Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Partizanė @ 2012 05 07, 19:34)
ai, dičkė su pirštu, mazgė su tūta nesiskiria biggrin.gif
tai prašom ir savų įmest, ne tik kad pasižiūrėt biggrin.gif

Ohoho, nu negaliu nepakomentuot parašo smile.gif)) Och tu ispane!!!

Roke, sveikinimai! Kaip Ugnė reagavo?
Atsakyti
QUOTE(davule @ 2012 05 07, 18:54)
Sveikinimai Rokei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

imeskit slaptazodi kas nors ir man, noriu mergaiciu paziuret  ax.gif

Ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Charlize @ 2012 05 07, 22:26)
Ohoho, nu negaliu nepakomentuot parašo smile.gif)) Och tu ispane!!!

Roke, sveikinimai! Kaip Ugnė reagavo?

Ačiū , Ugnė gimus sesei suaugo .Be problemų išėjo miegot į kitą kambarį ,nors iki paskutinės minutės su manim miegojo ir niekaip nepavykdavo iškraustyt į kitą lovą (apie kitą kambarį išvis kalbų nebuvo).Labai myli sesutę , nebuvo jokių priešiškumų.Kiekvieną rytą ateina pagulėt su sese smile.gif .Kaip Jonukas auga ?Ar pešasi su sese?
Atsakyti
Sveikos,
Roke tavo Ugnytė kokia tvirta mergaitė (bent foto kiek matosi), na esmėj minkštutėlė tokia biggrin.gif Kaip gera dviems sesėms, gražu net žiūrėti. Aplamai kaip gerai yra dviems vaikams augti, ne vienam, kai pažiūriu į saviškius- atrodo ir amžiaus skirtumas nemažas (7 metai), ale kaip jiems vistik gerai kai jie du. na kai sesė į pasimatymus pradės lakstyti tai kaži ar tas brolis bebus reikalingas, bet dabar kai dar tik po kiemus laksto tai labai gerai- nors abu ir mušasi ir pešasi, erzinasi ir kitaip mamai nervus gadina biggrin.gif bet vienas be kito irgi nelabai gali biggrin.gif
įkelsiu saviškio foto kai namuose prisėsiu, nors nežinau ar turiu šviežesnių, bet bus gerai jei kas ir kelių mėnesių šviežumo biggrin.gif ...

Žane, tavo mergaitės irgi gražiai velykiškai margos ir spalvotos, na gražu žiūrėt...o tai didžioji dar pačiulpena savo pirštuką? dar nenučiulpė (na esmėj nėra dar žymių)?

kaip mamų šventė raėjo darželiuose? maniškis tai atideklamavo gražu ir žiūrėt, nors iš pradžių jam baisiai juokas ėmė kai atėjo į "sceną" visa grupė, tai arba prukštė arba nosį krapštė (kai jaudinasi taip daro doh.gif ) bet savo dalį atidirbo puikiai, šaunuoliai tie mūsų vaikai.
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 10:21)
Sveikos,
Roke tavo Ugnytė kokia tvirta mergaitė (bent foto kiek matosi), na esmėj minkštutėlė tokia  biggrin.gif Kaip gera dviems sesėms, gražu net žiūrėti. Aplamai kaip gerai yra dviems vaikams augti, ne vienam, kai pažiūriu į saviškius- atrodo ir amžiaus skirtumas nemažas (7 metai), ale kaip jiems vistik gerai kai jie du. na kai sesė į pasimatymus pradės lakstyti tai kaži ar tas brolis bebus reikalingas, bet dabar kai dar tik po kiemus laksto tai labai gerai- nors abu ir mušasi ir pešasi, erzinasi ir kitaip mamai nervus gadina  biggrin.gif bet vienas be kito irgi nelabai gali  biggrin.gif
įkelsiu saviškio foto kai namuose prisėsiu, nors nežinau ar turiu šviežesnių, bet bus gerai jei kas ir kelių mėnesių šviežumo  biggrin.gif ...

Žane, tavo mergaitės irgi gražiai velykiškai margos ir spalvotos, na gražu žiūrėt...o tai didžioji dar pačiulpena savo pirštuką? dar nenučiulpė (na esmėj nėra dar žymių)?

kaip mamų šventė raėjo darželiuose? maniškis tai atideklamavo gražu ir žiūrėt, nors iš pradžių jam baisiai juokas ėmė kai atėjo į "sceną" visa grupė, tai arba prukštė arba nosį krapštė (kai jaudinasi taip daro  doh.gif ) bet savo dalį atidirbo puikiai, šaunuoliai tie mūsų vaikai.

Tvirta ,bet nelabai minkšta biggrin.gif .Ūgis 114 ,sveria 26 ,turbūt lenkiam visus smile.gif .Tėvai tvirti biggrin.gif ir vaikai į tėvus.
Papildyta:
QUOTE(Rokė @ 2012 05 08, 10:28)
Tvirta ,bet nelabai minkšta  biggrin.gif .Ūgis 114 ,sveria 26 ,turbūt lenkiam visus  smile.gif .Tėvai tvirti  biggrin.gif  ir vaikai į tėvus.

Ugnytei gruodžio gale adenoidus išoperavo ir po operacijos 2 kg iškart prilipo .
Atsakyti
na ūgiu nelenkiat, bet svoriu tai neeešat biggrin.gif maniškis berods (nebepamenu ūgio tiskliai) apie 118 cm o svoris 21 kg. Aukštas maniškis...irgi į tėvus biggrin.gif
Atsakyti
mano Kristijonas 121 cm ir 23 kg smile.gif
Atsakyti
Kiek daug jusu vaikai sveria, Dominyka 17 kg sveria... ir man ji netarodo labai jau kuda, riebaliuku visur yra doh.gif ax.gif Ugis 112 cm, batu dydis 30 doh.gif doh.gif Batu dydziu nesiskundziam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 08 gegužės 2012 - 11:53
Sveikutės
http://private.fotki...a/dscf0540.html įmečiau pora foto vyresnėlio smile.gif
Atsakyti
Tajus koks didelis, ypač pirmoje foto bigsmile.gif

Mūsų batai 31 dydžio biggrin.gif

riebalų neturime nei gramo, na moteriškas sudėjimas nuo vyriško vistik skiriasi biggrin.gif biggrin.gif pas mus kaluai sunkūs, aplamai jis toks kaulėtas vaikas....

Ar yra kas eina pas logopedą? mes darže lankom logopedą (įsiprašėm jėga biggrin.gif , nes be 5 metų pas mus net neima). tai vat man įdomu jei kas lanko- ar užduota kažkokius pratimukus namuose daryti? nes mums nieko neužduoda, nieko nereikia ir man tos pamokos jų kartais labai "ant klaustuko"...na aišku ne specialsitė aš, bet kai pamenu kai pažistami savo vaiką vesdavo pas logopedą tai užduodavo ir "namų darbus", o dabar nieko....susitinkam dažnai su logopede , tiksliau prasilenkiam darže, gatvėje ir t.t. ir nėra nieko sakiusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora193: 08 gegužės 2012 - 12:56
Sveikos

Merginos, duokit ir man slaptazodi. Norim save parodyti ir i jus paziureti.

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 05 08, 11:53)
Kiek daug jusu vaikai sveria, Dominyka 17 kg sveria... ir man ji netarodo labai jau kuda, riebaliuku visur yra doh.gif  ax.gif Ugis 112 cm, batu dydis 30  doh.gif  doh.gif Batu dydziu nesiskundziam  doh.gif

Mano mergina sveria 18 kg (ir tikrai nera vieni kaulai, riebaliuku turi), ugis 110 cm, o va batu dydi priaugom 28 jau.

Atsakyti
ir į mūsų albumiuką užeikit pasižvalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 08, 09:33)
ir į mūsų albumiuką užeikit pasižvalgyt smile.gif

Pasizvalgiau, ir savo viena imeciau biggrin.gif

Vainius tikrai kudas toks vaikas biggrin.gif

Siaip tai kokie dideli jusu visi vaikai, maniske tik 106 cm ir 19 kg.

Nors labai gerai atsimenu is vaikystes, antroje klaseje, sverdavo mus vaikus, tai pala man 8 metai buvo, tai as sveriau 22 kg o mano drauge 17 , as taip nesusinepatoginau kad stora doh.gif .... vienzo pirma karta su svorio problema susiduriau biggrin.gif
Atsakyti