Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(Nele2005 @ 2013 03 28, 12:53)
Vera, Gegužių g.25-17,kodas173. tel. 8 41 552030

Sveiki, esu pas jus forume naujoke, ilgai skaitinejau sia temuke ir susigundziau nueit pas rasa, gal kas galetumete jos kontaktus i az ikelt, buciau labai dekinga

Beje esu buvusi pas bureja pries kokius 10 metu, maniau kas visiskai nusisneka, bet pasirodo daug tiesos pasake, tik gaila jos kontaktu nepasilikau o ir pas jus neuzsimenama apie ja. Gal visgi kas buvo aukstabalio gatveje, zinau kad penkiaauksti ir 5 a. daugiau nieko nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneta3 @ 2013 04 04, 19:25)
Sveiki, esu pas jus forume naujoke, ilgai skaitinejau sia temuke ir susigundziau nueit pas rasa, gal kas galetumete jos kontaktus i az ikelt, buciau labai dekinga
Beje esu buvusi pas bureja pries kokius 10 metu, maniau kas visiskai nusisneka, bet pasirodo daug tiesos pasake, tik gaila jos kontaktu nepasilikau o ir pas jus neuzsimenama apie ja. Gal visgi kas buvo aukstabalio gatveje, zinau kad penkiaauksti ir 5 a. daugiau nieko nepamenu smile.gif

Rasa-telef.867241694-dainu39a-15 kodas38
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 05 balandžio 2013 - 17:15
QUOTE(Nele2005 @ 2013 03 28, 12:53)
Vera, Gegužių g.25-17,kodas173. tel. 8 41 552030

Gyvenu gretimoj laiptinej, bet niekada neteko lankytis biggrin.gif O gal vertetu ? : ))) Kuo ji buria, kokie mazdaug ikainiai? Ar pozityvi persona ar visko galima isgirsti?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 04 05, 19:03)
Gyvenu gretimoj laiptinej, bet niekada neteko lankytis  biggrin.gif  O gal vertetu ? : ))) Kuo ji buria, kokie mazdaug ikainiai? Ar pozityvi persona ar visko galima isgirsti?

Labas,as lankiausi pas ja...,skonio reikalas...,man nepatiko,nors daug teigiamu atsiliepimu...
Atsakyti
Labas,
esu čia naujokė. Gyvenime esu duobėje ir noriu susirasti gerą būrėją ar bioenergetiką Šiauliuose, kuris galėtų nuimti "užburimą". Kad esu kažkada apkerėta patvirtino ir Rima.
Pagelbėkite jei galit.
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2013 04 05, 18:11)
Rasa-telef.867241694-dainu39a-15 kodas38

Valerija, Tilzes 61-13 duru kodas27, telefonas 864860174
Prie tomo kavines,toj pacioj pusej kur tomo kavine ,tuoj pat uz tomo kavines stovi namas ,iejimas is kiemo puses .Gal apie sita kalbate?...
Atsakyti
QUOTE(Nele2005 @ 2013 04 27, 12:42)
Valerija, Tilzes 61-13 duru kodas27, telefonas 864860174   
Prie tomo kavines,toj pacioj pusej kur tomo kavine ,tuoj pat uz tomo kavines stovi namas ,iejimas is kiemo puses .Gal apie sita kalbate?...

Esu buvusi pas ją, vėjus kalba, klausia ir laukia patvirtinimo...niekas neišsipildė...tik pinigai į balą... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 04 05, 19:03)
Gyvenu gretimoj laiptinej, bet niekada neteko lankytis  biggrin.gif  O gal vertetu ? : ))) Kuo ji buria, kokie mazdaug ikainiai? Ar pozityvi persona ar visko galima isgirsti?

Neverta eiti ir be reikalo pinigus išleist info, kurią gali rast internete...ji turi prisitraukusi info iš interneto ir skaito...kokia nauda...tik visa jos info iš rusiškų tinklalapių...ir labai daug rusiškai kalba, o lietuvių kalba jos skurdoka, kad suprastum esmę... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2013 05 13, 10:13)
Esu buvusi pas ją, vėjus kalba, klausia ir laukia patvirtinimo...niekas neišsipildė...tik pinigai į balą... smile.gif
Papildyta:
Neverta eiti ir be reikalo pinigus išleist info, kurią gali rast internete...ji turi prisitraukusi info iš interneto ir skaito...kokia nauda...tik visa jos info iš rusiškų tinklalapių...ir labai daug rusiškai kalba, o lietuvių kalba jos skurdoka, kad suprastum esmę... 4u.gif

cia apie Viera,tai tikra tiesa,veju vejai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 14 gegužės 2013 - 14:13
Sveikos, moterys smile.gif Esu girdejusi, kad pietiniame yra viena bureja, ji gyvena Gegužių gatvėje, link tos pusės, kur yra nuklonas. Tai va, gal kuri zinote jos kontaktus (tel. nr.) ? Skubiai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2013 05 30, 09:48)
Sveikos, moterys smile.gif Esu girdejusi, kad pietiniame yra viena bureja, ji gyvena Gegužių gatvėje, link tos pusės, kur yra nuklonas. Tai va, gal kuri zinote jos kontaktus (tel. nr.) ? Skubiai reikia smile.gif

Labas prieš dieną, buvau pas Vera, nu patiko... pora valandu kalbejo... gavau naudingų patarimu... pasake iš praeities, ateitį nuspejo įdomiai... žiurėsiu kaip pildysis, rekomenduoju... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainie2636: 14 birželio 2013 - 16:02
Sveikos merginos, gal žinot kokią būrėją Joniškyje?
Atsakyti
Skubiai reikia Rimos kontaktu... Uzsiregistravau, bet nezinau kur eiti... blush2.gif
Atsakyti