na ka as jau po burejos Rimos.
kaip zmogus patiko,kaip bureja ir nieko..siaip nemazai pataike...ziuresime kaip viskas pildysis toliau...noreciau kad pildytusi nes gan neblogai isbure
QUOTE(escada* @ 2012 08 19, 12:14)
na ka as jau po burejos Rimos.
kaip zmogus patiko,kaip bureja ir nieko..siaip nemazai pataike...ziuresime kaip viskas pildysis toliau...noreciau kad pildytusi nes gan neblogai isbure
o kokios dabar eiles pas ja ? idomu kada priimtu
QUOTE(Osera @ 2012 08 19, 12:59)
o kokios dabar eiles pas ja ? idomu kada priimtu
zinok nzn,sake lyg eiles iki menesio galo
Labas vėlyvas vakaras Taigi, išnaršiau visą internetą ir neradau to, ko ieškojau. Galbūt kuri nors man padėsite.
Ką gi, maždaug prieš pusmetį būvau pas tokį būrėją Šiauliuose. Dėl susitikimo tarėsi draugė, o dabar jo kontaktų nebeturime ;/ Pasakė be galo daug tiesos. Dabar esu šiokioje tokioje aklavietėje, taigi norėčiau pas jį apsilankyti, tačiau nerandu jokių jo kontaktų. Tas vyriškis už 30 litų išbūrė keliomis rūšimis kortų, sudarė gyvenimo kreivę, iš delno nusakė mano sveikatos sutrikimus (ir niekur nenuėjo į lankas). Tada jis mus priėmė audinių salone, antrame aukšte. Tas salonas yra šalia dvaro turgavietės, ant kampo, prie sankryžos, tačiau jį sunku rasti ten.. Taigi, gal dar kuri būrėtės pas jį ir turite kokius kontaktus? http://remis.sig.lt/ Čia jo internetinis puslapis.
Ką gi, maždaug prieš pusmetį būvau pas tokį būrėją Šiauliuose. Dėl susitikimo tarėsi draugė, o dabar jo kontaktų nebeturime ;/ Pasakė be galo daug tiesos. Dabar esu šiokioje tokioje aklavietėje, taigi norėčiau pas jį apsilankyti, tačiau nerandu jokių jo kontaktų. Tas vyriškis už 30 litų išbūrė keliomis rūšimis kortų, sudarė gyvenimo kreivę, iš delno nusakė mano sveikatos sutrikimus (ir niekur nenuėjo į lankas). Tada jis mus priėmė audinių salone, antrame aukšte. Tas salonas yra šalia dvaro turgavietės, ant kampo, prie sankryžos, tačiau jį sunku rasti ten.. Taigi, gal dar kuri būrėtės pas jį ir turite kokius kontaktus? http://remis.sig.lt/ Čia jo internetinis puslapis.
QUOTE(Malizia @ 2012 08 21, 02:17)
Labas vėlyvas vakaras Taigi, išnaršiau visą internetą ir neradau to, ko ieškojau. Galbūt kuri nors man padėsite.
Taip ,puslapis gana idomus ir daug ka sakantis,bet as neradau jokios uzuominos apie kontaktus,manau nemoku ieskoti,lauksime gabesniu ,kurios atras kontaktus.
Tuoj eisiu pro šalį, pažiūrėsiu
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 21, 14:57)
Tuoj eisiu pro šalį, pažiūrėsiu
Gal klystu,bet man atrodo,kad tos audiniu parduotuves nebera,cia toje vietoje turguje ,kur buvo komisas,mazdaug..
Na ka ir as noriu del Rimos pasisakyti. Nzn ar ta pati cia rima, gal kuri galesite patvirtinti. Ji pries pora metu Vilniuje bande isitvirtinti, tokia moteris is stuomens ir ir liemens, trumpais plaukais, daug snekanti, ar neklystu? Nes zinau kad ji Siauliuose gyveno ir dabar gyvena. Buvau pas ja Vilniuje, aisku kaina buvo 50lt, net keista skaityti, kad Siauliuose tik 15. Bet man ji pasake labai daug tiesios apie mano vidinius isgyvenimus, ko nieks nezinojo, ko jai bandziau nerodyti, daug geru patarimu dave, visaip bande padeti, ir mes kalbejom geras pora val, bure visaip, ne tik taro kortomis, numerologija ir pan, idomu ar cia ta pati, nes esu buvusi pas daug bureju, bet tik ji tikrai kele pasitikejima, labai patiko ir tikrai reiktu atvaziuociau ir i siaulius, jei cia ji.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 26, 16:33)
Tikrai ne apie Rimą kalbate
aisku, na lb gaila
QUOTE(Baltute2 @ 2012 08 26, 18:06)
aisku, na lb gaila
Manau kalbėjote apie Rasą, ji buria Taro kortomis, numerologija užsiima, ir ji aukšta, stambaus sudėjimo - ir išstomens ir iš liepmens... Šiualiuose ji kiek pamenu ima 30 Lt.
QUOTE(Rupestinga @ 2012 08 27, 06:23)
Manau kalbėjote apie Rasą, ji buria Taro kortomis, numerologija užsiima, ir ji aukšta, stambaus sudėjimo - ir išstomens ir iš liepmens... Šiualiuose ji kiek pamenu ima 30 Lt.
Nea, ten tikrai Rima, ji apie numerologija ir knyga parasiusi. Gal tiesiog tu Rimu Siauliuose ne viena, ji nera labai auksta bet tokia moteris su kiausais, negraziai skamba, bet cia geraja to zodzio prasme.