Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 18, 21:39)
Nu tai laimei maniškė jaunesnioji irgi jau senų seniausiai sysiu kaku pasiprašo ir jau senokai naktim be sauskelnių miega. Va nors kažkur gabūs hehe. Nors dičkė irgi gi išmoko anksti.

čia tai bent!
mūsų brolis piktybinis, kakot eina privačiai į kitą kambarį ir, aišku, į kelnes.
užtat sysaliuko dažniausiai pasiprašo. Nors visko būna, oi visko...
o pietų miegui ir nakčiai maunu pampasą, nors pabunda visuomet sausas. Bet jis dar be galo mėgsta eit pas sesę ar mus į lovą, pasiglaustyt, tada ir privaro.

užtat Dominyka skaito. Ne tai, kad paima knygutę ir visą pasaką perskaito, bet po kokį sakinį vienu prisėdimu pavaro, spausdintom ir rašytinėm. Paskui tingi, o aš ir neraginu. Jai pačiai labai įdomu.
Ir rašo gerai. Močiutėms ir draugėms Velykinių atvirukų prirašė.

Ir kosti. Kosti paskutinėm dienom irgi labai įspūdingai verysad.gif

o į mokyklą planuoju leist nuo 2014 rudens (parengiamąją nuo 2013).
Atsakyti
Sveikinu Jorę su vardadieniu 4u.gif Ir Jonuką tuo pačiu su sesės vardadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 04 23, 14:29)
Sveikinu Jorę su vardadieniu  4u.gif  Ir Jonuką tuo pačiu su sesės vardadieniu  4u.gif

Ačiū smile.gif Valio!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .Prisidedam prie visų sveikinimų.Pagaliau prisiruošiau įkelt į albumą nuotraukų.Ugnytė turi sesutę .Gimė sausio 20 d. smile.gif .Augam sveikos .
Atsakyti
QUOTE(Rokė @ 2012 04 28, 09:11)
Sveikos  4u.gif .Prisidedam prie visų sveikinimų.Pagaliau prisiruošiau įkelt į albumą nuotraukų.Ugnytė turi sesutę .Gimė sausio 20 d. smile.gif .Augam sveikos .

o kaip sveikinam! Dvi mergiotės - jėga!
Atsakyti
Sveikinimai Rokei, valio, šaunuolė mamytė 4u.gif ax.gif ax.gif . Kaip sesytę pavadinot?
Lėkčiau Ugnytės ir jos sesytės apžiūrėti, bet vat prisijungimų niekaip nebepamenu....gal galit kas į a.ž. priminti..? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 29, 21:28)
o kaip sveikinam! Dvi mergiotės - jėga!

Ačiū smile.gif .Tikrai,kad jėga ,esu labai laiminga smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(vaivora193 @ 2012 05 04, 14:15)
Sveikinimai Rokei, valio, šaunuolė mamytė 4u.gif  ax.gif  ax.gif . Kaip sesytę pavadinot?
Lėkčiau  Ugnytės ir jos sesytės apžiūrėti, bet vat prisijungimų niekaip nebepamenu....gal galit kas į a.ž. priminti..? biggrin.gif

Ačiū smile.gif.Sesutė Ievutė. Vainiukui linkėjimai nuo panelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Roke, kadangi tavo nuotraukos buvo įdėtos į public, aš permečiau į Private, nu, kad nematytų kiti.

vaivora, jei prasitrintum až dėžutę, galėč atsiųsti tau slaptažodį, nes dabar tai man rašo, kad pilna esi.

vos prisiminiau slaptažodį biggrin.gif

įmesiu ir savo mergiočių šiek tiek
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 05, 22:39)
Roke, kadangi tavo nuotraukos buvo įdėtos į public, aš permečiau į Private, nu, kad nematytų kiti.

vaivora, jei prasitrintum až dėžutę, galėč atsiųsti tau slaptažodį, nes dabar tai man rašo, kad pilna esi.
vos prisiminiau slaptažodį biggrin.gif

įmesiu ir savo mergiočių šiek tiek

Ačiū.Aš buvau pamiršus kaip išvis tas nuotraukas sukelt,bet netyčia radau instrukciją biggrin.gif Eisiu pažiūrėt mergaičių smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokė: 07 gegužės 2012 - 11:49
QUOTE(Rokė @ 2012 05 07, 12:49)
Ačiū.Aš buvau pamiršus kaip išvis tas nuotraukas sukelt,bet netyčia radau instrukciją  biggrin.gif Eisiu pažiūrėt mergaičių  smile.gif .

Labai gražios mergaitės ,vienodai papuoštos smile.gif .Mažoji su žinduku nesiskiria biggrin.gif .Ugnytė spjaudavo, o Ievutė nepaleidžia iš burnytės .Užtat lengva užmigdyt biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokė: 07 gegužės 2012 - 12:11

Sveikinimai Rokei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

imeskit slaptazodi kas nors ir man, noriu mergaiciu paziuret ax.gif
Atsakyti
ai, dičkė su pirštu, mazgė su tūta nesiskiria biggrin.gif
tai prašom ir savų įmest, ne tik kad pasižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti