QUOTE(Browny @ 2012 08 29, 20:17)
Ka jus manote apie internetines burejas, pvz.: Ugnyte ir kt.?
Mergaitės mokosi, praktika reikalinga Bet kad viskuo tikėt ir patikėt, tai manau renkasi pats žmogus...arba jis lieka patenkintas išgirsta informacija, arba neišgiirdo ko tikėjosi...
Sveikos:)
ziuriu dalinates patirtimi apie burejas.
Galiu ir as pasidalinti - esu atradusi tokia bureja Marija.
Ji siuo metu priima Tilzes 36
Tikrai verta demesio. Buna, kad ji isvyksta i Panevezi ar dar kazkur, tai reikia tartis.
Tel. 867591797
Tikrai verta demesio. Buna, kad ji isvyksta i Panevezi ar dar kazkur, tai reikia tartis.
Tel. 867591797
QUOTE(mok123 @ 2012 08 31, 21:09)
Sveikos:)
Tel. 867591797
Tel. 867591797
Papasakokit plačiau
Kokia kaina, kuom buria, ar daug tiesos pasako?
QUOTE(Niobe @ 2012 09 02, 12:48)
Iš kart prie reikalo
QUOTE(Niobe @ 2012 09 02, 12:48)
O man įdomu,ar jūs norit išgirst tiesą, ar norit išgirst tik tai kas jums patogu?
QUOTE(-AUJA- @ 2012 09 03, 12:43)
O man įdomu,ar jūs norit išgirst tiesą, ar norit išgirst tik tai kas jums patogu?
Aš už tiesą. Bet tiesiai šviesiai viską sakančių būrėjų mažai, tik kartą su tokia susidūriau. O visos kitos mala tą patį: baigsi mokslus, ištekėsi, verslas, pinigai. Į tokias kalbas nekreipiu dėmesio, čia ir taip aišku, kad kažkas panašaus gyvenime vis tiek nutiks.
Gal kas zinote Tanios telefona, pasidalinkite
QUOTE(-AUJA- @ 2012 09 03, 12:43)
Be abejo, kad visos nori išgirsti tai, kas patogu. Tada nusiramina ir toliau gražiai sau gyvena
sveikos. gal kartais zinot treses(zinau ja is kalbu,kaip motery kuri gydo) kontaktus adresa?
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2012 09 12, 16:14)
sveikos. gal kartais zinot treses(zinau ja is kalbu,kaip motery kuri gydo) kontaktus adresa?
Teresė Varanavičienė, Pitmiškio g., 3 -7, Šiauliai, tel. 8 684 43963.
Sveiki
patirties pas burejus beveik neturiu. viena kart buvom su drauge pas bureja, jei Korsako g. tik viena tera tai matyt pas Rima ar Rita buvo mums apie 20m, jau nai atrodem tai dar ir paklause ar 18m turesim zodziu niekas neissipilde o kalbejo tai kaip su mazais vaikais, mazdaug susidesit su bloga kompanija ( kaip komiom moksleivem), vagystes ir t.t.
o kita drauge, kuriai tiek pat metu, bet buvo tokia stamboka, atrode vyresne, tai jai sake kad ir vaikus 2 ar 3 turi (nors logiska kad 20m tikrai neturejo ir dar tiek ).
na ejom ant durniaus tai kazko ir nesitikejom, tik norejau pamatyti kaip tai vyksta.
o dabar domiuosi ar niekas negirdejo apie Almina? ji gal skaitytusi astrologe, nes reikia gimimo datos, taip pat prispauzdina kruva lapu. kalbasi gal kokias 2val. su tavim. reikia susitarti is anksto. susitikineja ne namie, o paskiria vieta, dazniausiai kavinese. ja zinau tik is matymo. tokia moteris blondine. ar niekas nebuvo pas ja? berods apie 100lt kainuoja
patirties pas burejus beveik neturiu. viena kart buvom su drauge pas bureja, jei Korsako g. tik viena tera tai matyt pas Rima ar Rita buvo mums apie 20m, jau nai atrodem tai dar ir paklause ar 18m turesim zodziu niekas neissipilde o kalbejo tai kaip su mazais vaikais, mazdaug susidesit su bloga kompanija ( kaip komiom moksleivem), vagystes ir t.t.
o kita drauge, kuriai tiek pat metu, bet buvo tokia stamboka, atrode vyresne, tai jai sake kad ir vaikus 2 ar 3 turi (nors logiska kad 20m tikrai neturejo ir dar tiek ).
na ejom ant durniaus tai kazko ir nesitikejom, tik norejau pamatyti kaip tai vyksta.
o dabar domiuosi ar niekas negirdejo apie Almina? ji gal skaitytusi astrologe, nes reikia gimimo datos, taip pat prispauzdina kruva lapu. kalbasi gal kokias 2val. su tavim. reikia susitarti is anksto. susitikineja ne namie, o paskiria vieta, dazniausiai kavinese. ja zinau tik is matymo. tokia moteris blondine. ar niekas nebuvo pas ja? berods apie 100lt kainuoja