Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(Naine45 @ 2014 02 16, 22:54)
visada tik rusiškai?nes aš rusiškai nemoku  doh.gif

tada, manau, neverta, nes nesuprasit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naine45 @ 2014 02 16, 23:54)
visada tik rusiškai?nes aš rusiškai nemoku  doh.gif

Paskambinkit ir pasakykit,kad nemokate rusiskai,ar galetu lietuviskai,man atrodo,kad ji moka lietuviskai,aisku ,jai lengviau rusiskai.
Atsakyti
Sveikos
Gal žinote apie būrėja, nužiūrėjimo nuėmimą Galina-Loreta. Ačiū

Papildyta:
Sveikos
Gal žinote apie būrėja Šiauliuose Loreta -Galina.
Atsakyti
Zinau kad yra gera bureja Siauliuose kazkur salia akropolio, kazin kuri cia, pirmam psl matau ir Geguziu gatveje ir Dainu...
Atsakyti
QUOTE(Geltona * @ 2014 02 16, 23:27)
jei ne vien smalsumo vedama norit nueiti, o yra rimta problema ir reikia pagalbos, tai ( mano nuomone) tik pas Tatjaną eikit - labai nuoširdi moteriškė, tik ji kalba rusiška. Tel. 867418541.

Sveikos, neesu lankiusis, ką reikia sakyt paskambinus? kiek mokat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2014 04 18, 09:21)
Sveikos, neesu lankiusis, ką reikia sakyt paskambinus? kiek mokat?  blush2.gif

Mokame 20lt. O kai paskambini klausti reikia kada gali priimti. Butinai pasiauskite laiptines kodo ir aisku tikslaus adreso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoKoLedine @ 2014 04 18, 09:21)
Sveikos, neesu lankiusis, ką reikia sakyt paskambinus? kiek mokat?  blush2.gif

Zinoma,Tatjana puiki,bet as lyginu su Tatjana ir Rima...,buvau nustebusi , buvau pas Tatjana,ir... ta pacia diena, laike valandos,nuejau pas Rima,samoningai uzsiregistravau pas abi,buvo idomu ..ir buvau maloniai nustebinta,kad beveik zodis zodin abi vienodai kalbejo
.Tai va ...cia mano nuomone...
Atsakyti
Ka manot apie Rasa,ar tiesa sako?
Atsakyti
QUOTE(Naine45 @ 2014 05 23, 20:23)
Ka manot apie Rasa,ar tiesa sako?

Skaito iš užrašiukų... Tai kažkaip man viskas įtariai... ir aš taip galėčiau įtikinamiau atrodytų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios gal zinot kiek dabar ima Rasa ( is dainu g)? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif gal galite kas nors Rimos kontaktus parašyti ax.gif (ar čia tas pats telefono Nr. kur pirmame temos puslapyje nurodytas ax.gif )Ir kokia dabar kaina ax.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2014 06 09, 09:18)
4u.gif  gal galite kas nors Rimos kontaktus parašyti ax.gif (ar čia tas pats telefono Nr. kur pirmame temos puslapyje nurodytas ax.gif )Ir kokia dabar kaina  ax.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif

telefonas tas pats, ima 20lt.
Atsakyti