Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(Kirste @ 2012 11 26, 12:20)
Ar kas buvote pas ją? mano vieni pažįstami ja rekomendavo kaip gerą burėją. Reiktų pabandyti ...gal  g.gif

Bent jau čia niekas nesigyrė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 11 26, 12:30)
Bent jau čia niekas nesigyrė... 4u.gif

Na tada as parasysiu smile.gif Vaziavom trys bobutes ir visoms pasake praeiti teisinga,dabarti taip pat,o ateiti... suzinosim veliau ar pildysis lotuliukas.gif buris triju rusiu kortomis,ziuri ranku linijas ir dar pagal gimimo data kompiuteryje ziuri,kad zvaigzdes lemia.Man labai tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2012 11 29, 11:26)
Na tada as parasysiu smile.gif Vaziavom trys bobutes ir visoms pasake praeiti teisinga,dabarti taip pat,o ateiti... suzinosim veliau ar pildysis lotuliukas.gif buris triju  rusiu kortomis,ziuri ranku linijas ir dar pagal gimimo data kompiuteryje ziuri,kad zvaigzdes lemia.Man labai tiko ir patiko smile.gif

Čia pas Justiną kiek pamenu Mažeikiuose ji, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 11 30, 08:54)
Čia pas Justiną kiek pamenu Mažeikiuose ji, ar ne?  g.gif

Taip Justina iš Mažeikių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirste: 30 lapkričio 2012 - 11:20
QUOTE(Niobe @ 2012 08 07, 19:17)
Elena, Mažeikiai. Tel.nr 861450813. Kaina 40lt. Gerai nuspėja darbo, sveikatos, mokslo sritis. Tai panelei, kuri davė jos kontaktus, Elena nepataikė meilės srityje, jai nutiko visiškai priešingai  rolleyes.gif

Aš iš savo patirties galiu rekomenduoti MD narę Anathema. Jai per Skype reikia nusiųsti tik savo foto, neklausia nei vardo, nei metų, nieko. smile.gif Ir pataiko gan nemažai, dėl ateities dar matysim. O kaina labai padori 10lt, kitos net 7lt temokėjo. Ji dėlioja kortas, Taro atrodo, su pagr. temom kaip dabartis, dabartiniai lūkesčiai, ko nesitikite, artima, tolima ateitis.

Rašiau tai narei, sakė, kad 30lt g.gif g.gif
Buvau pas tą Feliciją. Vėėėėėjai, vien klausimai ir kvaili teiginiai, į kuriuos mano atsakymai buvo "ne". O ateitis kaip ir daugeliui, viskas abstrakčiai. Dar su vaikinu išsiskyrėm ir nepasakė to smile.gif
Rytoj lekiu pas Rasą dainų gatvėje smile.gif Parašysiu kaip kas, mamai tai labai patiko.
Dar kažkada pas Nijolę buvau Ežero g., tai 100proc viskas išsipildė. Nesuprantu, visoms vėjus šneka, o man viskas labai greit išsipildė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZefyriuX: 30 lapkričio 2012 - 22:33
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 11 30, 22:32)

Rytoj lekiu pas Rasą dainų gatvėje smile.gif Parašysiu kaip kas, mamai tai labai patiko.
Dar kažkada pas Nijolę buvau Ežero g., tai 100proc viskas išsipildė.
Nesuprantu, visoms vėjus šneka, o man viskas labai greit išsipildė g.gif

as pas sitas irgi noreciau nueit smile.gif

pas Nijole kirba nueit, vien del to, jog atrodo, kad jinai gtretimame name gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo mintimis apie Rima.Man ji vienintele apie ,kuria galiu pasakyti labai teigiamai.Kalba labai tiksliai ,aiskiai,yra labai tolerantiska,galima paklausti konkreciai ka nori suzinoti,galima paprasyti,kad dar karta perziuretu.Man pildosi 100%.Paziuri,ar ,tai sakykime paburia ir apie kita zmogu..,apie seimos nari,.Kaina padidejusi truputeli,tai 20Lt.,bet pigiau kazin kur yra..Na,vienintelis nepatogumas,kad uzsiregistraves turi palaukti keleta dienu...Tai mano pastebejimai ,kelis kartus apsilankius pas ja.
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 11 30, 23:32)
Rašiau tai narei, sakė, kad 30lt  g.gif  g.gif
Buvau pas tą Feliciją. Vėėėėėjai, vien klausimai ir kvaili teiginiai, į kuriuos mano atsakymai buvo "ne". O ateitis kaip ir daugeliui, viskas abstrakčiai. Dar su vaikinu išsiskyrėm ir nepasakė to smile.gif
Dar kažkada pas Nijolę buvau Ežero g., tai 100proc viskas išsipildė. Nesuprantu, visoms vėjus šneka, o man viskas labai greit išsipildė g.gif

Panelės nebrašykit Anathemai. Ji labai daug norinčių susilaukia, tai jau gavau pylos nuo jos, kad paviešinau jos būrimus. Sakė nebespėja visai todėl nebeburia. O kaina tai kiekvienam žmogui skiriasi, taip ji pati paaiškino..
Atsakyti
Va db galvoju.. buvau pas rima kovo menesio pradzioje smile.gif ir dar niekas, NIEKAS neissipilde biggrin.gif bure jinai man kas bus po metu, po penkiu doh.gif o kas turejo but artimiausiu metu - nieko nepasake biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nele2005 @ 2012 12 02, 13:44)
Noriu pasidalinti savo mintimis apie Rima.Man ji vienintele apie ,kuria galiu pasakyti labai teigiamai.Kalba labai tiksliai ,aiskiai,yra labai tolerantiska,galima paklausti konkreciai  ka nori suzinoti,galima paprasyti,kad dar karta perziuretu.Man pildosi 100%.Paziuri,ar ,tai sakykime paburia ir apie kita zmogu..,apie seimos nari,.Kaina padidejusi truputeli,tai 20Lt.,bet pigiau kazin kur  yra..Na,vienintelis nepatogumas,kad uzsiregistraves  turi palaukti keleta dienu...Tai mano pastebejimai ,kelis kartus  apsilankius pas ja.

kiek kartu per siuos metus buvai pas rimA?
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2012 12 04, 13:40)
Va db galvoju.. buvau pas rima kovo menesio pradzioje smile.gif ir dar niekas, NIEKAS neissipilde biggrin.gif bure jinai man kas bus po metu, po penkiu doh.gif o kas turejo but artimiausiu metu - nieko nepasake biggrin.gif
Papildyta:

kiek kartu per siuos metus buvai pas rimA?

Matote,kaip nevienodai..,man labai pataiko,gal ,kaip sakoma atitinka bio laukai,simet buvau 3-is kartus,nes turejau problemu,paskutini karta idomu buvo ar pamatys mano bedas..,taip pamate,buvau l. nustebusi,nes pasake ,kad ruosiuosi i kelione..,vakaryksciai buvau nusipirkusi bilieta skrydziui,tai va...
Atsakyti
Merginos reikia pagalbos,gal zinot kuri ar yra siauliuose koks bioenergetikas?
Atsakyti
Sveikos merginos . Liepos men. buvau pas vera , tai pildosi . Sake ,kad bus darbe kazkokie pakitimai darbe del finansiu taip ir buvo , pakele alga . po to sake turesi kazkur nuo spalio men laidotuves , eilini karta kaip prasidejo tai uzvakar atlikau 3 laidotuves . Dabar lauksiu kitus dalykus kada isipildys
Atsakyti