Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(simsiuke @ 2013 01 21, 22:08)
As pati ne karta buvau pas Tatjana ,man ji super  thumbup.gif

O kur ji gyvena? koks tel? Lietuviškai ji supranta?
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2013 01 22, 14:46)
O kur ji gyvena? koks tel? Lietuviškai ji supranta?

dubijos ir ezero g. kampe, skaitosi dubijos g. ji supranta lietuviskai, bet kalba rusiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2013 01 22, 14:28)
dubijos ir ezero g. kampe, skaitosi dubijos g. ji supranta lietuviskai, bet kalba rusiskai 4u.gif

o gal telefoną kas žino? blush2.gif Jei ne čia tai į a.ž.

nu radau tel. tikiuos nepasikeites blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 22 sausio 2013 - 14:51
QUOTE(simsiuke @ 2013 01 21, 22:08)
Sveikos, ar esat kuri buvusi pas bureja priesais senases kapines kur gyvena ezero gatvej? Stambi pagyvenusi moteriske.Tik nezinau jos vardo .Kokie atsiliepimai? As pati ne karta buvau pas Tatjana ,man ji super  thumbup.gif

buvau ir pas ja 2 kartus, tikrai galiu pasakyti viska pataike 100 proc. zinoma, reikia nepamirsti, kad esame patys savo gyvenimo kalviai
Papildyta:
Kas liecia bureja Rima, tai pas ja buvau 2 kartus, tikrai pasake tiesos daug, kad ir pasake, jog masina vyro "nurakalios" taip ir pasake, sako lai nestato masinos bet kur..ir kaip tycia po menesio vyras veze vaika i darzeli, ten ryte baisiai nera kur masinos pastatyti, sako sukau sukau ratus aplink darzeli ir pastate prie konteineriu, o netoli garazai tokie, sako kaip nujausdamas neramia sirdimi nuvedziau vaika i grupe, gryzo veidrodelis pavogti, lemputes, susisuko greitai ten kazkas.... na, laukiu ivykio kovo men. jei issipildys, pasakysiu mirksiukas.gif
na, o mete vyrui mano kortas, tai visiska netiesa pasake, gal visgi reikia zmogaus kad butu ja priesais sedetu, apie kita- ji sunkiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2013 01 23, 10:41)
buvau ir pas ja 2 kartus, tikrai galiu pasakyti viska pataike 100 proc. zinoma, reikia nepamirsti, kad esame patys savo gyvenimo kalviai
Papildyta:
Kas liecia bureja Rima, tai pas ja buvau 2 kartus, tikrai pasake tiesos daug, kad ir pasake, jog masina vyro "nurakalios" taip ir pasake, sako lai nestato masinos bet kur..ir kaip tycia po menesio vyras veze vaika i darzeli, ten ryte baisiai nera kur masinos pastatyti, sako sukau sukau ratus aplink darzeli ir pastate prie konteineriu, o netoli garazai tokie, sako kaip nujausdamas neramia sirdimi nuvedziau vaika i grupe, gryzo veidrodelis pavogti, lemputes, susisuko greitai ten kazkas.... na, laukiu ivykio kovo men. jei issipildys, pasakysiu  mirksiukas.gif
na, o mete vyrui mano kortas, tai visiska netiesa pasake, gal visgi reikia zmogaus kad butu ja priesais sedetu, apie kita- ji sunkiai  g.gif

Viskas gerai ir apie kita,kurio siuo metu nera pas ja,reikia,kad ji butu maciusi ta zmogu,...tai mano isitikinimu,atitikimu ka ji pranasavo..
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 01 21, 23:08)
Sveikos, ar esat kuri buvusi pas bureja priesais senases kapines kur gyvena ezero gatvej? Stambi pagyvenusi moteriske.Tik nezinau jos vardo .Kokie atsiliepimai? As pati ne karta buvau pas Tatjana ,man ji super  thumbup.gif

Taip ,as pas ja t.p. buvau,na ,gal kam ir pataiko,nuspeja,as turiu apgailestauti..,vejas laukuose...(priesais senases kapines )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 24 sausio 2013 - 14:11
QUOTE(Nele2005 @ 2013 01 24, 15:10)
Taip ,as pas ja t.p. buvau,na ,gal kam ir pataiko,nuspeja,as turiu apgailestauti..,vejas laukuose...(priesais senasias kapines )

Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2013 01 22, 16:37)
o gal telefoną kas žino?  blush2.gif  Jei ne čia tai į a.ž.

nu radau tel. tikiuos nepasikeites  blush2.gif

Gal galite man tatjanos tel nr. parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2013 02 22, 10:06)
Gal galite man tatjanos tel nr. parasyti?

867418541
Atsakyti
Sveiki.
buvau aš ir pas Rimą, ir pas Rasą. Vieną dieną nuėjau pas vieną, kitą dieną pas kitą.
Rezultatas- bereikalingai išleisti pinigai. Maža to, kad abi kalbėjo skirtingai, tai absoliučiai nieko nepateikė apie praeitį, dabartį. Na, apie ateitį dar nieko negaliu pasakyti, žiūrėsiu, ar pildysis. Tik žinau vieną, kad abi apie ateitį visiems kalba vienodai- pinigai, turtai, verslas, naujas darbas arba paaukštinimas, pirkiniai, kelionės, mirtis būtinai nors viena ir pan.
Nebeisiu. Paeksperimentavau ir baigta.
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kuri turite burėjos Veros Šiauliuose kontaktinius duomenis? Labai labai reikia..
Atsakyti
QUOTE(neringuciuke @ 2013 03 23, 03:56)
Sveikos mamytės, gal kuri turite burėjos Veros Šiauliuose kontaktinius duomenis? Labai labai reikia..

Vera, Gegužių g.25-17,kodas173. tel. 8 41 552030
Atsakyti