Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Rokė @ 2012 05 08, 08:57)
Kaip Jonukas auga ?Ar pešasi su sese?

Jonukas gerai. Ūgiu ir svoriu čia nuo visų milžinų atsilieka. Bet užtat labai gražus ir protingas biggrin.gif
Su sese sutaria, pešasi kažkiek, aišku. Bet iš esmės jie labai vienas kitą myli. Jie tokia tikra chebra, vienas už kitą. Ir tikrai labai džiaugiuosi, kad jie yra dviese. Žaidimų draugas visada šalia.

QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 10:21)
kaip mamų šventė raėjo darželiuose? maniškis tai atideklamavo gražu ir žiūrėt, nors iš pradžių jam baisiai juokas ėmė kai atėjo į "sceną" visa grupė, tai arba prukštė arba nosį krapštė (kai jaudinasi taip daro  doh.gif ) bet savo dalį atidirbo puikiai, šaunuoliai tie mūsų vaikai.

Pas mus bus šeimos šventė ryt. Ir aš gi eisiu du kartus, nes gi ir Jorė eina į darželį!!!!!!! Kameros ir fotikai kraunasi, servetėlių irgi įsidėsiu, nes susigraudinu vien tik pagalvojus apie tai, kaip ji daržely deklamuos biggrin.gif Į daržą eina be problemų, kol kas. Tik sakė, kad lauke brolį pamačius susigraudina. O ir brolis sakė, kad "man labai sunku sesę lauke matyt, nes jinai apsiverkia" smile.gif Tai va, meilė tarp jų. Tik kaip padaryt, kad kuo ilgiau jinai išsilaikytų.

O šiaip liuks, vaikai didei, abu eina į daržą. Tai truputų rankos atsirišo - vienu metu nuveži, vienu metu paimi. Praktiškai galiu trečią gimdyt biggrin.gif

Ei, atsiųskit man prisijungimą prie fotki.
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2012 05 09, 07:01)
Pasizvalgiau, ir savo viena imeciau biggrin.gif

Vainius tikrai kudas toks vaikas biggrin.gif

nekūdas nekūdas, tik taip atrodo gal , ypač paskutinėje foto kur baltinukai išsipešioję ir siauresnių džinsų....na koks kūdas- jei sveria kiek tu antroje klasėje biggrin.gif biggrin.gif šiaip labai normalus, kūdumo jokių ženklų nėra biggrin.gif
taviškius irgi apžiūrėjau, galvoju va su kažkokiu draugu/berniuku tavo panelės, poto galvoju pala pala, juk pas tave jie jau trys bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu gerai atrodo.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 19:33)
ir į mūsų albumiuką užeikit pasižvalgyt smile.gif

Užėjom apsižvalgėm .Tavo gražuolis visas vyras smile.gif ir marti nebloga biggrin.gif .Dukra kokia didelė panelė , į mamą panaši mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Charlize @ 2012 05 09, 10:21)

Praktiškai galiu trečią gimdyt biggrin.gif

bigsmile.gif tai nesnausk.Mergaitę(koks vardas blush2.gif ) nuo kiek metukų leidi į darželį ?
Atsakyti
o čia mielas kaimynas vos mano vaikystės namų nesupleškino:(

http://tv.lrytas.lt/...402631335242488
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 05 09, 10:21)
Į daržą eina be problemų, kol kas. Tik sakė, kad lauke brolį pamačius susigraudina. O ir brolis sakė, kad "man labai sunku sesę lauke matyt, nes jinai apsiverkia" smile.gif Tai va, meilė tarp jų. Tik kaip padaryt, kad kuo ilgiau jinai išsilaikytų.

wub.gif saldainiukai kokie wub.gif
šeimai net perpasakojau, taip sužavėjo tavo istorija apie broliuką ir sesutę. Tai Dominyka iškart užklausė, ar ilgi jūsų sesutės plaukai g.gif

maniškiai irgi gražiai sutaria, myli vienas kitą be proto, nors visą laiką kaunasi, zyzia, ėdasi... bet negali vienas be kito

o kad kuo ilgiau išsilaikytų tokia draugystė - turiu teoriją, kad vaikai išmoksta sutarti su broliais / seserimis iš tėvų. Kokį mato pavyzdį, taip ir elgiasi suaugę. Aš bent jau sau su broliu šitą taikausi - jis geriau su MB negu su manimi sutaria... nors vaikystėje labai vienas kitą mylėjome.

Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 10:21)
Žane, tavo mergaitės irgi gražiai velykiškai margos ir spalvotos, na gražu žiūrėt...o tai didžioji dar pačiulpena savo pirštuką? dar nenučiulpė (na esmėj nėra dar žymių)?

pirštui - nieko, bet vat sąkandis lyg ir nepatinka man. o šiandien kelionėj kaip tik šalia sedėjo vienas matyt kad stomatologas studentas, baisiai smagus ir malonus, puolė mus kalbinti pamatęs pirštuką, tai prigąsdino visokiom anomalijom, nu žo, dabar jau drausim rimčiau.

tai va, kelionė tai į Turkiją buvo. kaip myliu šitą kraštą negaliu. su visu jų maistu nacionaliniu, žmonių šiltumu, saule, jūra ir t.t. ir t.t.
vaikai mano ten buvo nuolatos kibinami bučiuojami liuliuojami kirkinami. jau taip jiems gražu, ypač mažuliukai tokie.
sesės prisimaudė, prisigaudė, prisisupo ir prisivalgė savo noru tiek mėsos, kiek čia nė pro jokius prašymus neįveiktų.
tik va sugįžus labai šalna namie.

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 05 08, 12:53)
ir man ji netarodo labai jau kuda, riebaliuku visur yra doh.gif  ax.gif

aha, sodink ant dietos ją

QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 13:49)
Mūsų batai 31 dydžio  biggrin.gif
riebalų neturime nei gramo, na moteriškas sudėjimas nuo vyriško vistik skiriasi 

maniškės irgi 30-31, kaip kokia pora. ir riebalų irgi mažai labai turi. apie 120 cm ir 19 kg. gal 19,5 kg, bet 20 nesiekia. nu reikia po Turkijos dabar pasvert hehe.

užtat mažoji visa į mane wub.gif pampučka burbuliučka. ir valgo valgo valgo ir dar prašo.

kai peržiūrėsiu nuotraukas, įdėsiu.
Atsakyti
Na mamukai ir tyla čia pas mus!
Ar žiūrėjot Euroviziją? Už ką sirgot, ką?

Kaip man patiko šianienos vasariškas lietutis, ach atgaiva mano augalams ir man smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mamytes, kurios turejot alergiskus vaikiukus, kaip jums sekesi gydytis - ar isaugot, kas padejo?
Dukra pradejo bert verysad.gif keli men bandom visokius tepalus, laikomes dietos pagal kraujo tyrima, o berimai pleciasi blyn....
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2012 06 11, 23:37)
Sveikos 4u.gif

Mamytes, kurios turejot alergiskus vaikiukus, kaip jums sekesi gydytis - ar isaugot, kas padejo?
Dukra pradejo bert verysad.gif keli men bandom visokius tepalus, laikomes dietos pagal kraujo tyrima, o berimai pleciasi blyn....

Jonukas buvo alergiškas kažkam, gal pieno produktams. Tai toks ir liko pabertas iki dabar. Kojytės tokios nešvelnios. Bet daugiau neberia. O pieno produktus naudoja.

O jums tą tyrimą darė tokį, kur su adatėlėm ranką bado?
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 06 13, 10:04)
Jonukas buvo alergiškas kažkam, gal pieno produktams. Tai toks ir liko pabertas iki dabar. Kojytės tokios nešvelnios. Bet daugiau neberia. O pieno produktus naudoja.

O jums tą tyrimą darė tokį, kur su adatėlėm ranką bado?

is venos krauja eme 36 alergenams, dar bandysim lopo tyrima, bet jam neisbertos odos reikia
Atsakyti
Davule, vargšiukės verysad.gif Kažkokia epidemija tų alergijų, kiek aplinkui žiūriu- alergijos alergijos....

na, tai ko dabar Charlė išsiregistravo...? kokius jus ten biznius sukate su tais išsiregistravimais/prisiregistravimais? paaiškinkit man tuo klausimu nesuprantančiai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 17 birželio 2012 - 14:58
Keičiu kailį, Vaivora biggrin.gif Žėk kokios gražios gėlytės dabar smile.gif
Atsakyti