Sveikos , buvau prie sm pas bureja , tam salone .... nu galiu pasakyt dar tokioje nesmaoneje nesu buvus koma kazkokia, visko klausineja ir visi mano atsakymai buvo ne . Geriausia tai pradzia buvo , sako moteris turejo mirti bet ji isgyveno , man kazkaip pasigirdo kad sako mire , sakau taip (istikruju mire nesenai ) paskui sako va matau kad ji nemire , isgyveno , tai jau galvoju viskas aisku kur patekau o kuo toliau tuo graziau .. teva infarktas istiks , mama insultas , as nutrenksiu zmogu , pusbrolis avarija padarys , pati susirgsiu ir t.t. zodziu juoko doze visai dienai gavau
QUOTE(Agnul @ 2012 03 12, 21:56)
Sveikos , buvau prie sm pas bureja , tam salone .... nu galiu pasakyt dar tokioje nesmaoneje nesu buvus koma kazkokia, visko klausineja ir visi mano atsakymai buvo ne . Geriausia tai pradzia buvo , sako moteris turejo mirti bet ji isgyveno , man kazkaip pasigirdo kad sako mire , sakau taip (istikruju mire nesenai ) paskui sako va matau kad ji nemire , isgyveno , tai jau galvoju viskas aisku kur patekau o kuo toliau tuo graziau .. teva infarktas istiks , mama insultas , as nutrenksiu zmogu , pusbrolis avarija padarys , pati susirgsiu ir t.t. zodziu juoko doze visai dienai gavau
Man ir teko pas ta "geraja" bureja prie SM lankytis As lygiai taip pat buvau apklausinejama, o kai i visus klausimus gavo atsakymus - NE, tada sako, tai ko tu cia atejai?
QUOTE(Agnul @ 2012 03 14, 16:03)
o man sake jei taip nera tai tada bus sako turi teises sakau taip , sako padarysi avarija ar tai zmogu nutrenksi, nu va tokia smulkmena net baisu istikruju paliko , o ji sako smulkmena, bet veju mintis tokias
Ner ko galvoj laikyt tokiu jos nesamoniu
QUOTE(Kiddos @ 2012 03 15, 15:02)
Sveikutes merginos, o kokios nuomones apie ja Vera, Gegužių g., tel. 8 41 552030
Ankstesnėse temose reikia paskaitynėt
Bet jei neturi kur dėt pinigų eik, o šiaip dėmesio nėra verta persona...
QUOTE(Rupestinga @ 2012 03 15, 15:33)
Ankstesnėse temose reikia paskaitynėt
Pritariu 100% .
O tai kuri vienareiksmiskai butu verta demesio bureja Siauliuose, a?
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 16, 11:47)
Pasikliauti savo nuojauta labiau ir patiketi savo jegomis, nereiks jokiu bureju
QUOTE(Rupestinga @ 2012 03 16, 11:18)
Pasikliauti savo nuojauta labiau ir patiketi savo jegomis, nereiks jokiu bureju
Cia jau ne i tema visiskai
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 16, 12:26)
Cia jau ne i tema visiskai
i tema...kai savy nesusigaudom, lekiam pas bureja... Kazkada lekiau ir as, daba kartais pasidelioju pati ir pasiklaiuju tik savimi
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 16, 10:47)
Rima
Visos kitos...