pasakiska wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip musu bendradienis simpatija Kristijonas atsvente? mama tai kopia i mokslo aukstumas - saunuole ka ir besakyt smile.gif

Maciau FB ir Forget dukriuko gimsiuko akimirkas, grazu, miela, sventiska smile.gif .
Atsakyti