Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(Gytarė @ 2012 09 13, 21:14)
, Pit
Teresė Varanavičienė

Čia ta pati, kuri mergelės Marijos vardu ant policininkų, sulaikiusių jos sūnų už automobilių vagystes, prakeiksmus siunčia? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 27, 16:31)
Čia ta pati, kuri mergelės Marijos vardu ant policininkų, sulaikiusių jos sūnų už automobilių vagystes, prakeiksmus siunčia? laugh.gif

Ta pati biggrin.gif Ir aš apie ją pagooglinau, tai baisi moteris manau, jei jau dedasi tokia būrėja, o žmones prakeikia dar... g.gif
Atsakyti
Man patys pareigūnai pasakojo, ką ji išdarinėjo hihihi.gif
Atsakyti
Kambariokė šiandien pasipasakojo, kad sekmadienį buvo pas būrėją Rasą. Nežinau, ar čia toji pati, kur pradiniam psl parašyta, kur ale buria savam ratui. biggrin.gif

Žodžiu buvo labai patenkinta, sakė bent jau praeitis atitiko ir daug tiesos pasakė. Būrė įvairiais būdais, taro, palei gimimo datą, iš delno.. smile.gif Kaina buvo 30lt. Moteris apie 50 metų.

Ar gali būt ta pati? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2012 11 05, 19:42)
Kambariokė šiandien pasipasakojo, kad sekmadienį buvo pas būrėją Rasą. Nežinau, ar čia toji pati, kur pradiniam psl parašyta, kur ale buria savam ratui. biggrin.gif

Žodžiu buvo labai patenkinta, sakė bent jau praeitis atitiko ir daug tiesos pasakė. Būrė įvairiais būdais, taro, palei gimimo datą, iš delno.. smile.gif Kaina buvo 30lt. Moteris apie 50 metų.

Ar gali būt ta pati? smile.gif

jei geguziu g. tai tapati, esu buvus pries metus ar daugiau, tai kazkiek tiesos pasake, issipilde
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2012 11 06, 01:10)
jei geguziu g. tai tapati, esu buvus pries metus ar daugiau, tai kazkiek tiesos pasake, issipilde

rasa Dainų g. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 11 06, 13:49)
rasa Dainų g.  ax.gif

o tai kokia tada geguziu gatveje ten beveik paciam gale uz akropolio? mokejau kiek pamenu 30, kortom, is rankos ir pagal gimimo datas turi katina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2012 11 06, 14:53)
o tai kokia tada geguziu gatveje ten beveik paciam gale uz akropolio? mokejau kiek pamenu 30, kortom, is rankos ir pagal gimimo datas turi katina biggrin.gif

Vera 4u.gif
Atsakyti
buvau pas vera bet man nepatiko
gal kas zino tel kur dainu gatvej gyvena? aciu
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2012 11 11, 00:36)
buvau pas vera bet man nepatiko
gal kas zino tel kur dainu gatvej gyvena? aciu

Man taip pat pas Vera nepatiko,o telef.Dainu g-veje: 867241694
Atsakyti
gal kas zinote Dainu gatveje gyv.burejos tikslu adresa,telefona zinau,bet adreso neturiu..,aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 16 lapkričio 2012 - 11:21
QUOTE(doviler @ 2012 08 09, 15:16)
sveikos, merginos, pasidalinu čia būrėjos Justinos kontaktais 861145007.  4u.gif
Kaina pas ją - 30 lt

Ar kas buvote pas ją? mano vieni pažįstami ja rekomendavo kaip gerą burėją. Reiktų pabandyti ...gal g.gif
Atsakyti