Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

vai kiek modeliukų gražuolių wub.gif
Partizane, labai graži fotosesija wub.gif
Atsakyti
Partizane, superinė fotosesija wub.gif thumbup.gif Gal kokia spec proga ją darėt?

Sigitano, gražios nuotraukos, o ir panelių didumas thumbup.gif Kur atostogavot? Ir kas tokias šukuosenas padarė? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2012 07 30, 16:07)
Partizane, superinė fotosesija  wub.gif  thumbup.gif  Gal kokia spec proga ją darėt?

Sigitano, gražios nuotraukos, o ir panelių didumas  thumbup.gif Kur atostogavot? Ir kas tokias šukuosenas padarė?  thumbup.gif

Maljorkoj, o sukuosenas ten juodaodes daro. Labai patogu, ilgai laiko, ir labai gerai, kad lasdien nereik sukuoti vaiku smile.gif
Atsakyti
Labai faini musu spaliukai 4u.gif ir sesytes, ir broliukai

Kazakada visos masiskai samdet siaulietes fotografes, gal galit parsyt ju telefona???
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2012 08 06, 09:49)
Labai faini musu spaliukai  4u.gif ir sesytes, ir broliukai

Kazakada visos masiskai samdet siaulietes fotografes, gal galit parsyt ju telefona???

Sveika,

jei vis dar reikia, tai Šiauliečių fotografų kontaktai yra ČIA 4u.gif

Kaip laikotes merginos? Ar laukiat rugsėjo? Maniškiai jau nori į darželį ax.gif Beja Rusnė vasarą pabaigė su sugipsuota ranka doh.gif Tai laukiam kol gipsą nuims.
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2012 08 22, 09:14)
jei vis dar reikia, tai Šiauliečių fotografų kontaktai yra ČIA   4u.gif

o jei, koks ten Kristijonas dar maziukas smile.gif

ir Izabele 4u.gif
ir Dominyka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 22 rugpjūčio 2012 - 09:28
Sveikos mamos,

Atsiprašau, kad taip įsibroviau į Jūsų temą.

Nežinau ar jau mąstėte apie Jūsų vaikučių mokyklinius reikalus. Kviečiu pamąstyti, nes gal keletas Jūsų susidursite su ta pačia problema, kaip ir aš. Mano vaikas gimęs 2006-12 mėn. pabaigoje. Visada maniau, kad vaiką į mokyklą norėsiu leisti, kai jam sukaks pilni 7 metai. Tačiau, kai jau priėjom prie "reikalo", pasirodo Lietuvoje įstatymiškai to padaryti neįmanoma. Anksčiau vaiką į mokyklą leisti galima, o vėliau ne. T.y. vaikas, kuriam tais kalendoriniais metais sukanka 7, privalo išeiti į mokyklą. Bandžiau kreiptis į įvairias instatncijas, bet toks jausmas, kad bandžiau galva pramušti mūrinę sieną.

Todėl kviečiu Jus jungtis ir pabandyti prisibelsti į atsakingų žmonių protus, kad įstatymas būtų vienodas visiems. Kad vaikas į mokyklą galėtų eiti brandus. Aš galbūt savo vaikui jau pavėlavau, Jūs gal dar suspėsite. Bandykime kažką pakeisti kartu Tema: noriu vaiką į mokyklą leisti vėliau.
Atsakyti
Ei, mergaitės, laba diena, su rugsėjo 1-aja, su atėjusiais ir ateisiančiais vaikų gimtadieniais. Nagi, prisiregistruokime visos naujai, papasakokim kiek paaugo vaikai per vasarą, kokio dydžio batus nešiojam, kaip gyvenam!
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 09 19, 21:45)
Ei, mergaitės, laba diena, su rugsėjo 1-aja, su atėjusiais ir ateisiančiais vaikų gimtadieniais. Nagi, prisiregistruokime visos naujai, papasakokim kiek paaugo vaikai per vasarą, kokio dydžio batus nešiojam, kaip gyvenam!

Sveika,
mano mergaite sveria 16,5 kg, yra 112cm ugio, nesioja 27 batu dydi smile.gif))
SIemet lanko sokio studija, baseina, ir dailes studija. Zodziu uzsiemus kasdiena pilnai iki velaus vakaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 09 19, 12:12)
Sveika,
mano mergaite sveria 16,5 kg, yra 112cm ugio, nesioja 27 batu dydi smile.gif))
SIemet lanko sokio studija, baseina, ir dailes studija. Zodziu uzsiemus kasdiena pilnai iki velaus vakaro smile.gif

cia jau po darzelio?
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2012 09 19, 22:14)
cia jau po darzelio?

Taip
Atsakyti
Sveikos, gal mane prisimenat ax.gif Mano Meda sveria 19 kg, 112 cm ugio ir nesioja 27 dydzio batus. Jokiu bureliu nelankom siemet, nes pakeitem gyvenamaja vieta ir jai taip stero labai daug ir apkrovimas darzelyje baisulingas, tai nebenoriu jokios veiklos beuzkrauti schmoll.gif
Atsakyti