Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(RASYTA @ 2012 12 06, 06:47)
Sveikos merginos . Liepos men. buvau pas vera , tai pildosi . Sake ,kad bus darbe kazkokie pakitimai darbe del finansiu taip ir buvo , pakele alga . po to sake turesi kazkur nuo spalio men laidotuves , eilini karta kaip prasidejo tai uzvakar atlikau 3 laidotuves . Dabar lauksiu kitus dalykus kada isipildys

o kiek pas ja kainavo?? kiek laiko bure?
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2012 12 06, 09:19)
o kiek pas ja kainavo?? kiek laiko bure?

sveikutes, bure kazkur valanda laiko ,kainavo 15lt.
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2012 12 09, 22:12)
sveikutes, bure kazkur valanda laiko ,kainavo 15lt.

Hjei nėr kur pinigų dėt, tai keliaut pas Vera ir telieka lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek db pas rima kainuoja?
Atsakyti
Sveikutes. Zinot eilini karta vel pildosi , pasirodo tikrai turesiu nuosava busta , ji buvo sakiusi , kad cia kur gyvenam ilgai neapsistosim , jau per pusmeti laikotarpiu turesim savo busta . Valio
Atsakyti
QUOTE(RASYTA @ 2013 01 15, 10:25)
Sveikutes. Zinot eilini karta vel pildosi , pasirodo tikrai turesiu nuosava busta , ji buvo sakiusi , kad cia kur gyvenam ilgai neapsistosim , jau per pusmeti laikotarpiu turesim savo busta . Valio

čia Rimos pranašystės pildosi? rolleyes.gif

O mes ėjom su drauge pas Rimą, ta prasme ne kartu, skirtingom dienom, bet papasakojo vos ne žodis žodin tą patį.... Tai arba mūsų gyvenimai vienodi wub.gif arba ji pievas skiedė doh.gif bet apie praeitų metų pabaigą tai nugrybavo.... Buvo ir mirtį ir avariją išpranašavus, ačiū Die nei vieno nei kito nebuvo.... ax.gif
galvoju smalsumo vedama nueiti vėl pas ją, tik nepriskambinu dar jai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2013 01 15, 12:25)
čia Rimos pranašystės pildosi?  rolleyes.gif

Rašo, kad pas Verą buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2013 01 15, 12:21)
Rašo, kad pas Verą buvo mirksiukas.gif

aišku smile.gif
Atsakyti
Esu buvusi ir pas Rimą ir pas Rasą tuo pačiu metu prieš metus. Tai abi pasakė praktiškai tą patį, ax.gif ir beveik visi dalykai išsipildė mėnesių tikslumu... Ypač blogi susidėliojo taip kaip minėjo. doh.gif Tik keletas dalykų vis kažkur plaukioja... Todėl mėnesį atgal buvau pas abi būrėjas (pažiūrėti ar užsimins apie dalykus, kurie dar neišsipildė, ar taip ir liks užmarštyje) ir vėl jos pasakė tą patį,ką buvo minėjusios anksčiau ir kas jau turėjo įvykti... Nesutampa tik laikas.. Ar kam nors yra šios būrėjos suklydusios laiko atžvilgiu? 4u.gif O gal tie dalykai taip ir liks neišsipildę ar laikas kažkokiu būdu vis ir nusikėlinės? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ar esat kuri buvusi pas bureja priesais senases kapines kur gyvena ezero gatvej? Stambi pagyvenusi moteriske.Tik nezinau jos vardo .Kokie atsiliepimai? As pati ne karta buvau pas Tatjana ,man ji super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simsiuke @ 2013 01 21, 23:08)
Sveikos, ar esat kuri buvusi pas bureja priesais senases kapines kur gyvena ezero gatvej? Stambi pagyvenusi moteriske.Tik nezinau jos vardo .Kokie atsiliepimai? As pati ne karta buvau pas Tatjana ,man ji super  thumbup.gif

O Tatjana kalba lietuviškai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2013 01 21, 22:43)
O Tatjana kalba lietuviškai?  rolleyes.gif

Ne ,nekalba.Bet jei rusiskai supranti ,tai ji super.
Atsakyti