QUOTE(Rokė @ 2012 05 08, 08:57)
Kaip Jonukas auga ?Ar pešasi su sese?
Jonukas gerai. Ūgiu ir svoriu čia nuo visų milžinų atsilieka. Bet užtat labai gražus ir protingas
Su sese sutaria, pešasi kažkiek, aišku. Bet iš esmės jie labai vienas kitą myli. Jie tokia tikra chebra, vienas už kitą. Ir tikrai labai džiaugiuosi, kad jie yra dviese. Žaidimų draugas visada šalia.
QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 10:21)
kaip mamų šventė raėjo darželiuose? maniškis tai atideklamavo gražu ir žiūrėt, nors iš pradžių jam baisiai juokas ėmė kai atėjo į "sceną" visa grupė, tai arba prukštė arba nosį krapštė (kai jaudinasi taip daro ) bet savo dalį atidirbo puikiai, šaunuoliai tie mūsų vaikai.
Pas mus bus šeimos šventė ryt. Ir aš gi eisiu du kartus, nes gi ir Jorė eina į darželį!!!!!!! Kameros ir fotikai kraunasi, servetėlių irgi įsidėsiu, nes susigraudinu vien tik pagalvojus apie tai, kaip ji daržely deklamuos Į daržą eina be problemų, kol kas. Tik sakė, kad lauke brolį pamačius susigraudina. O ir brolis sakė, kad "man labai sunku sesę lauke matyt, nes jinai apsiverkia" Tai va, meilė tarp jų. Tik kaip padaryt, kad kuo ilgiau jinai išsilaikytų.
O šiaip liuks, vaikai didei, abu eina į daržą. Tai truputų rankos atsirišo - vienu metu nuveži, vienu metu paimi. Praktiškai galiu trečią gimdyt
Ei, atsiųskit man prisijungimą prie fotki.