Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Šiaulių apskrityje - IV

QUOTE(aalm @ 2012 07 12, 21:18)
Nesuprantu, giria visos Rimą, o kam nors iš tiesų jos pranašystės išsipildė, ar tik patiko ką ir kaip šnekėjo?
nes aš buvau du kartus, dėl vaikų kiekio, abu kartus skirtingai kalbėjo, visa kitą lyg ir panašiai abu apsilankymus kalbėjo, bet kas turėjo išsipildyt (gan tvirtai ir tiksliai nurodė kas ir per kuriuos mėnesius) neišsipildė. tik vien momentą galiu "pritempti" prie išsipildžiusių. O daugiau nieko...nors jau turėjo įvykt nemažai dalykų.

Aš galiu stoti Rimos pusėn ir pasakyti, kad man ji pataikė. mirksiukas.gif Nors po vizito pas ją atrodo, kad nieko doro nepasakė, bet kai praėjus kuriam laikui ir viską gerai apmąsčius, tai tikrai pastebėjau, kad pataikė.

Iš praeities tikrai pasakė net kelis dalykus, gal čia ir skaitosi tos jos išmoktos frazės, kad turėsi išlaidų, teks tvarkyti valdiškus reikalus, giminės tarpe bus vestuvės ir t.t. Bet man kaip tik tai buvo įvykę ir ji pamatė. O taip pat pastebėjo, kad buvau susipykusi su drauge, beveik visą vasarą nebendravome ir tik per mano gimtadienį susitaikėme. O labiausiai pastebėjo, kad pergyvenau dėl vieno žmogaus labai stipriai. Tai šitai tikrai nustebino, nes čia savo pačios viduj labai nerimavau ir niekas net nežinojo apie tai.

Dėl ateities kol kas niekas nesipildo labai dar, nes ji labiau į tolimesnę ateitį pabūrė. Artimiausias įvykis gali būti, nebent tas, kad gausiu diplomą, tai tikiuosi, kad tikrai užbaigsiu universitetą ir gausiu. Nors čia irgi lengva tokį dalyką "pamatyti" ir priburti. smile.gif Pribūrė, kad ir loterijoj mama laimės, bet kol kas nieko, tokiu būrimu apie tas loterijas tai tikrai netikiu. Na, o toliau bus matyt. Spėliojo ir koks vaikas gims, bet labai nedrąsiai, matyt neužtikrintai matėsi. Kiek esu buvus pas visus, tai dėl vaikų visi skirtingai sako, čia du, čia viena mergaitė, kitas diedukas sakė, kad sūnus bus, tai taip ir neaišku niekas.

Šimtaprocentines ir tikslias prognozes kiekvienam tikrai sunku sužinoti, bet iš kelių sudėliojus ir matosi maždaug koks tas gyvenimas bus. smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, giria visos Rimą, o kam nors iš tiesų jos pranašystės išsipildė, ar tik patiko ką ir kaip šnekėjo?

Buvau pas ją prieš pusmetį. Išėjau nieko nesupratusi, nes kalbėjo aplink per aplink. Ir visiškai nepasakė to ką norėjau išgirst. Parėjusi namo dėliojausi jos burtus ir pranašystes. Sunkiai sekėsi... bet viskas pildosi ką ji man pasakojo blush2.gif Jau nemažai išsipildė thumbup.gif
Atsakyti

Buvau pas ją praeitą vasarą, tai jau beveik viskas išsipildė ką tada sakė. Dabar vėl buvau neseniai, tai ateitis parodys... Šiaip man labai patiko: aiškiai ir konkrečiai kalbėjo. Net laiką tiksliai nuspėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos . Buvau ir as pas Rima . Ka zinau . Lauksim isipildymu . Ka pasake is visko kad artimiausiu laiku gali buti gailios asaros . Tfu tfu tfu tegul gyvena nors simta metu . Mama mano jau nekokios sveikatos bet jau ir amzius 76 m .
O daugiau ka pasake duos matyti
Atsakyti
Nijolė, Ežero 65-81, tel.8 657 45364 mergaites gal zinot o sita zmoguti kaip rasti
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2012 07 27, 19:35)
Nijolė, Ežero 65-81, tel.8 657 45364 mergaites gal zinot o sita zmoguti kaip rasti

Ar klausiate apie p.Nijole.?
Atsakyti
o as galvoju pas nijole nueit..nzn, gal ana kaip nors konkreciau susneka g.gif kiek jinai ima uz burimo seansa?
Atsakyti
Nebepjaukit grybo, mergos, nesąmones ji kalba ne į temą visai. Net aplink nepataiko nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 03, 14:41)
Nebepjaukit grybo, mergos, nesąmones ji kalba ne į temą visai. Net aplink nepataiko nieko  doh.gif

Nijole?
Atsakyti
Ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 03, 16:37)

ima nedaug,10litu,..bet ir vejas laukuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nele2005: 04 rugpjūčio 2012 - 13:15
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu ir aš savo įspūdžiais apie vieną būrėja iš Mažeikių (Justiną) pasidalinti. Buvau pas ją gal prieš porą metų ir akys buvo tokios blink.gif kai tiksliai apibūdino mano gyvenamą vietą, kur gyvenu, kaip gyvenu ir t.t. Daug pasakė tiesos, patarimų davė. Buria iš delnų, kortomis. Vakar pusbrolis pas ją buvo, tai irgi grįžo lengvam šoke. Viską išbėrė kaip iš rašto. Rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti