Merginos, o gal kas zinote burejos is Radviliskio raj ( na kur kazkur kaime gyvena) kontaktus ? ar dar yra ji ten, ar buria? ( Ne Felicija, ir ne Vera)...
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 08, 17:12)
Buvo kažkur SM tema, gal dar yra, ten atsiliepimų marios buvo
Tai gal galima sužinot tikslią horoskopo kainą? Arba į AŽ jei nesunku brūkštelkit
Parašykit pačiai ir paklauskit Mums darė kelis ir ne pirmą kartą, tai rokavomės kitaip.
QUOTE(kreminee @ 2012 06 12, 23:54)
Buvau ir as pati jau karteli pas ja, siaip kad ir nesitikejau ,bet viskas isispilde koki 95%, ir siaip istiesu ir malono ir viska bet dabar va prisiskaiciau apie ten ta Rima, ir galvoju taip , o gal pas ja meginti ? nors realiu priezasciu keisti burejos kaip ir neturiu tik smalsumo vedama, tai net nezinau jau kaip ir susitarusi del apsilankymo pas Felcija, bet dabar dar vis mastau
kol kas nzn ka rima man pribure, dar nlb kas ir pildos..na, jei rudenine prognoze issipildys, tai liuks, tada sakysiu, kad ana gera
QUOTE(vilmak @ 2012 06 13, 17:14)
Merginos, o gal kas zinote burejos is Radviliskio raj ( na kur kazkur kaime gyvena) kontaktus ? ar dar yra ji ten, ar buria? ( Ne Felicija, ir ne Vera)...
o gal veros kas zinote nr?
Nesuprantu, giria visos Rimą, o kam nors iš tiesų jos pranašystės išsipildė, ar tik patiko ką ir kaip šnekėjo?
nes aš buvau du kartus, dėl vaikų kiekio, abu kartus skirtingai kalbėjo, visa kitą lyg ir panašiai abu apsilankymus kalbėjo, bet kas turėjo išsipildyt (gan tvirtai ir tiksliai nurodė kas ir per kuriuos mėnesius) neišsipildė. tik vien momentą galiu "pritempti" prie išsipildžiusių. O daugiau nieko...nors jau turėjo įvykt nemažai dalykų.
nes aš buvau du kartus, dėl vaikų kiekio, abu kartus skirtingai kalbėjo, visa kitą lyg ir panašiai abu apsilankymus kalbėjo, bet kas turėjo išsipildyt (gan tvirtai ir tiksliai nurodė kas ir per kuriuos mėnesius) neišsipildė. tik vien momentą galiu "pritempti" prie išsipildžiusių. O daugiau nieko...nors jau turėjo įvykt nemažai dalykų.
QUOTE(aalm @ 2012 07 12, 21:18)
o kam nors iš tiesų jos pranašystės išsipildė, ar tik patiko ką ir kaip šnekėjo?
Aš nebelabai prisimenu, ką sakė, bet žinau, kad patiko Iš tiesų, kas labiausiai užsifiksavo (o gal aktualiausia buvo tuo metu, kad užsifiksavo? ) apie asmeninį gyvenimą - bent jau kol kas vyksta taip, kaip ji pasakė
QUOTE(aalm @ 2012 07 12, 20:18)
Nesuprantu, giria visos Rimą, o kam nors iš tiesų jos pranašystės išsipildė, ar tik patiko ką ir kaip šnekėjo?
, man ir neišsipidė
QUOTE(aalm @ 2012 07 12, 20:18)
Mes su drauge irgi buvom pas ja man jinai ir nelabai patiko nes abiejom beveik viska ta pati kalbejo, o ar kas nors issipildys parodys laikas
QUOTE(giedrute25 @ 2012 07 13, 00:16)
Mes su drauge irgi buvom pas ja man jinai ir nelabai patiko nes abiejom beveik viska ta pati kalbejo, o ar kas nors issipildys parodys laikas
tai vat...mano sesei panašiai kalbėjo ir mano draugei labai panašiai kalbėjo kaip man. net nejauku pasidarė, kai ėmė pasakot, o daug dalykų sutapo su man pasakytais.
gal tiesiog yra išmokusi atmintinai keletą bendrų frazių ir kartoja visiems.
Papildyta:
QUOTE(aalm @ 2012 07 13, 09:51)
tai vat...mano sesei panašiai kalbėjo ir mano draugei labai panašiai kalbėjo kaip man. net nejauku pasidarė, kai ėmė pasakot, o daug dalykų sutapo su man pasakytais.
tuo labiau, kad apie praeitį nieko nesako o apie ateitį gali pliurpt bet ką:" turėsi reikalų su policija", "susirgs kažkas iš artimųjų" "turėsite nenumatytų išlaidų", pirksite kažkokį stambesnį buities daiktą" šietie jos teiginiai tinka betkam. Tiek ir aš galėčiau kiekvienam pasakyti, tad, manau, be reikalo ją čia liaupsina, nes lyg ir neradau, kad iš tiesų kam būtų kas išsipildę.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 07, 12:31)
Žinokit, atradau dar vieną žmogų, pasakantį tiesą Ne būrėja, astrologė. Vailingo iš SM Sudarė horoskopą, pagal planetas, žvaigždes, jų jungtis, tranzitus, tai atitinka viskas 100%!
O ji iš Šiaulių, gal kuri žinot?
QUOTE(sorry @ 2012 07 13, 20:19)
O ji iš Šiaulių, gal kuri žinot?
Vilnietė ji. Bet juk yra visagalis internetas