mes irgi su ratukais važinėjam, mok air be ratuku, bet nedrasu, kur kieme ant žolės važinėjam be ratuku,
plaukt nemoka, bet su plaukimo ratu plaukia neblogai tai vis link mokėjimo, bet kada mokės neįsivaizduoju, net nemaniau kad gali jau mokėt, viena kad orai geri butu tai butum ir butum ežere graičiau išmoktu o kai tokie lietuviški orai...
per kur keliat foto? mano turimi nesigauna nesiregistravs o fotki kažko irgi pasikeitę nerandu kaip įkelt
QUOTE(Sparaxis @ 2012 07 17, 10:14)
Sveikos, oho, šaunuolė Dominyka. Bet čia turbūt mamkai labiau pagyros. Ar tėčiui? Mes tai nei skaitom, nei rašom, ta veikla neužsiimu išvis. Ir su dvirka su ratukais varinėja. Jau toks pas mus atsarguolis, tai nežinau net, kada be ratukų išmoks.
Vaikai kokie gražūs. Ir tokie dideli atrodo. Turbūt svetimi visada didesni, negu saviškiai.
Gal kas vaikus ir plaukt išmokinęs?
Vaikai kokie gražūs. Ir tokie dideli atrodo. Turbūt svetimi visada didesni, negu saviškiai.
Gal kas vaikus ir plaukt išmokinęs?
hehe, kas cia pakeite nika??? Prasom prisistatyti
Sveikos,
Poka na jau ir taip žentų neapsiginsi, o dar išdabinta mergaitė maniškio nuotraukos tai visos arba pakeliui į kaimą arba iš jo tai nepasipuošę...
aura, aš foto keliu per photobucketą, bet ten reikia vienąkartą prisiregistruot ir tada jungtis. dar galima per radikal.ru greitai ir paprastai, tik poto nemoku iš to psl panaikinti nuotraukų, tai pro ten vaikų nekeliu (nes po kiek laiko juk jas išvalau).
tai kaip vasarojat?
kaip atostogos?
Poka na jau ir taip žentų neapsiginsi, o dar išdabinta mergaitė maniškio nuotraukos tai visos arba pakeliui į kaimą arba iš jo tai nepasipuošę...
aura, aš foto keliu per photobucketą, bet ten reikia vienąkartą prisiregistruot ir tada jungtis. dar galima per radikal.ru greitai ir paprastai, tik poto nemoku iš to psl panaikinti nuotraukų, tai pro ten vaikų nekeliu (nes po kiek laiko juk jas išvalau).
tai kaip vasarojat?
kaip atostogos?
ačiū už pagyras
mokint menkai temokinom, pati labai norėjo ir daug dirbo tuo klausimu. Svarbiausia sužiūrėt, kad tamsiam kampe susikūprinus neskaitytų
plaukt moka tik be vandens - visiems giriasi, kad per gimnastiką darželyje plaukt išmoko ant kilimo
linkėjimai iš Bulgarijos - deja, komandiruotė
mokint menkai temokinom, pati labai norėjo ir daug dirbo tuo klausimu. Svarbiausia sužiūrėt, kad tamsiam kampe susikūprinus neskaitytų
plaukt moka tik be vandens - visiems giriasi, kad per gimnastiką darželyje plaukt išmoko ant kilimo
linkėjimai iš Bulgarijos - deja, komandiruotė
Sveikos
Vainiukas koks jau didelis vaikinukas
Ir Guste kokia panelytė su pūstu sijonėliu
Žadėjau žadėjau savo vaikiukus parodyti ir pradingau
Tai taisau padėti Prisistatom
Linksmuolis broliukas
ir pievų mergelė
Vainiukas koks jau didelis vaikinukas
Ir Guste kokia panelytė su pūstu sijonėliu
Žadėjau žadėjau savo vaikiukus parodyti ir pradingau
Tai taisau padėti Prisistatom
Linksmuolis broliukas
ir pievų mergelė
Vaine,
vaikinas koks rimtas ,
O pamaivos vaikai tikrai senai matyti, man rodos vyresnele dar trumpais plaukais buvo kai paskutini karta maciau.
Maniske nemoka plaukti, bet va siandien antra karta i plaukimo pamokele nuveziau, tai gal ismokins
vaikinas koks rimtas ,
O pamaivos vaikai tikrai senai matyti, man rodos vyresnele dar trumpais plaukais buvo kai paskutini karta maciau.
Maniske nemoka plaukti, bet va siandien antra karta i plaukimo pamokele nuveziau, tai gal ismokins
jungiames:
QUOTE(davule @ 2012 07 19, 21:38)
jungiames:
kokie žavūs baltaplaukiai jau man tokie plaukiukai tai šakės kaip gražu
Labai gražūs vaikai, Pamaivos panelė tai visai kaip modeliukas....
Kristijono nauja šukuosena?
Poka, maniškis taviškę tuoj pat įsimylėtų- jamsilpnybė ilgi plaukai....
Davulės vaikinas koks blondinukas, fainuolis... n esmėj kad ko neįžeisčiau nepaminėdama- na tikrai mūsų tie vaikai tikrai patys pačiausi ir geresnių nebėr
Poka, maniškis taviškę tuoj pat įsimylėtų- jamsilpnybė ilgi plaukai....
Davulės vaikinas koks blondinukas, fainuolis... n esmėj kad ko neįžeisčiau nepaminėdama- na tikrai mūsų tie vaikai tikrai patys pačiausi ir geresnių nebėr
QUOTE(vaivora193 @ 2012 07 23, 16:04)
Čia tėčio ekperimentas darbuotis mašinele