Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

O as buvau pas Rima bureja neperseniausiai, tai zinokit visiskai nieko nepataike, nei apie seneliu nei apie tevus ir t.t. Begalo nusivyliau ja.... Tiek briedu pripasakojo kad baisu, kad turiu 2berniukus, nors yra 2mergaites, kad senelius palaidosiu greitu laiku, nors ju jau seniai nebera, nu zodziu, visiskai nieko tikslaus,tik bande iskvosti apie seima ir artimuosius, o kai ka pasako ziuri i mano reakcija. Dar kas keisto ji pasake, kad is mano reakcijos neimanoma suprasti kokia siandien politine padetis nes ji nieko neismato is mano mimiku... Gal cia tik man taip, nezinau...
Atsakyti
O aš nusivyliau Justina iš Mažeikių schmoll.gif

Nele2005 gal jau bandėt pas narę Anathema burtis?
Atsakyti
na ka apie rima isgirdau ir is savo draugiu.taip pat sako gera.
isbandysiu ir as rolleyes.gif
jau uzsirasiau pas ja.
Atsakyti
QUOTE(Niobe @ 2012 08 07, 18:17)
Aš iš savo patirties galiu rekomenduoti MD narę Anathema. Jai per Skype reikia nusiųsti tik savo foto, neklausia nei vardo, nei metų, nieko. smile.gif Ir pataiko gan nemažai, dėl ateities dar matysim. O kaina labai padori 10lt, kitos net 7lt temokėjo. Ji dėlioja kortas, Taro atrodo, su pagr. temom kaip dabartis, dabartiniai lūkesčiai, ko nesitikite, artima, tolima ateitis.

Sudomino. O kaip ją susirasti g.gif Gal galite smulkiau AŽ. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vingiliauskiene @ 2012 08 16, 12:54)
O as buvau pas Rima bureja neperseniausiai, tai zinokit visiskai nieko nepataike, nei apie seneliu nei apie tevus ir t.t. Begalo nusivyliau ja.... Tiek briedu pripasakojo kad baisu, kad turiu 2berniukus, nors yra 2mergaites, kad senelius palaidosiu greitu laiku, nors ju jau seniai nebera, nu zodziu, visiskai nieko tikslaus,tik bande iskvosti apie seima ir artimuosius, o kai ka pasako ziuri i mano reakcija. Dar kas keisto ji pasake, kad is mano reakcijos neimanoma suprasti kokia siandien politine padetis nes ji nieko neismato is mano mimiku... Gal cia tik man taip, nezinau...

As buvau pas Rima korsako gatvej, man ji viska pasake tiksliai, ir net dabar pildosi jos ismestu kortu reiksmes. Ir nera brangininke tik 10lt ima.
Man ji patiko...

Tai kaip suprasti nuomonė pasikeitė,ar atmintis šlubuoje?

Man asmeniškai Rima daug tiesos pasakė ,ir kiek pažystamu ėjo visiems pataikė,tai aš už ja kol kitos neatsirado geresnės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2012 08 16, 23:37)
As buvau pas Rima korsako gatvej, man ji viska pasake tiksliai, ir net dabar pildosi jos ismestu kortu reiksmes. Ir nera brangininke tik 10lt ima.
Man ji patiko...

Tai kaip suprasti nuomonė pasikeitė,ar atmintis šlubuoje?

Man asmeniškai Rima daug tiesos pasakė ,ir kiek pažystamu ėjo visiems pataikė,tai aš už ja kol kitos neatsirado geresnės mirksiukas.gif

as kai Rimai pasukau ,sake kad 15 lt.na bet cia nedaug tepabrango.
laukiu nesulaukiu susitikimo su ja
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2012 08 16, 19:36)
Sudomino. O kaip ją susirasti g.gif  Gal galite smulkiau AŽ. Ačiū 4u.gif

Ačiū atsakiusiai 4u.gif
Atsakyti
labas

o kokie atsiliepimai apie sias g.gif

Sigita Janušienė, Tilžės g. 107 - 21 kab.

Aldona iš Mažeikių, susitikimai vyksta Daukanto 69,
Atsakyti
QUOTE(xx+xx @ 2012 08 16, 19:36)
Sudomino. O kaip ją susirasti g.gif  Gal galite smulkiau AŽ. Ačiū 4u.gif

ir aš norėčiau informacijos kaip ją surasti 4u.gif
Niobe, o kodėl nusivylėt Justina?
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2012 08 18, 13:34)
ir aš norėčiau informacijos kaip ją surasti  4u.gif
Niobe, o kodėl nusivylėt Justina?

Visoms, kas susidomėjo Anathema
Su ja susitarsit kada išburs, kaina apie 10lt, tartis geriau iš anksto, nes gali tekti ir palaukti kelias dienas, turėti reikia naują nuotrauką, kur viena pati esat.

Justina nepatiko, nes daug kur nepataikė. Ir labai blaškėsi per būrimą su savo reikalais, bei pamiršus buvo mūsų susitartą laiką, tai teko vos ne valandą pralaukti. Net mano metus apskaičiuodama, kai bražo tą gyvenimo kreivę, pasendino 10 metų. schmoll.gif

! 
Iš žinutės buvo pašalinti asmeniniai kito žmogaus kontaktai, kurie buvo paskelbti be jo sutikimo.

Jeigu skelbiate asmeninius kito žmogaus kontaktus, prieš tai gaukite to žmogaus leidimą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 16 balandžio 2013 - 13:23
QUOTE(Osera @ 2012 08 18, 12:43)
labas

o kokie atsiliepimai apie sias  g.gif
Sigita Janušienė, Tilžės g. 107 - 21 kab.

Aldona iš Mažeikių, susitikimai vyksta Daukanto 69,

Labas,apie S. Janusiene,..buvau su ja susitikusi pries metus,o gal pusantru,tai ,tik ,jeigu neturit kur pinigu det...,jeigu norit smulkiau,tai ,tik i az..
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2012 08 19, 07:17)
Ga galite pasakyti kiek laiko buria Rima,???

labas,buria viena val.
Atsakyti