Įkraunama...
Įkraunama...

Spaliukų stebukliukų tema

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 12, 22:12)
gali leisti į mokylką metais anksčiau. sako, kad pirmoj antroj klasėj jis skirtumo nepajunta, bet berods trečioj jam būna sunkiau, kažkuriame ten amžiuje atsiranda atitrūkimo rizika.
tačiau kiekvienas vaikas juk individualus, savaip.

aš ėjau metais anksčiau, nei man priklausytų, nieko. bet su pirmūnais nebuvau, skirtingai nei pilnais metais vyresnė klasiokė, kuriai jau viskas buvo ir taip aišku.

as tai 6 pradejau i mokykla, na tais laikais visi 6 pradejo biggrin.gif, bet skaiciua ir skaiciavau, tai man nebuvo kas veikti toje pirmoje klaseje....
tai as savo vaiko nelabai mokinu, ismoks dar kol reiks i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2012 04 12, 18:34)
Pamaivos Medutė pilnai skaito smile.gif

na, šaunuolė Medutė 4u.gif

Mano mama man vis "užsimena" - galėtumėt vaiką skaityti išmokinti ir pan biggrin.gif aš kažkaip ramiai į tai žiūriu - ateis laikas ir išmoks, jei matysiu norą, pamokysiu tikrai. Raidės daugmaž pažįsta. Nors pusseserės mergaitei šį mėn bus 4 ir jau skaito. Tai mano mamai neramu dėl to matyt kaip čia maniškė dar neskaito biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mes dar neskaitom ir net nebandom to daryt blush2.gif

mergos, o ko mūsų Partizanė žiūriu išsiregistravo iš SM? kaip čia dabar taip?
Atsakyti
QUOTE(vaivora193 @ 2012 04 16, 15:36)
Sveikos, mes dar neskaitom ir net nebandom to daryt  blush2.gif

mergos, o ko mūsų Partizanė žiūriu išsiregistravo iš SM? kaip čia dabar taip?

Jinai yra yra, ta mūsų draugė, kaip be jos biggrin.gif

Mes irgi neskaitom, bet kadangi Pamaivos Medutė jau skaito, tai ir aš pradėjau raides mokyt biggrin.gif
Nors iš tikro, tai aš visai dėl to nesijaudinu.

Beje, kada jūs planuojat leist spaliukus į mokyklą?
Atsakyti
Tai eis šešių metų, o spalį sueis 7. Nebent to testo neišlaikytų, kur reikia laikyti, jei nori anksčiau leisti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2012 04 17, 15:32)
Tai eis šešių metų, o spalį sueis 7. Nebent to testo neišlaikytų, kur reikia laikyti, jei nori anksčiau leisti.  hihihi.gif

tAI KAD NEANKSCIAU GAUNASI. i MOKYKLA EINAMA PAGAL GIMIMO METUS, IR MUMS PRILLAUSYS TADA KAI BUS 6 METAI, O SPALI SUSEIS 7. o KAS JAU GIMES SAUSI, TIEMS JAU PRIKLAUSO EITI KITAIS METAIS.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 04 17, 15:44)
tAI KAD NEANKSCIAU GAUNASI. i MOKYKLA EINAMA PAGAL GIMIMO METUS, IR MUMS PRILLAUSYS TADA KAI BUS 6 METAI, O SPALI SUSEIS 7. o KAS JAU GIMES SAUSI, TIEMS JAU PRIKLAUSO EITI KITAIS METAIS.

Ne, nu aš galvojau, kad gal bus tokių, kur 5 leis. Nes mano uošviai tai keistai numykia, kad "septynių??????"
Tai ne, blin, penkių leisiu savo pupuliuką.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laaabai seniai bebuvau užsukusi į šitą temukę blush2.gif maniau jau jos nebėra blush2.gif O pasirodo dar ir kaip yra, ir vaikučių spėjau pamatyt bigsmile.gif Kokie visi žavūs wub.gif , kokie visi dideli bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2012 04 17, 20:47)
Sveikos  4u.gif
Laaabai seniai bebuvau užsukusi į šitą temukę  blush2.gif  maniau jau jos nebėra  blush2.gif  O pasirodo dar ir kaip yra, ir vaikučių spėjau pamatyt  bigsmile.gif  Kokie visi žavūs  wub.gif , kokie visi dideli  bigsmile.gif

Labas labas, tu čia mums dantų neužkalbinėk, prie reikalo iš karto biggrin.gif

Tai kaip išmokei Medutę skaityt???? Pasakėles prieš miegą pati pasiskaito? biggrin.gif
Šaunuolė, spėju, čia tavo įdirbis didžiausias.

Na ir šiaip, kaip gyvenat? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 04 18, 07:47)
Labas labas, tu čia mums dantų neužkalbinėk, prie reikalo iš karto biggrin.gif

Tai kaip išmokei Medutę skaityt???? Pasakėles prieš miegą pati pasiskaito? biggrin.gif
Šaunuolė, spėju, čia tavo įdirbis didžiausias.

Na ir šiaip, kaip gyvenat? smile.gif

Čia jos noras, ne mano. rolleyes.gif 3jų metų ji pradėjo klausinėti kur kokia raidelė, 3.5 metų žinojo jau visas raideles. Galvoju, reikia bandyti nupirkti Zylutę, mokės dėlioti žodžius ar ne.
user posted image
Niu ir kasdien vis prašydavo, kad skaitytume tą zylutę. Po truputį, po truputį ir įvaldėm mes ją smile.gif Dabar kur tik mato užrašus, ten ir skaito. smile.gif "Ledinuką" pradėjom skaityti. Bet aš jos neverčiu, kada pati paprašo, tada ir skaitom mirksiukas.gif
Šias užduotėles be problemų atlieka http://www.ziburelis...p=priemone&id=4
O šiaip, ačiū, gerai gyvenam. Baletą Meda lanko, šokius lanko, yamahą lanko, darželį lanko lotuliukas.gif Nuo rudens darban šutinsiu, tai nežinau, kaip bus su užsiėmimais. smile.gifO brolis šaunuolis tai dar nieko nemoku rimto, tai nebesigirsiu, užteks pirmai pradžiai biggrin.gif Aj, niu tik kaku moka jau seniai pasiprašyti biggrin.gif sysiu dar ne biggrin.gif Bet jau reikės dirbti ir ta linkme biggrin.gif
Įmesiu nuotraukų vėliau, dabar lekiu darželin smile.gif
Iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva: 18 balandžio 2012 - 15:21
QUOTE(Charlize @ 2012 04 17, 17:18)
Ne, nu aš galvojau, kad gal bus tokių, kur 5 leis. Nes mano uošviai tai keistai numykia, kad "septynių??????"
Tai ne, blin, penkių leisiu savo pupuliuką.

Tai, kad siais laikais turbut 5-riu niekas ir nepriimtu i pirma klase lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai laimei maniškė jaunesnioji irgi jau senų seniausiai sysiu kaku pasiprašo ir jau senokai naktim be sauskelnių miega. Va nors kažkur gabūs hehe. Nors dičkė irgi gi išmoko anksti.

O jei rimtai, tai dičkė neskaito, ale va per atvelykį iš deduko grįžo su pasveikinimu "christos vaskries" v istinu vaskries biggrin.gif hehe. štai kokie mes gudrūs.

juokauju. visi vaikai gudrūs. bože ir taip auga staigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 18 balandžio 2012 - 20:40